Şimdi Ara

2500 lira Altında Alınası Telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.Redmi Note 8 Pro 128 GB - 2379₺
    3.Mi 9 Lite 64 GB - 2189₺
    4.Mi 9 Lite 128 GB - 2349₺

Bu telefonların seçilme sebebi
    -Usb-c olmaları
    -Android sürüm güncellemesi almaları
    -Minimum 6/64 Ram/Depolama olması
    -2019 çıkışlı olmaları
    -FHD+ ekran olması
    -Ekran dayanıklılığı en az Gorilla Glass 5 olması

Not:Acil telefon ihtiyacınız yoksa 5gli uygun telefonları bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberNight -- 16 Kasım 2019; 14:11:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Realme 3 Pro Meizu Note 9 eklenebilir. Daha düne kadar Micro usb standarttı. Ne zaman kabul görmez oldu.
  • herkese herşeyi öneriyorum fakat meizu m6s deneyimimden sonra 2k altina alacagim telefon galaxy a7 2017 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

herkese herşeyi öneriyorum fakat meizu m6s deneyimimden sonra 2k altina alacagim telefon galaxy a7 2017 olur.

Kim ne yapsın 2000 liraya çöp ötesi A7 yi
  • 2kya 16:9 ekran formati olan ve ekranda sanal tuslari olmayan bir telefon onerebilir misiniz?

• quote:

2kya 16:9 ekran formati olan ve ekranda sanal tuslari olmayan bir telefon onerebilir misiniz?
    Şaka mısın ya ne sanal tuşu? Exynos 7880 gibi rezalet bir işlemci, 3GB ram, 32GB hafızaya sahip cihaza 2K demeye utanır insan. Daha ucuza SD660-710 chipsetli, 4/64 ve ekran kasa oranı çok daha iyi telefonlar var. 2000 liraya bu cihazı öneren net hiç bir halttan anlamıyordur.
  • quote:

2kya 16:9 ekran formati olan ve ekranda sanal tuslari olmayan bir telefon onerebilir misiniz?
    Hocam ekranda sanal tuşları olsa ne olur olmasa ne olur,artık sanal tuşlara sahip olmayan telefon kalmadı gibi bir şey ne zamana kadar değişime ayak direyeceksiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akman7322 kullanıcısına yanıt
    Düne kadar standart diye bir şey değildir micro usb. O beğenmediğimiz General Mobile bile bundan 3 yıl önce 2016 yılında Usb-c'li cihaz çıkarıyorsa demek ki bir şeylerin standartı değişmiştir.

• Takip

• Mi A3 an olarak 1989 liraya düştüğünden listeye girmeyi başarmıştır.

• Meizu x8 1500 tl lik fiyatıyla bence bu listede kesinlikle olmalı

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler lakin Meizu markası güncelleme konusunda kötü bir şöhrete sahiptir.

• CyberNight C kullanıcısına yanıt
    1500 Tl ye X8 den daha iyi kamera performansı veren başka bir cihaz var mı hocam ?
    OP6T çıkalı 1 yıl olacak 10 tane güncelleme verdi.Güncelleme verse ne vermese ne kamerayı düzeltmedikten sonra.
    Android güncellemeleri konusunda hemfikiriz vermesi gerekiyor ama vermiyor en azından Flyme arayüzünü güncelliyor o da bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 3 Eylül 2019; 21:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberNight

Öneriniz için teşekkürler lakin Meizu markası güncelleme konusunda kötü bir şöhrete sahiptir.
    Hocam güncelleme vermese ne olacakki en azından arayüzlerine sürekli güncelleme veriyor adamlar.Güncelleme veripte sistemi rezil edeceğine stabil bir sürümde kalsın sorun değil bence

• Redmi Note 8 listeye eklenmiştir. Gm 9 pro ise delist edildi.

• Guzel bir konu. Benim de mesajim bulunsun. Listeyi ara ara güncellemek lazim, ben de katki saglamaya çalışırım. Note 8 migrosta satisa sunulmuş bu arada.

• Guzel bir konu. Benim de mesajim bulunsun. Listeyi ara ara güncellemek lazim, ben de katki saglamaya çalışırım. Note 8 migrosta satisa sunulmuş bu arada.

• realme 3 pro da eklenebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.