Şimdi Ara

2500 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 senelik bilgisayarımı değiştirme vakti geldiğine inanıyorum.Ay içerisinde yeni bir sistem toplamak istiyorum.Sistem genel olarak oyun amaçlı olucak.120 GB SSD bulunmasını istiyorum pcde.Pcyi eksen ya da exa bilgisayardan toplamak istiyorum.Benim düşündüğüm sistem şöyle;
     2500 TL Sistem Tavsiyesi
    Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnTDragon -- 5 Nisan 2015; 15:56:41 >

• Bence anakarttan biraz kısıp ekran kartına bütçeni genişletebilirsin.Sonuçta OC yapmayacaksın.
    Ayrıca 4460 yerine 4590 da önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2500 TL Sistem Tavsiyesi
  • Teşekkür ederim öneri için.Yalnız eksen veya exa bilgisayardan sistem toplamak istiyorum.Ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
  • Sistem iyi e.kartını 280x yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

Teşekkür ederim öneri için.Yalnız eksen veya exa bilgisayardan sistem toplamak istiyorum.Ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.

2500 TL Sistem Tavsiyesi
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farkına değer mi bu değişim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

Teşekkür ederim öneri için.Yalnız eksen veya exa bilgisayardan sistem toplamak istiyorum.Ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.

2500 TL Sistem Tavsiyesi

O.C yapmam diyosan bu sistem 10 numara kesinlikle.

• 280x almak daha iyidir

• i5 + H97 + R9 290

http://www.sinerji.gen.tr
     2500 TL Sistem Tavsiyesi
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda kredi kartından alma imkanım olmadığı için eksen,exa gibi yerlerden nakit almak istiyorum.O şekilde tavsiyede bulunabilirseniz çok iyi olur.120 GB bir SSD de olursa çok iyi olur.
  • Eksen'den de toplayabilirsin kardeşim, R9 290 yerine f/p olarak R9 280 alıp, H97 çipset anakart, boş kasa + psu'da olabilir, Highpower 750w psu olduğundan Dark kasa tercih ettim;

2500 TL Sistem Tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.