|
Bildirim
Suri kardeşlerimize her yıl milyarlar harcayan devletimiz, gençlere gelince 9500 tl ile sınırlamış :)) üzülmüyorum her millet hak ettiği şekilde yönetilir :D
|
Örgün üniversite derken açıköğretim dahil değil mi? Dahil değil. Ya da lise, ortaokul, ilkokul öğrencisi filan da mı bilgisayar ve telefonu indirimli alamayacak? Evet Alamayacak. |
Şaka gibi uygulama söylenecek çok var, ama bu millet bunu istedi. O yüzden iyi oldu
|
Çoluk çocuk ufak kardeşlerimiz için değil, sadece üniversite öğrencileri için bu. |
Hayaller iPhone, Hayatlar Samsung Galaxy A31
|
Bu düzenlemeyi hazırlayanlar da en kötü iPhone 12 falan kullanıyordur bu arada.
|
Adamın karşısına çıkardığınız adaya bakın da, sonra oy verenleri yargılayın. Merdivende yürüyemeyen adamdan devlet yönetimi bekleniyor. Peh peh, sonra da gelip burada nağmeler yazıyorlar
|
Şükürcüler doluşmuş yine. Daha önce mağaranın dışını görmemiş birine neyi anlatabilirsin ki?
|
Nasıl gençlerrr eğleniyor muyuz........ bütün devlet kurumlarında da kullanmak için alınan telefonlara bu kısıtlamayı yapın... bakanlar aileleri vs dahil. 10 gb kota koyun görelim....
oyuverirler böyle :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çoluk çocuk ufak kardeşlerimiz için değil, sadece üniversite öğrencileri için bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Örgün üniversite derken açıköğretim dahil değil mi? Dahil değil. Ya da lise, ortaokul, ilkokul öğrencisi filan da mı bilgisayar ve telefonu indirimli alamayacak? Evet Alamayacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 26 Eylül 2023; 21:27:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy A modelleri dışında duyduğum model yok. Hepsi çöp cihazlar muhtemelen 2-3 sene sonra 2. elden satmak gerekecek. Yazık bari eski model ama sıfır iphone samsung modelleri de ekleseydiler de hiç olmazsa stoklar tükenseydi. ( iphone 11-12-13 samsung S20-S21-S22 gibi 1 yaşından yaşlı ama sıfır modeller. ) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Alınmayı hak edecek cihazlar: Honor X9A, Realme 10, Galaxy A24, Galaxy M33, Xiaomi Redmi Note 12S, gerisine beş para verilmez. |