arkadaşlar bütçemi artırdım ama monütorde ekleyecem bazı arkkadaşlar sağolsun şu sistemı tavsiye ettiler ancak aynı paralara başka bir başlıkta farklı sistemler tavsiye edildi karşılaştırıp yorum yaparsanız ve tavsiye verirseniz sevinirim..ayrıca kasa çok pahalı değil mi?ve amd alsak aynı paraya daha iyi sistem alabilirmiyiz?
aynen yüzde 8 artrıp yüzde 25 artrınca 1823 tl ye geliyor işlemci budur evet ama ekran kartı ve anakartda kararsızım
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerheenry
arkadaşlar bütçemi artırdım ama monütorde ekleyecem bazı arkkadaşlar sağolsun şu sistemı tavsiye ettiler ancak aynı paralara başka bir başlıkta farklı sistemler tavsiye edildi karşılaştırıp yorum yaparsanız ve tavsiye verirseniz sevinirim..ayrıca kasa çok pahalı değil mi?ve amd alsak aynı paraya daha iyi sistem alabilirmiyiz?
aynen yüzde 8 artrıp yüzde 25 artrınca 1823 tl ye geliyor işlemci budur evet ama ekran kartı ve anakartda kararsızım
560 tİ İÇİN 750 watt powere ihtiyacın yok. Kasadan bir miktar fedakarlık edebilirsin.
Anakartı değiştirme. İşini görür ve ekonomik. AMD sistem olur da ,560 Ti de birkaç fps düşük alabilirsin.
Bu sistem güzel. aslında biraz bekle . AMD 7850 gibi bir ekran kartı bence daha makul.
Sistem fena görünmüyor. Kdv indirimi yaptıkları zaman stok bulabilirseniz güzel olmuş.
Madem bu kadar parayı gözden çıkardın, bir de SSD ekle
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerheenry
Madem bu kadar parayı gözden çıkardın, bir de SSD ekle
monitör iyisinden alayım diyorum 500 tl de o olsa 2000 tl lık sistem aslında..ssd sonra alırız sanırım dimi..windows u ssd'ye kurunca daha iyi oluyor sanırım..ayrıca meslek icabı c.savcısı..yakalama durumuna binaen orj windows almak istiyorum:)
monitör yoksa tabi ki ssd den önce güzel bir ekran alın