Şimdi Ara

SOĞUTUCU TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ben dün i7 6700k ve cm hyper t4 aldım ancak t4 ü aceleden aldım ve bugün iade edeceğim. Onun yerine soğutucu arıyorum. Şuan aklımda hyper 212 evo var ama biraz ağır bir soğutucu ve skylake işlemcilerde yamulma sorunu varmış. Bu sebeple sıvı soğutma düşündüm ancak onlar da gürültülü çalışıyor 2400 rpm den aşağı inmiyor vs. şikayetler gördüm. cm seidon 120v den çok şikayet var. Acaba bunu alsam internetteki gibi fanlar maksimum devirde çalışır mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html

Ben bios tan otomatik moda alarak fan sesi düşürülebilir diye biliyorum. Soğutma konusunda bilgili olanlar. Sizce bu soğutma iyi midir fazla gürültü yapar mı ? Bir de fanların maksimumda çalışma kargaşasına açıklık getirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 21 Temmuz 2016; 11:12:37 >

• Fan gürültüsü mü ?
    O nasıl birşeymiş ben hiç bilmiyorum

Soğutucu olarak bunu alın hocam.

Nochuta U12s kendimde kullanıyorum.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B A T M A N kullanıcısına yanıt
    Hocam vatan dan almak zorundayım değişim yapacağım için benim seçtiğim iyi midir
  • t4 den neden memnun değilsiniz ? bende 6700a düşünüyorum
  • T4 u degistirmenize gerek yok kullanmaya devam edin

• sıvı sogutma herzamn daha iyidir
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Yeterli değil bence soğutması ve gürültülü. Stok soğutucudan çok daha iyi değil

• DJWORD kullanıcısına yanıt
    Thermaltake water 3.0 performer aldım ve işlemci yaz sıcağında 23 derece. Ayrıca gayet sessiz

• 12cm tek fan değil mi? Gerçekten sessizse bende alayım 6700a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Sessiz bir soğutucu rahatsız edici bir sesi yok yalnız ilk çalıştırmada su dökülme sesi gelir 30 saniye falan o normal bir ses

• Hocam baktımda 220 civarında bi soğutucu k serisi olmayan işlemci için gözüme çok geldi tşkler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.