|
iPhone 13 ekran değişim ücreti açıklandı: Android telefon fiyatları ile yarışıyor
-
-
Allah kimseyi telefonunu düşürmeyi nasip etmesin göstermesin başka diyecek dua gelmedi aklima dualarimiz 13 seris kullananlar için gelsin:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uygun, 286€'ya denk geliyor. Almanya'da 361€.
Hamdolsun yine kârdayız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyi bir android fiyatı. alanlar kasko sigorta vb yaptırsın derim. ben
-
Tam bir sömürü ülkesi olmuş
-
Lüks telefonun lüks tamir fiyatı olur.
-
Redmi Note 10S aldım geçenlerde, 2500 TL 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alinti : Maaşini dolarlami aliyorsun?
-
Telefon fiyatına ekran değişimleri görüyoruz. Ülke sağlam şahlandı.
O kadar parayı iphone'a vereceğime 4-5 yılda bir Android telefon alırım daha iyi. 120W şarj, dev çentiksiz ekran, 144hz gibi yeni teknolojiler de kaymağı olur
-
Telefona 18k verildikten sonra en azından bir temperli cam koruyucu ve arka kısma da kaliteli darbe emici kılıf kullanılması gerekir.
Ben olsam düşer korkusuyla yürürken elime bile almam.
-
Alıntı : Dolarını TL ile mi alıyorsun?
-
Anadolumuzda güzel bir söz var detaylı yazamayacağım. Eşşeği bilmemne eden osuruğuna katlanır gibisinden. 20 bine telefon alan adamın bunlara takılmaması gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey soygun bu ülkede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung S21 ekran değişimi 2500 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
S20'de o civarlardaydı...
İnternetten bulduğum kadarıyla Note 20 Ultra ekran değişimi de 3500 TL civarında...
Niye konu iPhone olunca haber oluyor anlamadım.
-
Zaten bu tarz kullananlar iphone almasın bi zahmet yoksa pil sağlığı düştüğünde kalpten gider.Telefon alırken tasarıma ve tutuş hissiyatına da ücret ödüyorsunuz.Ekran koruyucu zaten çok saçma o ekranın yağ gibi akmasını engelliyor.Ben de applenin deri kılıfını arada kullanıyorum tutuş hissiyatı güzel olduğu için onun dışında 0.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye
A70 ekranını geçenlerde yetkili serviste 810TL ye 2 saatte değiştirttim. Tavsiye edilen fiyatla, servis fiyatı biraz farklı olabiliyor.
-
Millet hala öğrenemediniz, Apple'ın dünyanın en iyi marka telefonunun en pahalı modelini sizin bütçenize göre ürettiğini sanmaktan vazgeçin. Yahu bu telefonu alan Paris Hilton, Trump, bilmem ne yıldızı, bilmem nerenin CEO'su, jet sosyetenin bilmem bir şeyi. Bırakın da onlar da paraları ile sınıfsal olarak ayrılsınlar sizden ne bu her gördüğünüz pahalı şeyi kendi hayatınız ile kıyaslama görgüsüzlüğü. He canım birazdan damlarlar Amerika'da çöpçüler onu bir haftada alıyor diye. Tabi canım Apple da bu telefonları 5 dolara üretiyor zaten. Zenginin malı züğürtün çenesini yoruyor işte. Paris hanım bir iphone pro 13 selfisi atın da sevinsin şu ezikler.
-
Beklediğimden ucuzmuş. Fiyatları 20 bin TL'yi aşan telefonların onarım ücretlerinde de böyle yüksek artışlar beklerdim. Ucuz olmuş. Mnimum 5 bin TL olmalıydı.
Oda birşeymi kaç yıllık yedek telefonum olan Samsung s7 edge'nin ekranı 1400 tl civarı 5-6 yıllık telefon
Çok uygun, 286€'ya denk geliyor. Almanya'da 361€.
Hamdolsun yine kârdayız. |
Alinti : Maaşini dolarlami aliyorsun?
|
Tam bir sömürü ülkesi olmuş
|
Allah kimseyi telefonunu düşürmeyi nasip etmesin göstermesin başka diyecek dua gelmedi aklima dualarimiz 13 seris kullananlar için gelsin:)
|
Benzer içerikler
- fotoğraf canlandırma
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- spotify ne kadar internet yer
- instagram gizli hesap görme
- spotify apple music aktarma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X