Şimdi Ara

Aracın içine antifiriz kokusu geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım fiat marea. İlk çalışmada sorun yok ama soğutma suyu ısınınca havalandırmadan içeri koku gelmeye başlıyor. Kalorifer sistemi su kaçırıyomu diye kontrol ettim. İçeride herhangi bir ıslanma yok. Araç antifirizde eksiltmiyor. Bunun sebebi nedir?

• Kaloriferde küçük kaçak vardır. Ben olsam radyatör kaçak önleyici (ama granüler olmayan jellerden) şişenin en fazla çeyreğini ekler duruma bakardım.

ekleme:
    Bu arada içerde hemen ıslanma olmayabilir. Radyatör kazada ani boşalmayı engellemek için bir kutunun içindedir, bir süre dolduktan sonra yavaş yavaş akıtabilir. Sizinki o seviyeye daha gelmemiş, ama açılıp bakıldığında kuktu dolmuşsa, çürüme varsa radyatörü yenisiyle değiştirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 18 Kasım 2009; 12:07:38 >
  • Bendede aynı sorun vardı(klimada)servise gittim ayrıca çalışırken ses yapıyordu 100 TL 'lik bir parça değiştiler şimdi normale döndü.
  • bu sorun aldığımdan beri (3 senedir) var. Hala bir ıslaklık yok. Şimdiye kadar işim dolayısıyla aracı kullanmak pek nasip olmadığı için çok rahatsızlık vermemişti. Bana da terleme gibi geldi. Tavsiyeniz için teşekkürler Karbon 12.

Sayın D_G_N klima çalışırken mi ses geliyordu, yoksa sadece fan çalışırken mi? Düşük devirde havalandırma fanından tıkırtı gibi bir ses geliyorda benimkinden...
  • Klimada "on" butonuna tıklayınca cızz yapıyordu çalışmaya başlarken sonra kötü bir koku tabi.Klima motorumu ne bozulmuş pahalıydı yaptırmadım ama o ses gelmesin diye 100 TL lik parçayı değiştirdim
  • benim tipoya da bu koku bazen geliyor...

yalnız araba aşırı hareret yapmışsa ve fan açmamışsa bu koku gelmeye başlıyor. sanırım bu fiatların standart sorunlarından biri olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.