Şimdi Ara

Araçtan gelen kötü koku.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bugün aracımı servisten aldım ve havalandırmayı açınca kötü bir koku geldiğini fark ettim. Koku aracın dışında daha da fazla. Aracın servise gitme sebebi yağ soğutucu değiştikten sonra bir de soğutma suyu hortumu hasar görmüş o yüzden motorun oradan buhar çıkmıştı. Yağ soğutucu motor suyuna yağ karışması sebebiyle değişmişti. Hem şanzıman hem de motor yağ soğutucusu değişti. Sizce kokunun sebebi nedir ? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Yazmayı unutmuşum araç 2012 Volvo s60 d3 otomatik vites

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 8 Mart 2017; 22:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motora saçılan antifrizin kokusu olabilir. Bir süre sonra geçecektir.
  • Değişik yanığımsı bir koku hocam olabilir antifriz yeni değişti. Dediğim kokuya benzer mi bu antifriz kokusu ?

• Motora kedi sıkışmış felan olmasın?

• 92 Şahin varken bende berbat bir koku geliyordu. Yıkamaya verdim vs ama geçmedi bir türlü. Döşemeler mi ıslandı dedim kuruttum geçmedi. Meğer akünün asidi akmış. Aküyü değiştirdim. Volvo ile alakası yok ama aklınızda bulunsun yine de.
  • Nasıl tarif edeyim bilemiyorum Ama antifriz genelde yanık kokmaz. Yağ soğutucu sökülürken etrafa yağ bulaştıysa onun da kokusu olabilir

Zaten motordan buhar çıkmasının sebebi de yırtılan borudan etrafa fışkıran antifrizli suyun motorun sıcak kısımlarına temasıdır.

Olmadı servise götürüp durumu anlatırsınız büyük ihtimalle ücretsiz olarak lifte kaldırıp temizlik yaparlar
  • Polen filtresi değişti mi? Koku yapıyor belki alakası olabilir

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Bakımı yeni yapıldı hocam

• nacker kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler durum bu gibi gözüküyor

• muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    Umarım böyle bir şey olmamıştır
    Böyle bir şey olsa araba çalışmazken de koku gelirdi herhalde ama sadece çalışırken geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 8 Mart 2017; 23:3:52 >
  • Yok daha neler

• Benim başıma geldi

• Sizde koku sürekli mi vardı çalışırken mi ?

• Surekli,bir fenerle iyice bakın sadece tüyleri kalmış olabilir

• Koku geçti sanırım antifriz veya motor temizleme sıvısından dolayı geliyordu. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.