CLİO 4 TRİGER DEĞİŞİMİNDE ARABA IŞIK YAKARMI?
-
-
En son sıfırlandıktan sonra 1 yıl geçmiş yada 20 bin km dolmuş. Hangisi önce dolduysa, yağ bakım için yanar uyarı, triger için uyarı vermez.
-
yok trigeri söylemez araç, periyodik bakım zamanı gelmiş senesi dolmuş yada 20000km yapılmış son bakımdan bu yana, o yüzden uyarı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ekim 2020; 11:3:48 > -
Tiger olarak değilde, periyodik bakım ışığı olarak yanar. Periyodik bakımla birlikte yapılabilir.
-
henüz 1 yıl olmadı ve daha 8 bin km oldu
-
daha 1 yıl olmadı ve henüz 8 bin km oldu
-
Tam bir yıl olmadan yaklaşınca (yaklaşık 1 ay kala) yakmaya başlar. Çok dert etmeyin elle manuel de söndürebilirsiniz.
-
teşekkür ederim cevabınız için
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer4435henüz 1 yıl olmadı ve daha 8 bin km oldu
1 yıl olmasına ne kadar kaldı? çok az kaldiysada uyarı verir bakım zamanı geliyor der gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ekim 2020; 13:11:47 > -
Yol bilgisayarından söndürebilirsiniz . Mutlaka triger bakımını atlamayın malum kayışlı, zincirli olsa ses yapar ama kayış koparsa cok büyük problemler açar . Triger Seti,Devirdaim,Avare ve Gergi Bilyaları,Vkayışı değişimi gerekli bilginiz olsun
-
yaklaşık 5-6 ay var
-
teşekkür ederim bilgim var, en kısa sürede değiştirteceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer4435yaklaşık 5-6 ay var
o zaman son bakımda sıfırlamayı unutmuş olabilirler dostum.
-
yok usta yol bilgisayarından sıfırlamıştı
-
Malzemeleri temin edip ustaya gidin ve kayış mutlaka MAİS yazsın üzerinde ortalama 300-400 ₺ arasıdır işçiliği
Listeye ek Devirdaim söküldüğü için tüm su akacak 3lt Antifriz,2lt Saf su
-
götürdüğüm usta orjinal renault mais parçaları kullanıyor ayriyetten antfrizim hazır teşekkür ederim ilginiz için
-
Rica ederim ama sürekli sanayide iş yaptıran biri olarak cevrenizdeki bir parçacıyı arayarak fiyat alın ustanızda parçayla fiyat farkı olduğunu farkedeceksiniz faturalı ürün olması her zaman iyi ve yapılanları bir kağıda mutlaka yazdırın ben yeni değişmiş trigerin fatura evrakları yoksa şahsen hiç sıcak bakmıyorum malum kimse garantisini veremiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X