< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Stop ettikten sonra kaput altından gelen iğrenç koku
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kaput icine kedi girip ölmüş olmasin bi inceleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum hocam, kedi ölüsü olsa daha yoğun olurdu koku. Ki umarım değildir kedi. Genel araştırma sonucu millet baskı diyor ama bilmiyorum, yine de danışmak istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 sene evvel Polo marka araçtan leş kokusu gelmeye başladı özellikle motor sıcakken.
Yıkamacıya verdim, geçmedi.
Motorcuya gösterdim birşey göremedi.
Nihayetinde yağ değişim zamanı geldi ve karter koruma sökülünce kokunun karter koruma üzerinde ölmüş kedi leşinden geldiği anlaşıldı.
Aylarca durduğu için kedinin sadece kürkü kalmıştı...
-
kedi ya da fare leşi girmiştir araya bir yere. detaylı inceleyin hocam. ısınınca koku yapmıştır haliyle.
-
Sabah arabayı çalıştırmadan motor kısmını soğukken koklayacağım, eğer koku olursa kediden başka bir şey kalmıyor seçenek olarak. Fakat koku gelmezse ne olabilir?
Evet, kedi olabilir.
Sıcak motorda ısınmak için giriyorlar. Bu yüzden araca binmeden kaputa vurmak, ses çıkarmak alışkanlık olmalı. Uzun süreli parklarda ise fare ve sincaplar yuva yapabiliyor.
-
Çok yoğun bir şekilde koku olmaz mı ya kedi ve ya fare ölümünde?
Motordan sızan ve motor üzerine yapışıp kalan motor yağı da kötü kokuyor. zift gibi oluyor. yağ varsa nazikçe temizleyin veya temizletin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kokunun tanımı da yapılsaydı keşke.
Yanık ve benzeri bir kokuysa, baskı balatayı sürüş hatası ile yakmış olabilirsin, araç bir yerden yağ kaçırıyorsa özellikle de manifold veya egzoz boruları üzerine geldiyse ısındığında dumanla beraber yoğun yanık kokusu verir, araç yanıyor zannedersin ama sadece sızan yağ yanar mantık olarak.
Alt taban koruması varsa halılı, oraya yağ damlamışsa yine o çok ısıdan yanar ve kokar ama Japon arabasında öyle bir koruma ve halı sistemi olacağına ihtimal vermiyorum.
-
Karter muhafazayı söküp bakın. Muhtemelen leş var.
-
Yanık değil koku, bahsettiğim gibi iğrenç leş gibi bir koku vardı ama şuan yok. Umarım leş değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X