Merhaba öncelikle işe ihtiyaç duyduğum için şehrimin gözde bir ocakbaşı restoranına konuşmaya gittim ve hiçbir sorgu suval yapmadan beni komi olarak işe aldılar yaklaşık 5 gün çalıştım sigortasız şekilde sonra evimin uzak olduğunu bırakmakta zorlandıklarını idda edip beni işten çıkardılar şimdide saçma sapan şeyleri bahane edip paramı vermemekle tehdit ediyolar ayriyetten aynı restoranda 10 a yakın sigortasız asker kaçağı emekli 18 yaş altı çalışan var ben bu durumu paramı almadan şikayet etsem sonradan paramı alabilir miyim paramı aldıktan sonra şikayet etsem ne gibi şeyler olur yardumcı olursanız sevinirim
CLİO 4 TERMOSTAT'TAN SU KAÇIRMA
Herkese merhaba bundan 1 ay kadar önce bir konu açmıştım clio 4 su eksiltme adında, gelen cevaplar üzerine biraz gözlem yaptım genelde kışın su eksilttiği için termostatı kontrol ettim ve kaçağı buldum termostat'tan su kaçırıyor. Sizce bana bunun maliyeti ne olur gittiğim usta orjinal parça kullanıyor ustanın telefonun no'su silindiği için ona soramadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
CLİO 4 SU EKSİLTME
Herkese merhaba clio 4 1.5 dci 90bg aracım var. Geçen sene bu zamanlarda triger kayışını değiştirttim ama devir daim değişmedi o zamandan beri araç su eksiltmeye başladı sebebi sizce devir daim olabilirmi ?
CLİO 4 ÇEKİŞTEN DÜŞTÜ
HERKESE MERHABA CUMA GÜNÜ İZMİR'DEN MARMARİSE BİR YOLCULUĞUM OLDU GİDERKEN OTELİN RAMPASINA KADAR SORUN YOKTU AMA VİRAJLI VE RAMPALI BİR YOLDA ARAÇ ÇEKİŞTEN DÜŞMEYE BAŞLADI ÖZELLİKLE 2.VİTESTE ÇEKMEDİ SONRA BUGÜN GELİRKEN YİNE AYNI ŞEKİLDE BELLİ BİR SÜRE 2.VİTESTE ÇEKMİYORDU SONRA EVE GELDİM SİZCE NEDEN OLMUŞTUR BAKIMI GELDİ 1 YIL OLDU AMA DAHA YAPTIRMAYA FIRSATIM OLMADI.BİRDE BİZİM SOKAĞIN ASFALTINI SÖKÜP KALDIRIM TAŞI DÖŞEDİLER ÇOK TOZ KALKMIŞTI ONDAN HAVA FİLTRESİ TIKANMIŞ OLABİLİRMİ?
CLİO 4 SU EKSİLTME!!
HERKESE MERHABA ARACIM 1.5 DCİ CLİO 4 2013 ICON YAKLAŞIK 2-3 AY ÖNCE ARACIMIN TRİGER SETİNİ DEĞİŞTİRTTİM ONDAN SONRA YOĞUNLUĞUMDAN DOLAYI KAPUTU AÇAMADIM BU GÜN FIRSAT BULDUM BİR AÇIP BAKIYIM DİYE GÖRDÜĞÜME ŞOK OLDUM. YEDEK DEPODA 1 GRAM SU KALMAMIŞTI MOTOR SOĞUKTU HEMEN 750 ML KADAR SU KOYDUM TAMAMLADIM SONRA ÇALIŞTIRDIM 5 DK KADAR BİRAZ ARTTI SEVİYE TRİGER SETİ DEĞİŞMEDEN ÖNCE BÖYLE BİR SORUN OLMAMIŞTI ŞÖYLE BİR GÖZ GEZDİRDİM KAÇAK VARMI DİYE AMA BİRŞEY GÖREMEDİM BUNU 1-2 HAFTA TAKİP EDECEĞİM SİZCE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR ?
İPHONE 5S ANAKART ENTEGRE
Herkese Merhaba, İphone 5s telefonumun ekranı bozuktu değiştirttim bu seferde yazılımı geri yüklemeye çalışırken 4013 hatası verdi 4-5 tane tamirci gezdim kimisi dedi bu tamir olmaz kimisi dedi olur ama 200 tl ben araştırdım parça telefonları sahibindende 100 tl ye falan veriyorlar acaba çıkma bir anakart alsam onu benim telefona taksam kar edermiyim ?
CLİO 4 TRİGER DEĞİŞİMİNDE ARABA IŞIK YAKARMI?
Herkese selam. Bu gün clio 4 1.5 dci aracım yaklaşık 161 bin km ye yaklaştı işlerimin yoğunluğundan dolayı henüz trigeri değiştirtemedim, araç mutlaka bakım diye uyarı veriyor ve servis lambasını yaktı sizce bu triger değişimi geldiği içinmi oldu?
CLİO 4 ARKA ÇAMURLUKLAR RENK FARKI !!!
|
Türk fiat 480 kuyruk mili debriyaj ayarı
|
Türk fiat 480 kuyruk mili debriyaj ayarı
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.393 (Bu ay: 850)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası