Şimdi Ara

2500 MİL Almak İsteyenler | THY | Anadolujet | Miles&Smiles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
10.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar THY ve Anadolujet uçuşlarını kullananlar Miles&Smiles ile uçuşlarından mil kazanıyor, bunu herkes biliyordur. Kazanılan miller ile ödül bilet satın alma hakkınız var. Türkiye'nin her yerine mesafe farketmeksizin ödül bilet için gerekli olan mil miktarı 5000. Yani kısacası 5000 mile sahip olanlar yurt içinde mesafe ve bilet fiyatı ne olursa olsun farketmeden ödül bilet alabilir.

Öğrenciler ve sık uçuş yapanlar için ödül bilet oldukça faydalı. Bayramlar gibi özel günlerde veya çok acil gitmeniz gereken yakın tarihli biletlerde fiyatlar bazen oldukça pahalı oluyor, bu dönemlerde ödül bilet alarak oldukça karlı çıkarsınız.

Ödül bileti kendi adınıza almanız şart değil istediğiniz bir kimsenin adına bile alabilirsiniz.

Miles&Smiles yen bir kampanyası var... You&Friends kampanyası ile eşinizi dostunuzu davet edip onların yapacağı uçuşlardan hediye 500 mil kazanabilirsiniz. Fakat maksimum 2500 mil kazanabilirsiniz.

İşte ben burada devreye giriyorum ihtiyacı olanlar için 2500 mil sağlıyorum, benim eşim dostum çok onları size davet edip 2500 puan almanızı sağlıyorum.

2500 mili 1 saat içinde Miles&Smiles hesabınıza tanımlıyorum.

Miles&Smiles yeni üyelerine 1000 puan hediye veriyor (bir uçuş yapmanız veya daha önceki bir uçuşunuzu eklemeniz gerekiyor, açar açmaz hesabı vermiyor.) yani daha önce üye olmayanlar yeni hesap açacak olanlar 3500 mile kavuşmuş olacak.

Son 1 yıl içinde yaptığınız uçuşlara ait bilgiler elinizde veya mailinizde duruyor ise onlarıda hesabınıza işleyebiliyorsunuz.

Yurt Dışı ve Kıbrıs için Mil kullanılabiliyor fakat gerekli olan mil miktarınız 10.000 mil.

*** Hesabınıza 2500 mil'den daha fazlasını ekleyemem arkadaşlar. Kampanya maksimum 2500 şeklinde düzenlenmiş geri kazan eksik kısmı kendiniz uçuşlarınızı ekledikçe tamamlayacaksınız. Ya da eski uçuşlarınıza ait bilgilerinizi ekleyeceksiniz. (ilk hesap açılışında eğer bir uçuşunuzu eklerseniz 1000 mil hediye veriyor Miles&Smiles veya daha sonra bir uçuş yaparda eklerseniz ozaman kazanırsınız hediyeyi)

Satış Fiyatı 2500 Mil : 30

YAKINLARINIZ İÇİNDE 2500 MİL ALARAK ONLARIN HESAPLARINI 5000 MİLE TAMAMLARSANIZ EĞER (YAKINLARINIZIN ESKİ MİLLERİNİ İŞLEYEREK VEYA GELECEKTEKİ MİLLERİNİ) YAKINLARINIZIN HESAPLARINDAN KENDİNİZE ÖDÜL BİLET ALABİLİRSİNİZ - AYNI ŞEKİLDE KENDİ HESABINIZDAN HERHANGİ BİRİNE ÖDÜL BİLET ALABİLİRSİNİZ YETERLİ MİLİNİZ VARSA

Örnek olarak bazı uçuşlardan kazanabileceğiniz miller (karşılaştırmanız için)
    ISTANBUL-IGDIR 782 (3,1 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-MERZIFON 344 (7,2 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-TRABZON 560 (4,4 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-NEVSEHIR 328 (7,6 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-BODRUM 266 (9,3 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-BATMAN 676 (3,6 kere uçarsanız 2500 mil )
    ISTANBUL-MARDIN 672 (3,7 kere uçarsanız 2500 mil )
    ANKARA-ANTALYA 257 (9,7 kere uçarsanız 2500 mil )
    Ankara-Antalya 250 (10 kere uçarsanız 2500 mil )
    IZMIR-ANKARA 339 (7,3 kere uçarsanız 2500 mil )
    IZMIR-ISTANBUL 250 (10 kere uçarsanız 2500 mil )

Eğer THY'den 2500 Mil satın alırsanız ödeyeceğiniz ücret: 50£ (130 tl civarı)

Not: Pm isteyecek bir şey yoktur herşey konuda pm isteyenler geri dönüş yapılmaz.. Gözümden kaçan açıklama var ise konuya yazarak sorunuz cevabı herkes görsün..

Almak İsteyenler
    Eğer üyeliğiniz var ise TK numaranızı ve pin kodunuzu
    Eğer üyeliğiniz yok ise Miles&Smiles üyeliği alıp yine TK numaranızı ve pin kodunuzu göndermeniz yeterli
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TURKHAVA YOLLARI MİL SATISIMIZ VARDIR . 20.000MİL 1200 TL . 50.000MİL : 3000TL 100.000 MİL :6000 TL

İrtibat : boomtheagency@outlook.com
  • Almak istiyorum mesajlara bakar mısınız
  • Bende 50 bin mil var 7 ay sonra geçerliliğini yitirecek ihtiyacı olana satarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa33bakir M kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar
    THY mil başlığında 50.000 mil satmak istediğiniz yazıyor.
    Hala satıyor musunuz. Satıyorsanız fiyatı nedir? Almak istiyorum da 😅

• Thy millerimi satmak istiyorum. İlgilenen ulaşabilir.

40bin mil mevcut. Yurt dışı biletler için uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holocoust1903 -- 14 Mart 2024; 17:41:26 >
  • holocoust1903 kullanıcısına yanıt
    Aktif ise detaylı bir pm atabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THY 15000 MİL SATILIK
    3 yıl önce açıldı
    THY MİL ALINIR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atoxi A kullanıcısına yanıt

Cevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet miller aktiftir

Mesaj ile detaylı bilgi alabilir miyim

• 36000 mil mevcut durumdadır. İlgilenen olursa dm lütfen.

bilgi alabilirmiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.