Şimdi Ara

Arabanın klimasından gelen yanık kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce konu açmıştım 1995 model 520i aldık diye.Araba kullandığımız süre zarfında hiç sıkıntı çıkarmadı ama dün seyir halinde tatile giderken arabanın direksiyonun altından ve bütün klimalarından duman ve yanık kokusu çıktı . araba yanıyor sandık .o an panikle arabayı sağa çektik ve araçtan indik.yavaş yavaş gitceğimiz yere ulaştık.sizce sıkıntı nedir?daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Tahmini masraf ne kadardır? (Kusura bakmayın biraz fazla yazdım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu fikri olan?

• Up up

• Arabanın elektrik kablolarında şase yapmıştır yada klima motoru felan yanmıştır. akrabamın başına geldi. çürümüş elektrik kabloları birbirine değince şase yaptı ve elektrik aksamı kullanılmaz hale geldi bi oto elektrikciye baktırın
  • Cevap verdiğiniz için saolun.sizce tahmini masraf ne kadar çıkar?

• quote:

Orijinalden alıntı: XxumutardaxX

Cevap verdiğiniz için saolun.sizce tahmini masraf ne kadar çıkar?
    Yeni bir araç olsa bile tahmin zorken eski bir araçta imkansıza yakın.

Yanık kaputun içinde dahi olabilir, ordan kabine gelmiş olabilir veya aracın kabin içinde herhangi biryerde olmuş olabilir. Pek anladığım bir iş değildir ama ben önce elektrikli bütün donanımları çalıştırır bakardım bozuk olan var mı diye.

Belki belki araç anlık olarak kaloriferi çalıştırmı? da olabilir. Eğer klima sisteminde çok toz varsa kablo yanığı gibi kokabilir. Tablon içinde olan sorunlar en bela ve pahalıya patlayan işlerdir ve geri montajlanırken bir yerlerin hasar alması çok yüksek ihtimal.

Tavsiyem gerçekten işini severek ve bilerek yapan vicdan sahibi bir atölyeye gitmen. Veya aynı aracı kullananlarla irtibata geçip bütün işçiliği senin yapman... Senin ilk etapta bakman gereken yer ise torpidoyu söküp polen filtresinin oralara ulaşıp, fanın çevresindeki kabloları iyi ışık altında kontrol etmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 23 Temmuz 2018; 1:9:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputtan gelen koku ve duman
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.