Şimdi Ara

-2500+ TL Laptop Önerisi !!ÖNEMLİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum ve bazı mühendislik programları kullanıyorum.
    Boş zamanlarımı oyun oynayarak geçiriyorum (mmorpg oyunlar,CoD Series,Prototype Series,Crysis Series vs...).
    Haswell işlemci istiyorum.
    Taşınabilirliğe önem veriyorum.
    -2500+ TL bütçem var.

Bu kriterlere uyacak bir öneriniz varsa lütfen paylaşın.

• max kaça çıkar
  • http://www.gold.com.tr/lenovo-y500-59377182-sli-notebook_u

2500+ fiyat aralığında bana göre en uygun olan cihaz farklı seçeneklerde vardır mutlaka ama tavsiye edilen bir model.
  • aynen hocam uygun Bi model haswell ile ivy Bridge arasında çok fark yok ve de ısınması daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haswell istememin sebebi prize takılı olmadan kullanım süresinin fazla olması . Performans açısından fark olur mu ? Uzun ömürlülük konusunda haswell almadığım için pişman olur muyum ? Tesekkürler .
  • Haswell la arasında fark yok diyen arkadaşlara aldanma . Dağ gibi farklar var . MSİ Ge60 20E bekleme topiğinde detayları bulabilirsin. Lenovo yada MSİ 660XTR alıcaksın o bütçeye. Haswellar 2800-3100 tl arası şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theseyyah

Haswell istememin sebebi prize takılı olmadan kullanım süresinin fazla olması . Performans açısından fark olur mu ? Uzun ömürlülük konusunda haswell almadığım için pişman olur muyum ? Tesekkürler .

Haswell bir önceki nesile oranla enerji verimliği ve performans bakımınında ortalama %10-15 daha iyi fakat şu durumda hem taşınabilirlik hem oyun performansı hemde 2500TL kriterlerine uygun haswell işlemcili notebook sanırım Türliye pazarında yok, tabi iyi araştırmak lazım tam olarak kendi kriterlenizi belirleyip ona göre bir noteebook almanız leyhinize olacaktır. Benim tavsiye ettiğim lenovo y500 modelinin haswell işlemicili olan y510 serisininde geleceği söyleniyor isterseniz onu araştırın veya msi gamer serisi gt60, gt70 notebook modellerine göz atın umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu y500 serisini araştıracam fakat y500 kullananlar klubüne baktım biraz sorunlu bir seri varmış ve bazı serilerde 2. ekran kartı içinde çıkıyormu . Bana önerdiğiniz seri en son seri mi ? İçinden 2. ekran kartı çıkıyor mu ? Teşekkürler...
  • Hocam oyunu prizde oynamassan kasım kasım kasar

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Priz dışında oyun oynamak için söylemedim zaten . Bazen yazılım kodları için gerekli olabiliyor ve etrafımda priz olmayabiliyor bu durumlar için söyledim .
  • Evet sana önerdiğim sorunsuz ve 2. ekran kartı çıkan modeli.
  • Teşekkürler ilginiz için .
  • XmysticX kullanıcısına yanıt
    N550 ler daha çıkmadı sanırsam .
  • Çıkcak ama y500 daha guclu

• N550 satliyor su an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y500 daha güçlü ama hocam çıksın çıkmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Y500 daha güçlü ama hocam çıksın çıkmasın

Orasi oyle de biraz beklemek lazim yeni laptoplari
    N550 merak ettigim bir nb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Neden daha güçlü ? Farkı ne ?
  • Çift 750m var buda gt750sli gtx770me eşit veya gtx675mx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.