Şimdi Ara

2500 lira Altında Alınası Telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefonlar varken Realme 3 pro yu typce c yok diye elemek büyük yanlış. Öyleyse ben de diyorum ki yil olmuş 2019 ekranı FHD+ olmayan telefon alınır mi? Silin Mi A3 u listeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimsel -- 18 Ekim 2019; 1:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. İki telefonu da listeye almam. Bu devirde ne 720P ekran ne de Micro usbye para verilir. İkisi de maliyetten kısayım derken berbat edilmiş modeller.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Ben de ikinize katılıyorum. Koşulları güncelledim ve Mi A3'ü de delist ettim.

• Telefonların pahalılığı ve belirtilen özellikte telefon az olduğundan dolayı fiyat 2000 bandından 2500 bandına çıkarıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de konudaki fiyat aralığında telefon arıyorum da alacak düzgün yeni model bulmak çok zor. Hepsinin bir yerinden bir şeyler eksik oluyor.

En mantıklısı aslında V30+ almak gibi duruyor. 2500 altına düzgün telefon bulmak imkansız. Hepsi orta seviye telefonlar artık. Onları almak yerine güzelim amiral gemisi daha mantıklı gibi. Aklımda soru işareti sadece V30+ daki batarya küçük ve işlemci de kısmen eski olduğundan muhtemelen bataya performansı diğer rakiplerinden kötü olacak. Ama diğer telefonlar da hiç düzgün gelmedi.

Xiaomi'nin Note serisindeki saçma sapan çıkıntılı kamera tasarımı bile beni kendisinden soğutmaya yeter doğrusu.

Düzgün önerisi olan varsa yazsın bakalım

Edit: Mesajı yazdıktan sonra Mi9 Lite'ın 2400 civarından satıldığını bilmiyordum aklımda hep 2700-2800 diye kalmış. Birkaç yüz TL daha inerse fiyatı aslında alınabilir duruyor. Belki 11.11de ucuza getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 18 Ekim 2019; 21:23:1 >

• Fiyatlar güncellendi. Belirtilen 4 telefonun üstüne eklenecek başka telefon yok bu segmentte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.