100+KDV yi kasaya vermek yerine daha iyi monitör alınabilir onun dışında güzel sistem olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Silkolet
100+KDV yi kasaya vermek yerine daha iyi monitör alınabilir onun dışında güzel sistem olmuş
Monitör VA panel. Ayrıca sistem daha önemli. Büyük olması elbette daha rahat çalışmalarını sağlar ama bu bütçeye bence sisteme ağırlık verilmeli.
Bütçesi düşük adamın zaten.
Kasayı ileriye dönük seçtim ki ileride ekran kartı eklerse, bir de güç kaynağı masrafı olmasın diye.
Mühendis adamı x99 sistem paklar ama onlar da çok pahalı.
İleride bir Quadro ekran kartı takarlar olur biter.
umut_baris
kullanıcısına yanıt
İleride güç kaynağını da değiştirir X99'a geçerse ama dediğiniz de mantıklı tabi ki
Bu sisteme 2500 tl yazık olur. Bence çok daha iyisi kurulur. i5 2.7 GHZ ztn başlı basına yanlıs tercih. Daha iyi araştırma yapın.
Peki i7 onboard gpu'su civil3d ve revit structure için yeterli olur mu? İş yerinde ki pcde i5 4430 işlemci vardı ve onboard kartı yetersiz kalıyordu. Analiz programlarında bir yavaşlık yoktu. O yüzden yeni sistemde ekran kartı istiyorum. İleride herkes quadro takmak ister ama buna patronun yaklaşımı nasıl olur onu bilemiyorum
Peki i7 onboard gpu'su civil3d ve revit structure için yeterli olur mu? İş yerinde ki pcde i5 4430 işlemci vardı ve onboard kartı yetersiz kalıyordu. Analiz programlarında bir yavaşlık yoktu. O yüzden yeni sistemde ekran kartı istiyorum. İleride herkes quadro takmak ister ama buna patronun yaklaşımı nasıl olur onu bilemiyorum
İşlemci olarak i3 3.7 Ghz 6100 Skylake veya i5 6600 3.5 Ghz tercih ederek kursanız daha iyi.
Ayrıca ofis işlerinde kullanılacaksa 1200 TL monitörsüz mis gibi pc toplanır. Kısacası;
i3 Skylake 6100 MSI H110 VHL HDMI anakart 8 GB Kingston ram 120 GB SSD Optik sürücü Dark Ninja veya Zalman Z1 kasa Zalman / Corsair / High Power 450-500W psu
Fazlasıyla iş görür. Kendim 2 adet boyle topladım.
quote:
Orijinalden alıntı: ozertiger
Kusura bakma da patronun 2500 liraya çok şey istiyor. Azıcık açsın kesenin ağzını, delirtmesin beni.
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
Kusura bakma da patronun 2500 liraya çok şey istiyor. Azıcık açsın kesenin ağzını, delirtmesin beni.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alinti: umut_baris
quote:
Orijinalden alinti: ozertiger
Peki i7 onboard gpu'su civil3d ve revit structure için yeterli olur mu? Is yerinde ki pcde i5 4430 islemci vardi ve onboard karti yetersiz kaliyordu. Analiz programlarinda bir yavaslik yoktu. O yüzden yeni sistemde ekran karti istiyorum. Ileride herkes quadro takmak ister ama buna patronun yaklasimi nasil olur onu bilemiyorum
Kusura bakma da patronun 2500 liraya çok sey istiyor. Azicik açsin kesenin agzini, delirtmesin beni.
abi patronlar hep fazla ister az verir en azından bizim ki öyle
quote:
quote:
Orijinalden alinti: umut_baris
quote:
Orijinalden alinti: ozertiger
Peki i7 onboard gpu'su civil3d ve revit structure için yeterli olur mu? Is yerinde ki pcde i5 4430 islemci vardi ve onboard karti yetersiz kaliyordu. Analiz programlarinda bir yavaslik yoktu. O yüzden yeni sistemde ekran karti istiyorum. Ileride herkes quadro takmak ister ama buna patronun yaklasimi nasil olur onu bilemiyorum
Kusura bakma da patronun 2500 liraya çok sey istiyor. Azicik açsin kesenin agzini, delirtmesin beni.
abi patronlar hep fazla ister az verir en azından bizim ki öyle
O zaman kol saati alır sadece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme