Şimdi Ara

ARACIN İÇİNE SU DÖKÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAKLAŞIK 2-3 HAFTA ÖNCE ARACIMIN BAGAJINDA DAMACANA PATLADI VE ARKA PASPASLARA KADAR AKTI.BAGAJI KURUTMAYI BAŞARDIM AMA ARKA PASPAS BÖLÜMÜNDEKİ YANİ TABANI KURUTAMADIM.ORADA BİR SÜNGER VAR SÜNGER SUYU ÇEKMİŞ BİR KAÇ SİTEDE OKUDUM ANCAK OTO KUAFÖRLER VAKUMLAR ONU DEMİŞLER SİZCE KENDİM KURUTMAYI DENESEM PAS YAPARMI ALT TARAF?

• Araç model ve yılını belirtmemişsiniz ama modern araç üretiminde kataforez yöntemi ile paslanmazlık sağlanıyor o yüzden paslanma olmaz
  • Kapalı avm otoparkına gidip en sıcak katı buluyorsun hocam aracı burada camlar açık saatlerce bekletiyorsun bu şekilde kurur diye tahmin ediyorum. Yalnız dikkat edin 3 saatten sonrası paralı gir çık falan yapın Ya da uzatma kablo yardımıyla saç kurutma aletinden faydalanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 10 Ocak 2020; 23:46:52 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim araç 2013 model clio 4
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Pas yapmaz ancak kendi kendine kurumasını beklerseniz yada kendi imkanlarınızla uzun sürede kurutursanız yer döşemesi nemli küflü bir koku bırakabilir.
  • Oto kuaföründe ahtapot kurutucu vardır. Birkaç saatte halleder.

ARACIN İÇİNE SU DÖKÜLMESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Kapı İçine Su Alıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oto kuaföründe hallederler. En kötü Sonax halleder.
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • teşekkürler
  • Bir yer bulamazsanız suyu emecek gazete serin. Sıkça değiştirirseniz kuruyacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam gidin adam akıllı bir yerde parayla yaptırın. Siz hakkıyla kurutamazsanız koku kalır. Sonra satacağınız kişinin elinde kalır. En iyisi koku sinmeden çözün gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.