bu işten anlayan ustalar 1 hafta içinde yeni bir laptop almak zorundayım 2500 tl param var sizce hangi laptop ı almalıyım yardımlarınızı bekliyorum. kendim araştırdım ama mobil ekran kartlarına ve işlemcilerine pek aşina değilim o yüzden karar veremedim .bu yüzden en iyisi bütün ustaların toplandığı yere sormak dedim:D
Madem böyle uygun bütçen var kaçırma Monster al derim. Bende bu kadar çıkarabilirsem bütçeyi, Monster alacağım.
Bilgisayarı ne için alacağınızı yazmamışsınız. 2500 TL'nin tamamını harcamak niye? 1000 liraya da ofis-internet-film işlerini yapan bir dolu alet var. akla bir tek "oyun için" almak geliyor. 1500 TL'ye sağlam masaüstü oyun pc kurulabilir. 3-4 yılda çöpe gidecek bir laptop için 1500 üstü bana çok geliyor. (şimdiye kadar 4 laptop eskittim)
yeni başladığım işimden dolayı devamlı gezmek zorundayım o yüzden iyi bir laptop istiyorum . tabiki bu bütçeyi kullanmaktaki amacım bir oyun sistemi almak daha önce hiç notebook um olmadı zaten hep masaüstü kullanıyrumdum. notebooklar konusunda bilgisiz olduğum için size danıştım ama dediğim gibi çok gezeceğim için mobil bir oyun canavarına ihtiyacım var:D
madem çok gezeceksiniz... alabileceğiniz en hafif aleti almalısınız. bütçeniz geniş; SSD içeren laptoplara bakabilirsiniz. oyun oynayacagım diyerek 3 kiloluk hantal bir aleti her gün heryere taşırsanız; ya omzunuz çürür veya fıtık tehlikesi belirir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme