Şimdi Ara

2500 oyun bilgisayari tavsileri Not OC yapılmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence bu tartışmanın yeri burası değil, arkadaş bütçesine aklına fikrine ne uyuyorsa onu yapmakta serbest, hayırlı olsun diyelim.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıl bir performans sistemi? Max performans alınamaz bu sistem ile. PSU ve anakart bu ekran kartı altında ağlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Hocam bu nasıl bir performans sistemi? Max performans alınamaz bu sistem ile. PSU ve anakart bu ekran kartı altında ağlar...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96123468

O sistem max 400 W çeker o psu 540W civarı 12V üzerinden veriyor. Tabikide z97 alsa daha iyi ama bundada dediğin ezilme olayı olmaz bilmeden yuvarlak konuşmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıymetli yorumlarınmız için çok teşekkür ederim biraz kafam karıştı bir iki sistem önersi daha alıp karar vermeye çalışıcam
    Hocam benim işim bunu bilmek zaten. Cihazların sağdan soldan toplama bilgilerle, düşüncelere dayalı paragraflarla desteklenmesi, yuvarlak konuşmadır bana kalırsa. Ankaradaysaniz Armada iş merkezi 19. kata rica ediyorum gelin. Söylediğiniz sistemi kurup Heaven

ile 1 saat test edelim. Bakalim edebilecek miyiz... O sistemin max 400w çekeceği söylemi sadece düşüncelerinizden ya da başkalarinin düşüncelerinden ibaret. Masaüstünde 400w çeker max haklisiniz. r9 290 gibi bir GPU nun %85-90 kullanımda nasıl bir tüketim

yaptiğini da araştırsaydınız keşke... Öte yandan mümkünse tavsiye verirken PSU nun capasitor Aging durumunun 5 sene içinde %30-35 leri bulduğunu da unutmayınız. En kaliteli PSU larda dahi bu oran en azindan %15' i buluyor... Yuvarlak konuşmamamı

söyleyerek beni uyardığınız için teşekkür ederim fakat mümkünse bir konuya fazlasıyla hakim değilseniz ya da hakim olduğunu iddia eden insanlarin ağzından yazıyorsanız bir kez daha düşünün.

Kendiniz araştırın, test edin, onaylı makaleleri takip edin ki böyle durumlara düşmeyin...

• Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/zm1250-platinum-serisi-80plus-1250w-guc-kaynagi.html?srt=PU

Tamam o zaman boşta 400W yükte 600-700 ü bulur %30 da yaşlanma payı koy hazır almışkende şunu alalım paranın yarısını verelim psuya sen haklısın

• birkaç arkadaşimizin dediginden şöyle bir sistem yaptım sizce uygun mu yoksa bir iki degişiklik veya ekleme yapılmalı mı?
     2500 oyun bilgisayari tavsileri Not OC yapılmayacak
    Hocam güldürdünüz beni sağolun...
  • BloodSkull kullanıcısına yanıt
    Hocam öle bi anakart alıosan i5 4670k yada i5 4690k al 4 ghz üstü kullanırsın verdiğin paranın hakkını alırsın

O anakart O.C için çok ta mantıklı değil. Isı ve şişme problemi yaşar.
    oc yapmiycagım zaten hocam
    Farkettim hocam. İşlemciyi "K" serisi almamışsınız zaten... Arkadaş, "o anakartı alıyorsan K serisi alip O.C yap!" yazmış, ona cevap verdim. Sistem bu haliyle çok güzel. Hayırlı olsun.
    sağolun hocam herkez sağolsun çok yardımcı oldular inşallah hafta sonu problemsiz alıcam ürünü birde stok sogutucusu yeter mi yoksa ayrica almam gerekebilir mi acaba?
    :D Eski konulara yazdığın yorumları okuyorum şu anda dur bölme

Gerek yok hocam. 4690 çok ısınan bir işlemci değil.
  • ekran kartı r9 280x toxic mi yoksa r9 280x vapor-x tri-x mi yapayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 30 Ağustos 2014; 12:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

İşlemci
    Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 576

Anakart
    MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI 247

Ekran kartı

Zotac
    GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia 881

Ram
    G-skill
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 247

HDD

wd
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 150

KAsa
    XIGMATEK
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 400

Toplam = 2501

+1
    vapour chamberlar ile daha iyi soğutma sağladığı için ve daha sessiz çalıştığı için vapor-x daha iyi bir seçim olur...
    okey hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

birkaç arkadaşimizin dediginden şöyle bir sistem yaptım sizce uygun mu yoksa bir iki degişiklik veya ekleme yapılmalı mı?
     2500 oyun bilgisayari tavsileri Not OC yapılmayacak

bütçeyi biraz daha zorlayıp ana kartı

Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) Anakart

yapsam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 4 Eylül 2014; 18:49:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.