Şimdi Ara

2500 TL OYUN BİLGİSAYARI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 2500 lira güzel bi oyun bilgisayarı söylermisiniz monster abra A5i beğendim başka bildiğiniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

victor g701 var
    http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g701
    Oyun bilgisayarı için Monster ve Victor tavsiye ediliyor gennelikle ...

@make me happy Hocam her yerde sizi görüyom yaa .
  • rüyalarınıza da mı giriyorum
  • quote:

rüyalarınıza da mı giriyorum
    Girecek yakında hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D091CF6B3

Oyun bilgisayarı için Monster ve Victor tavsiye ediliyor gennelikle ...

@make me happy Hocam her yerde sizi görüyom yaa .
    Kaliteli ve sağlam bir gamer notebook olarak ben de size ASUS'un yeni modelini önerebilirim ama bütçenizi aşıyor bilginiz olsun. Ancak başka ilgilenen de olabilir belki diye gene de yazıyorum...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565532-asus-g550jk-cn545h-i7-4710-8gb-1tb-4gb-gtx850-156-w8.html

Saygılarımla,

• İşlemciyi i7 yapıp, ramleri 8+8 yapınca 2518 tl ye geliyo victor g701. Gayet güzel bence
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    rami 8 bırakıp 240gb ssd takmak performansı daha çok arttırır kanaatindeyim.2600 lira civarı olur.120 gb fiyatına 240 gb ssd alacağımızı düşündüğümüzde daha makul bence :)
  • doğrudur hocam pek anlamıyorum kendi tercihime göre dizdim zaten hardcore oyuncusu değilim ben. Siz daha iyi bilirsiniz
  • sanallan43 kullanıcısına yanıt
    http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u
    yıl olmuş 2014 hala monster ve victor tavsiye eden insanlar var , utanıyorum
    arkadaşlar bakın yapmayın , etmeyin . ister marka takıntısı deyin ister öyle böyle . victor , monster gibi markalar laptopları toplama usülü yaparlar. garantiye verdinmi en az 2 3 ay sonra gelir . çok çok saçma durumlar yapmayın . alın asus msi yada lenovo rahatınıza bakın . asus 15 gün içerisinde teslim edilmesse size laptobunuz gelene kadar yeni bir laptop gönderme imkanı sunuyor ( içinde sizin hdd niz olarak ) . peki monster yada victor bunu yapıyor mu , ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmeron12

arkadaşlar bakın yapmayın , etmeyin . ister marka takıntısı deyin ister öyle böyle . victor , monster gibi markalar laptopları toplama usülü yaparlar. garantiye verdinmi en az 2 3 ay sonra gelir . çok çok saçma durumlar yapmayın . alın asus msi yada lenovo rahatınıza bakın . asus 15 gün içerisinde teslim edilmesse size laptobunuz gelene kadar yeni bir laptop gönderme imkanı sunuyor ( içinde sizin hdd niz olarak ) . peki monster yada victor bunu yapıyor mu , ?

Cevabınız nedir bu konuda sayın yetkililer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 18 Kasım 2014; 0:53:21 >
  • Asmeron12 kullanıcısına yanıt
    monster ı bilmiyorum ancak victor da servis 2 gün içinde (+2 gün de kargoda) hizmet veriyorlar(mış).benim işim düşmedi çok şükür.siz garanti işini saçmalamışsınız.genelde büyük markalarda oluyor onlar.ürün kaybolması, kırılması, ekstra para istenmesi vs. bir sürü şey okudum birçok marka hakkında.aynı şekilde garantiye yollayıp 2-3 hafta 1 ay bekleyenler var.

belki daha sağlam plastikten kasaları yapılıyor deseydiniz mantıklı karşılayabilirdim lakin aynı ülkede yaşadığımızdan emin değilim.eğer türkiyede yaşayıp şunları yazdıysanız size başka bir cevap vermeyeceğim.umarım yurtdışından yazıyorsunuzdur.

bence at gözlüklerinizi çıkarıp bir daha çevrenize bakın.
  • quote:

monster ı bilmiyorum ancak victor da servis 2 gün içinde (+2 gün de kargoda) hizmet veriyorlar(mış).benim işim düşmedi çok şükür.siz garanti işini saçmalamışsınız.genelde büyük markalarda oluyor onlar.ürün kaybolması, kırılması, ekstra para istenmesi vs. bir sürü şey okudum birçok marka hakkında.aynı şekilde garantiye yollayıp 2-3 hafta 1 ay bekleyenler var.

belki daha sağlam plastikten kasaları yapılıyor deseydiniz mantıklı karşılayabilirdim lakin aynı ülkede yaşadığımızdan emin değilim.eğer türkiyede yaşayıp şunları yazdıysanız size başka bir cevap vermeyeceğim.umarım yurtdışından yazıyorsunuzdur.

bence at gözlüklerinizi çıkarıp bir daha çevrenize bakın.
    lenovo e540a bir bak bence, ram ve işlemci açısından çok üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanallan43

Arkadaşlar bütçem 2500 lira güzel bi oyun bilgisayarı söylermisiniz monster abra A5i beğendim başka bildiğiniz var mı ?

Asus XO012D modelini tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-12gb-notebook
  • Sn. Asmeron12 ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

Neden Monster 'ı tercih etmelisiniz sorusuna ilişkin özellikle Neden MONSTER ? linkindeki sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Biz MONSTER markası olarak bir dizüstü bilgisayardan en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM vb. uygulamalarda sorunsuz olarak kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı dizüstü bilgisayarların üretimini yaparak destek veriyoruz.

Ayrıca tüm MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

Bununla birlikte seçtiğiniz hangi MONSTER modeli olursa olsun 15 GÜN KOŞULSUZ ÜRÜN İADE GARANTİSİ ile ürünü istediğin gibi evinin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar MONSTER 'ında oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsan anında iade ederek ödeme yaptığın biçimde paranı anında geri alabilirsin.

İLK 30 GÜN içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

İLK 30 GÜN içinde çıkabilecek ÖLÜ PİKSEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİKSEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PİKSEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

Ayrıca;

Monster notebooku ile ilgili teknik servisimizde problem yaşayan veya yaşadığı probleme hala bir çözüm üretilmemiş olan veya kendisi ile hiçbir şekilde iletişime geçilmemiş veya sitemizden mail ile veya forumdan PM atmasına rağmen kendisi ile hiçbir şekilde ilgilenilmemiş ve yanıt verilmemiş veyahut memnuniyetsizliğinden dolayı ilk 15 gün içinde sorgusuz sualsiz ürünü geri iade alınmamış ve ödediği ücret kendisine iade edilmemiş bir müşterimiz var mı? Varsa eğer lütfen imzamızdaki iletişim numaramızdan bize ulaşsın hemen ve memnuniyetle kendisine yardımcı olmaya çalışalım.

Sorularınız olursa lütfen bize yazın, memnuniyetle yanıtlamaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 18 Kasım 2014; 13:42:56 >

• quote:

Arkadaşlar bütçem 2500 lira güzel bi oyun bilgisayarı söylermisiniz monster abra A5i beğendim başka bildiğiniz var mı ?

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR#.VGtc1vVaiSw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR#.VGtc1vVaiSw
    Kendinizi efsanelere inandırmayıp, gerçek kullanıcı deneyimlerine odaklanmanız daha iyi olacaktır. Burada Asus'un bir yetkilisi bile yokken Monster yetkilisi sizi kısa sürede cevaplayabiliyor ise bu zaten verilen özenin en büyük delillerinden biri değil mi ? Uluslararası markaların servisleri konusunda bu forumda hem tecrübelerimi paylaştım hem de tecrübe eden çok insan zaten var.

Özetle Monster yada Victor, kendi katma değerlerini ürünleri ve ürünlerine kattıkları değerlerle öne çıkaran markalardır. Bu markaların hiçbir zaman marka değerlerini düşerecek, müşteri mağduriyeti yaşatacak durumlara sebebiyet vereceğine inanmıyorum ve karşınızda her zaman iyi bir muhattap bulacağınıza inanıyorum.

Uluslararası markaların da kendi prosedürlerini aşabileceğine inanmıyorum yani bence kesinlikle Monster yada Victor kadar esnek olamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Kendinizi efsanelere inandırmayıp, gerçek kullanıcı deneyimlerine odaklanmanız daha iyi olacaktır. Burada Asus'un bir yetkilisi bile yokken Monster yetkilisi sizi kısa sürede cevaplayabiliyor ise bu zaten verilen özenin en büyük delillerinden biri değil mi ? Uluslararası markaların servisleri konusunda bu forumda hem tecrübelerimi paylaştım hem de tecrübe eden çok insan zaten var.

Özetle Monster yada Victor, kendi katma değerlerini ürünleri ve ürünlerine kattıkları değerlerle öne çıkaran markalardır. Bu markaların hiçbir zaman marka değerlerini düşerecek, müşteri mağduriyeti yaşatacak durumlara sebebiyet vereceğine inanmıyorum ve karşınızda her zaman iyi bir muhattap bulacağınıza inanıyorum.

Uluslararası markaların da kendi prosedürlerini aşabileceğine inanmıyorum yani bence kesinlikle Monster yada Victor kadar esnek olamazlar.

Alıntıları Göster
    Msi Almanızı Öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmeron12

bence biraz önyargılı ve sert bir tepki olmuş.

Biz kendi ülkemizin mallarını küçümsemekten hiçbir zaman adam olamayacağız. Evet belki monster victor en kaliteli pcleri ortaya sunmuyor, Ama hatalarına karşı hızlı aksiyon alıyorlar, müşteri hizmetlerini birinci sınıf tutmaya çalışıyorlar. Ürünleride F/P açısından en ideal.

Sizler - Bizler kendi ülkemizin mallarını küçük görüp durursak bu tür firmalar hiçbir zaman büyüyemeyecek zaten.
    Evet yıl olmuş 2014 hala dışa bağımlı yaşayıp duruyoruz. utanç verici olanda sizin onu bu şekilde + olarak söylemeniz.

Şu ithal marka takıntılığını bir kenara bırakıp bazı şeylere objektif ve milliyetçi bakmamız lazım.

Dünyada en çok şahsi arabaya bağımlı ülkelerden biri olup, hiçbir Türk markası arabamız olmaması, ve vergilerden dolayı en pahalı şekilde bu araçlara sahip olmak zorunda olmamız utanç verici değil mi?

Kapitalizmin kölesi olmuşuz olacağımız kadar, bari bir kısmını Türk firmalarına aktaralım.

tabii monster ve victorun türk markası olduğunu varsayıyorum, eğer değillerse oldukça boş laf yapmışım =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.