Şimdi Ara

8000-9000 tl laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar MSİ ge72vr ile yaşadığım kötü tecrübelerden sonra iade alarak ve üstüne para koyarak yurt dışına çıkıyorum.MSI benim son tercihim olacak şekilde APPLE-ALİENWARE-ASUS-MSI arasında seçim yapmak durumundayım. Fiyat 10000 e kadar çıkabilir. Cihazı yurtdışından alıcam ona göre tercih yapmaya çalışıyorum.

KULLANIM ALANLARIM

1)html-css-javascript-visualstudio-photoshop-dreamweaver-sony vegas (işim gereği)

2)Oyunlar (cs go - battlefield 1 vb)

3)Dizi-Makale-Surfing

ALABİLECEĞİM CİHAZLAR

MACBOOK PRO

macbook pro 15 (radeon 560) alarak oyun deyeyimimi artırmak için thunderbolt 3 araçılığıyla external gpu kurulumu yapıp harici bi hdd kullanmak(gerekirse). Tabi bunu yaparsam external ile birlikte 4000 tl civarı bir masraf yaratmış olucam.

MSI

Msi alırsam gs73vr alırım başka almam oda thunderbolt 3 olması ve hafif olmasından ötürü

ALIENWARE

alienware almamın gebebi kötü yorumla karşılaşmamam ve merak etmemden ötürü başka seçeneğim olmazsa öyle bir yola girerim.

ASUS

Asus rog zephyrus alırım alsam oda inceliğinden ve performansından dolayı

RYZER almıyorum sebebi 14" olmasından dolayı

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymuratapp -- 8 Temmuz 2017; 20:12:22 >

• Bence kendine sorman gereken üç temel soru var.

1) Elektrikten ne kadar uzak kalıcam, mobilite ne kadar önemli?
    2) Malzeme kalitesine para yatırmalı mıyım? Bu ürün beni kaç yıl götürmek zorunda?
    3) ve bence en önemlisi, xcode üzerinden geliştirme yapacakmıyım? Mac OS'a ihtiyacım var mı ?

Yakın zamanda MacBook Pro aldım bende vatan kdv indirmiyle kabylake'li 13 inch ve touchbarlı model.

İstediğiniz her cihazı inceleyin hiçbiri macbook pro'nun kalitesine ulaşamayacak fakat her iki senede bir cihaz değiştiriyorsanız bunun çok önemi kalmıyor açıkçası. External gpu insanı uğraştırır çünkü ekran kartı'nın güç kutusuna da para ödenecek bunu bilerek tercih edin bence. Ek olarak 7700 hq ve 1060 ya da 1070 ekran kartıyla şarj süreleriniz ortalama 2.30-4.00 saat arası olacaktır.

Eğer apple tarafına yazılım geliştirmiyorsanız ve şarj + ekran görüntü kalitesi benim için çok önemli değil diyorsanız ben olsam alienware'i tercih ederdim. Fakat MacBook Pro'yu da almadan önce görün derim kesinlikle.

• Asus baş ağrıtmaz uykusuz bırakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alienware varken tartisma biraz abes kacmis. dusunmeden alabilirsiniz. R2 17 kullaniyorum su anda. Hakkini verir o paralarin. 1700 dolara 1070 li modelleri var. Zeyphrus un tasarimi iyi olsa da maxQ 1080, 1070 performansi veriyor onu da unutmayin. Ve o cihsz gervekten gereksiz pahali.

• Benim tavsiyem HP Omen 17 z9d89ea modeli olur , özelliklerini emsalleriyle kıyaslayınca hem fiyat hemde taşınabilirlik bakımından gayet avantajlı bi cihaz. Karar vermeden önce bı inceleyin derim.

• Neden ge72vr modelini begenmediniz almayi dusunuyorumda merak ettim

• HB İnstrument kullanıcısına yanıt
    macbook u 2.plana attım o zaman şimdilik alienware üstünde yoğunlaşmam mantıklı görünüyor
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    ağırlık ısınma konusu nasıl peki? bide teknik testek bulabiliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzdürten

Neden ge72vr modelini begenmediniz almayi dusunuyorumda merak ettim

cihaz çok güzeldi ısınmıyor hızlı şarjı yeterince gidiyor ancak ekranında ilginç bir şekilde pixel kayıyormuş gibi karıncalanıyormuş gibi geliyor ve hoparlör sesini %100 e getirdiğiniz zaman inanılmaz rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyordu 2 kere değişim aldım 2.sindede aynıı olunca iade etmek zorunda kaldım ve midem bulandı msi dan gs al gp al gt al ge alma derim yada ge72mvr al yeni çıktı oda umarım bu sorunlar çözülmüştür
  • mymuratapp M kullanıcısına yanıt
    Ge73vr raider aç bak. Baya iyi ince hafif vs..

Aw ise iyidir fakat 4-5 kg fazla ağır... Dediğim laptoba bak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Ge73vr raider aç bak. Baya iyi ince hafif vs..

Aw ise iyidir fakat 4-5 kg fazla ağır... Dediğim laptoba bak bence.

ısrarla şu ge serisine thunderbolt koymuyorlar ama bayaa iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.