320i ED Limitör Sorunu
Merhabalar, yeni aldığım 320i ed aracımda hız limitörü çalışmıyor. Yaygın olduğu söylenen devreye girmeme problemi değilmiş. Düğmeye basıyorum ancak hiçbir şey olmuyor ekranda yazı da çıkmıyor. Aracım 2014 model ancak makyajlı kasa multimedyası takılmış.(Bluetooth ile müzik dinleme var) Bununla alakalı işlem esnasında eksik yapılan yazılımsal bir işlemden kaynaklanıyor olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebiliriz sizce?
Şasi no ile sorguladığımda multimedya yazılımı güncel gözüküyor ancak dediğim gibi multimedya 2. nesil ile değiştirilmiş benden önce.
Tax Free - D Tipi Vize
Merhabalar. Almanya'da öğrenciyim ve online eğitim seçeceği olduğu için dersleri Türkiye'den takip ediyorum. Öğrenci olmam dolayısıyla 6 ay süreli D tipi öğrenci vizem var ve Almanya'da ikamet belgem de var. Bu belge ile Türkiye'den vergi iadesi ile telefon alabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan biri varsa ve yardımcı olursa müteşekkir olurum. (Telefonu bir süre yurt dışına çıkmadan kullanacağım ve Almanya'dan vize ve ikamet dolayısıyla vergi iadesi alamıyorum.)
megaparça güvenilir mi ?
|
Ekran kartı vram sıcaklığı
|
Araçtan gelen kötü koku.
|
Uygun fiyatlı güç kaynaklı kasa tavsiyesi.
|
Güç kaynağı yeter mi
|
SOĞUTUCU TAVSİYE
|
İşlemci soğutucu tavsiyesi
|
|
SİSTEM: İNTEL CORE İ7 6700K - MSI GTX 1070 GAMING X 8G - MSI GAMING M5 Z170A - Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 2800MHz CL14 RAM - SAMSUNG 850 EVO 500 GB SSD - SEAGATE BARRACUDA 1TB HDD - THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER İŞLEMCİ SOĞUTUCU - COOLER MASTER MASTERCASE PRO 5 KASA - COOLER MASTER G650M PSU - SAMSUNG LU28E590DS/UF MONİTÖR |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 798
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.394 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware