Şimdi Ara

2500 TL OYUN BİLGİSAYARI TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

quote:

Orijinalden alıntı: Asmeron12

yıl olmuş 2014 hala monster ve victor tavsiye eden insanlar var , utanıyorum
    arkadaşlar bakın yapmayın , etmeyin . ister marka takıntısı deyin ister öyle böyle . victor , monster gibi markalar laptopları toplama usülü yaparlar. garantiye verdinmi en az 2 3 ay sonra gelir . çok çok saçma durumlar yapmayın . alın asus msi yada lenovo rahatınıza bakın . asus 15 gün içerisinde teslim edilmesse size laptobunuz gelene kadar yeni bir laptop gönderme imkanı sunuyor ( içinde sizin hdd niz olarak ) . peki monster yada victor bunu yapıyor mu , ?

bence biraz önyargılı ve sert bir tepki olmuş.

Biz kendi ülkemizin mallarını küçümsemekten hiçbir zaman adam olamayacağız. Evet belki monster victor en kaliteli pcleri ortaya sunmuyor, Ama hatalarına karşı hızlı aksiyon alıyorlar, müşteri hizmetlerini birinci sınıf tutmaya çalışıyorlar. Ürünleride F/P açısından en ideal.

Sizler - Bizler kendi ülkemizin mallarını küçük görüp durursak bu tür firmalar hiçbir zaman büyüyemeyecek zaten.
    Evet yıl olmuş 2014 hala dışa bağımlı yaşayıp duruyoruz. utanç verici olanda sizin onu bu şekilde + olarak söylemeniz.

Şu ithal marka takıntılığını bir kenara bırakıp bazı şeylere objektif ve milliyetçi bakmamız lazım.

Dünyada en çok şahsi arabaya bağımlı ülkelerden biri olup, hiçbir Türk markası arabamız olmaması, ve vergilerden dolayı en pahalı şekilde bu araçlara sahip olmak zorunda olmamız utanç verici değil mi?

Kapitalizmin kölesi olmuşuz olacağımız kadar, bari bir kısmını Türk firmalarına aktaralım.

tabii monster ve victorun türk markası olduğunu varsayıyorum, eğer değillerse oldukça boş laf yapmışım =)

evet dostum boş laf yapmış sayılırsın , çünkü bu markalar dışarıdan aldıkları parçaları ( yani ferrariden motoru şahinden kaportayı ) birleştirip satıyolar olay budur yani sadece toplama laptop satmış oluyorlar. türk malı tabikide bizim için daha önemli fakat bilgisayar ve teknoloji konusunda adam akıllı bir marka söylermisin . Vestel telefon üretimine girdi ancak o fiyata daha iyi telefonlar da var . ozaman biz sırf milliyetçilik olsun diye kendimizi mi kazıklayalım allah aşkına.

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

monster ı bilmiyorum ancak victor da servis 2 gün içinde (+2 gün de kargoda) hizmet veriyorlar(mış).benim işim düşmedi çok şükür.siz garanti işini saçmalamışsınız.genelde büyük markalarda oluyor onlar.ürün kaybolması, kırılması, ekstra para istenmesi vs. bir sürü şey okudum birçok marka hakkında.aynı şekilde garantiye yollayıp 2-3 hafta 1 ay bekleyenler var.

belki daha sağlam plastikten kasaları yapılıyor deseydiniz mantıklı karşılayabilirdim lakin aynı ülkede yaşadığımızdan emin değilim.eğer türkiyede yaşayıp şunları yazdıysanız size başka bir cevap vermeyeceğim.umarım yurtdışından yazıyorsunuzdur.

bence at gözlüklerinizi çıkarıp bir daha çevrenize bakın.

Benim bilgimde olan sadece bunlardı , victor ile ilgili pek bir bilgim yok servis konusunda ancak şöyle bir örnek vermek isterim .
    Mercedes in servisi mi daha iyidir .
    Yoksa Kia nın mı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Kendinizi efsanelere inandırmayıp, gerçek kullanıcı deneyimlerine odaklanmanız daha iyi olacaktır. Burada Asus'un bir yetkilisi bile yokken Monster yetkilisi sizi kısa sürede cevaplayabiliyor ise bu zaten verilen özenin en büyük delillerinden biri değil mi ? Uluslararası markaların servisleri konusunda bu forumda hem tecrübelerimi paylaştım hem de tecrübe eden çok insan zaten var.

Özetle Monster yada Victor, kendi katma değerlerini ürünleri ve ürünlerine kattıkları değerlerle öne çıkaran markalardır. Bu markaların hiçbir zaman marka değerlerini düşerecek, müşteri mağduriyeti yaşatacak durumlara sebebiyet vereceğine inanmıyorum ve karşınızda her zaman iyi bir muhattap bulacağınıza inanıyorum.

Uluslararası markaların da kendi prosedürlerini aşabileceğine inanmıyorum yani bence kesinlikle Monster yada Victor kadar esnek olamazlar.

Burada asus un yetkilisinin olmaması onların düşük bir seviyede olduklarını göstermez . Burada %40 lenovo %40 asus %20 de diğer markalar vardır . Sizce asus böyle birşeyin altından kalkabilirmi acaba . Yani burada bir yetkili diğer forumlarda bir yetkili yapamazlar . Çünkü onlar büyük bir şirket . Sizi aşağılamıyorum bilgisayarlarınızın performanslarından da şüphem yok ancak adı şanı duyulmamış pehlivan asla başarılı olamaz . Tabikide hurafelerle yorum yapıyorum çünkü alacak bir cesaretim olmadı. Ancak başarılarınızın devamını dilerim . İleride sizin şirketinizi daha iyi yerlerde görüp pişman olmam niyetiyle :)

• Asmeron12 kullanıcısına yanıt
    hem pek bilgim yok diyip hem de hala örnek verme çabanıza hayran kaldım bilmiyorum diyip susmak bu kadar da zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 23 Kasım 2014; 23:58:56 >
  • Öncelikle şunu söyleyeyim Asus burayı gerçekten önemseseydi, inanın ki buraya birkaç adamı aynı anda koyabilirdi.

Söz arabadan açılmışken şunu söyleyeyim. Ben eski bir AlfaRomeo kullanıcısıyım. Bilenler bilir Fiat ve Alfa Romeo yakın zamandan beri aynı grubun otomobilleridir, çoğu aynı ortak değişken parçaları kullanır (yağ ve hava filtresi gibi)ve lokasyon olarak aynı servis alanında hizmet verirler. Peki Fiat ile Alfa servisi aynı mıdır ? Değildir :) Neden ? Çünkü Fiat çok satar ama Alfa Romeo az satar. Daha fazla konuyu uzatmayayım, isteyen istediğini alsın ama bence Monster yada Victor servisinden de kuşku duymasın. Eğer derdi olan var ise de burada yazsın yahu. Bu adamlar bu kadar mal satıyorlar, eğer servisi dediğiniz gibi ise birileri de "yandım Allah" demeli ama bu daha çok uluslararası marka servislerine özgü bir durum değil mi ? yani ben forumda daha çok bu şekilde yorumlar görüyorum.

Bu arada Türkler tercih etmese de Almanya'da Amerika'da bizlerin "toplama" diye aşağıladığı şey, "Custom Gaming PC" olarak yüceltilmektedir. Bugün Amerika'da 10'un üzerinde Custom Gaming PC markası var. Bu markaların ürünleri Top10 Gaming Notebook segmentinde en az 2-3 modeli ile yer alıyorlar. nVIDIA kampanyasına katılan notebooklar, Asus ve MSI yanında Clevo ürünleri yani siz uluslararası markaların - sizlerin marka fanlığından da güven bularak - GTX 850M'e 1366x768 ekranlı ürünleri takmalarına bayrak sallamasına izin verdiğiniz sürece bu adamlar bu ürünleri alırlar. Toplama diye aşağıladığınız adamlarda yüksek teknoloji ürünlerini "daha az" sattıkları için daha uygun fiyata sizlere sunma şansı bulamazlar.

Sonuçta neden Sager, AvaDirect, Schenker fiyatına her ürünü alamıyorum diye sorabiliyorsunuz yada neden SLI'li gelmiyor çünkü adet az. Adetler daha fazla olsaydı, Türkiye ye kesinlikle adetli ithal edilir ve daha iyi fiyata sunulurdu.

• Monster ve Victor kardeslerimiz combo yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hem pek bilgim yok diyip hem de hala örnek verme çabanıza hayran kaldım bilmiyorum diyip susmak bu kadar da zor olmamalı

tamam kardeşim ben sadece duyduklarımı söyledim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Öncelikle şunu söyleyeyim Asus burayı gerçekten önemseseydi, inanın ki buraya birkaç adamı aynı anda koyabilirdi.

Söz arabadan açılmışken şunu söyleyeyim. Ben eski bir AlfaRomeo kullanıcısıyım. Bilenler bilir Fiat ve Alfa Romeo yakın zamandan beri aynı grubun otomobilleridir, çoğu aynı ortak değişken parçaları kullanır (yağ ve hava filtresi gibi)ve lokasyon olarak aynı servis alanında hizmet verirler. Peki Fiat ile Alfa servisi aynı mıdır ? Değildir :) Neden ? Çünkü Fiat çok satar ama Alfa Romeo az satar. Daha fazla konuyu uzatmayayım, isteyen istediğini alsın ama bence Monster yada Victor servisinden de kuşku duymasın. Eğer derdi olan var ise de burada yazsın yahu. Bu adamlar bu kadar mal satıyorlar, eğer servisi dediğiniz gibi ise birileri de "yandım Allah" demeli ama bu daha çok uluslararası marka servislerine özgü bir durum değil mi ? yani ben forumda daha çok bu şekilde yorumlar görüyorum.

Bu arada Türkler tercih etmese de Almanya'da Amerika'da bizlerin "toplama" diye aşağıladığı şey, "Custom Gaming PC" olarak yüceltilmektedir. Bugün Amerika'da 10'un üzerinde Custom Gaming PC markası var. Bu markaların ürünleri Top10 Gaming Notebook segmentinde en az 2-3 modeli ile yer alıyorlar. nVIDIA kampanyasına katılan notebooklar, Asus ve MSI yanında Clevo ürünleri yani siz uluslararası markaların - sizlerin marka fanlığından da güven bularak - GTX 850M'e 1366x768 ekranlı ürünleri takmalarına bayrak sallamasına izin verdiğiniz sürece bu adamlar bu ürünleri alırlar. Toplama diye aşağıladığınız adamlarda yüksek teknoloji ürünlerini "daha az" sattıkları için daha uygun fiyata sizlere sunma şansı bulamazlar.

Sonuçta neden Sager, AvaDirect, Schenker fiyatına her ürünü alamıyorum diye sorabiliyorsunuz yada neden SLI'li gelmiyor çünkü adet az. Adetler daha fazla olsaydı, Türkiye ye kesinlikle adetli ithal edilir ve daha iyi fiyata sunulurdu.

gtx 850 m ile 1366-768 bir ekran almamın sebebi kendi bütçem ve kişisel tercihimdir . Marka fanı değilim ancak güven duyamıyorum sonuçta bilgisayar sakız gibi al at mantığıyla alınmıyor alıyorsan en az 2 yıl kullanman lazım . marka fanlığı güvendiğin bir markadan almaksa marka fanıyım derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.