Şimdi Ara

2500 TL bütçe ile full hd tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. işyerine almak üzere başlıktada söylediğim gibi bütçe 2500 TL , 40-42-46" full HD LCD veya LED televizyon tavsiyesi istiyorum.

kendim evde samsung 46b650 kullanıyorum ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

edit: boyut eklendi ve led tv dahil oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eqoulaiser -- 21 Mart 2011; 17:17:57 >

• hocam LED istememe sebebinizi merak ettim nedir _?
  • bütçesi yazılırken lcd tv çıktı. o yüzden faturasında lcd tv yazmak zorunda.. yoksa tabiki led tv olsun isterim ama maalesef lcd alacağız.

edit: devlet prosedüründen yırttık.. LED tv de dahil oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eqoulaiser -- 21 Mart 2011; 17:17:17 >
  • iş yerine alınacak bence iyi bişey olmasına gerek yok seg,sunny bile i,ş görür ama iyi olacaksa o paraya sony 40ex700 veya 40nx700 alın derim.
  • PHILIPS 40PFL7605 Yada sony EX700
  • yatırım malzemesi olduğundan bütçenin bir daha çıkması zor. o yüzden alınca en iyisini almamız gerekiyor
  • o zaman dediğim sony ex700 ile nx700 iyi seçim olur özellikle nx700.
  • 46c6000 led 2600 e dustu gecen gun ben aldım. Daha ucuza da bulabilirsin. Daha cok kurcalayamadım ama arkadaslar yorum yapar belki iyi midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

46c6000 led 2600 e dustu gecen gun ben aldım. Daha ucuza da bulabilirsin. Daha cok kurcalayamadım ama arkadaslar yorum yapar belki iyi midir

xeon arkadasım cok ıyı bı tercıh yapmıssın goruceksın paranın her kurusuna degıcek bı televızyon.
    benımde tavsıyem 40C6000 veya butcenıze 100 lira daha eklersenız 46C6000 dır. (kişisel gorusum) goruntu kalıtesı kasasının tipi olsun bu paraya bu performans veren en iyi televizyon dıyebılırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.