Şimdi Ara

2500 TL Toplama PC Yardım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ercumania

ürünlerim geldi, kurulumun yaptım, sistemin performansında memnunun nazar değmesin. Beni tek üzen AMD işlemcinin yanında gelen stock fan, içler acısı saç kurutma makinası gibi calısıyor.işlemci 50-60 derece dolaylarında seyrediyor Fan çıkacakmıs gibi dönüyor nerdeyyse 6000 RPM. sogutcuyu daha sonra alacaktım ama artık farz oldu almak. ban şu an gercekten sessiz calısan iyi sogutan bi fan lazım üstad :) @Jeezy

Valla hayirli ugurlu olsun diyelim ilk once.Ben sana o yuzden dedim 8320 al kalan paraylada islemciye guzel bir sogutucu alirsin diye.cunku 8350 ile 8320 arasinda pek bir fark yok.olan farkida guzel bir sogutucu alip overclock yapip farki kapatman yonundeydi.hemde ekstradan masraf yapmis olmayacaktin.ama suan ekstradan bir masraf cikti sana butcen ne kadar mesela ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar merhaba,

Kasa ile ilgili son durum;

FX8350 485TL
    990FXA-UD3 360TL
    Sapphire Toxic R9 270x = 645TL
    8GB (2x4GB) RipjawsX 1600 = 240tl
    WD 1TB Caviar 7200Rpm =140tl
    LG optik sürücü = 45tl
    air540 Kasa Corsair 650W =600tl
    412s CPU sogutucu 140TL

Toplamda 2650TLye toplamış ve kurmus bulunmaktayım. Kasamın sesi inanılmaz derecede düşük ki bu benim istediğim ses duzeyiydi. Bu kadar pahalı olmasının sebebi air540 kasada diretmemdi :)

herkese tesekkurler yardımcı oldunuz zamanınız ayırdınız. Gonul isterdi 280x toxic almak ama olmadı. Ekran kartını alacak arkadaslara siddetle tavsiye ederim.3 fanlı olmasına ragmen mukemmel sessiz calısıyor. CCC den ayarları rahatlıkla yapılabiliyor. OC yapacak "dar bütcelilere" tavsiye ederim. Sapphire, 270 serisinin diger markalarına çok önde bu kart. ASUS, MSI, ve PowerColor 'a gore çok çok iyi.

Yanlız vatan bilgisayara da burda soylemeden edemeyeceğim. gelen parcaların durumu asagıdaki gibidir. ugrasmak isteseydim kök söktürürdüm.

anakart: daha önce açılmış kutunun üstünde ki yapıskan bandrol rahatlıkla elime geldi. ve kartın sarılı oldugu poşet burusuk ve kırışıktı.
    Ekran kartı: kutu daha önce bariz acılmıs, kartın sarılı oldugu poşet düzgün gözüküyordu ama.
    işlemci sogtucuna guvenemedim gidip aldım :)
    Kasa, işlemci ve optik sürücüyü Inventusdan aldım, gayet hızlı kargo tebrik ederim. Urunleri ilk ben actım daha önce acılmamıstı yani :) Fiyatları da gayet iyiydi diger yerlere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercumania -- 12 Temmuz 2014; 19:40:33 >

• ercumania E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde kullanın. Birkaç fotoğraf bekleriz ama.

270X Toxic yerine ben de 280 tavsiye ederdim; ancak memnunsanız bunun hiç önemi yok.

İşlemci soğutucusunu keşke CM Seidon 120V Plus yapma imkanınız olsaydı; fiyatı 170 TL civarı. Hem görüntü; hem performans bakımından o kasaya ve sisteme çok yakışırdı. Hayırlısı diyelim.

Vatan Bilgisayar hakkındaki bilgilendirme için de teşekkürler; bu konuya benzer bir konu açmıştık hatta. İnsanlar görsün de bilinçlensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde kullanın. Birkaç fotoğraf bekleriz ama.

270X Toxic yerine ben de 280 tavsiye ederdim; ancak memnunsanız bunun hiç önemi yok.

İşlemci soğutucusunu keşke CM Seidon 120V Plus yapma imkanınız olsaydı; fiyatı 170 TL civarı. Hem görüntü; hem performans bakımından o kasaya ve sisteme çok yakışırdı. Hayırlısı diyelim.

Vatan Bilgisayar hakkındaki bilgilendirme için de teşekkürler; bu konuya benzer bir konu açmıştık hatta. İnsanlar görsün de bilinçlensin.

arkadaslar unutmadım değil, son eksiklerimi de tamamladıktan sonra kasanın fotografını paylasacagım.

• r9 280 dual ve directcu varken 270x e 645tl vermek akıl karı degil keşke dinleseydın adamların bi bildigi varki seni uyardılar ama neyse oda güncel kart hayırlı olsun elinde paralansın
  • hocam oncelikle 270x Toxic serisini diger 270x lerle aynı kategoride tutmayalım. toxic serisi herzman en ust model olmustur mudahileri arasında. bunun yanında 280 dual-x ile 270x toxic arasında performans açısından hiç bir fark yoktur. çok az 280 dual öndedir ama bu fark 100tl etmez hiçbir zaman. Bit degerleri yada bellek boyutuna cok takılmayın derim alacak arkadaslara. AMD firması belleği 3GB yapıp core hızını düşürmüş. tamamen pazarlama taktiğidir. bütçem yetseydi 280x toxic almak isterdim. o da 1100tl :)

kart performansına gelirsek Watchdogs oynuyorum ultra ayarlarda Min:29 Max:53 Ort:41 burda kapanır bu olay :) ki işlemcimde stock fan mevcut ve sogutmuyor suan(60C), bu aksam 412s i takıp tekrar deneyeceğim.

270x toxic alacak arkadas varsa su an 580TL bu fiyata daha iyi bir kart alamaz zaten...

bu link incelenebilir.
    http://lanoc.org/review/video-cards/6834-sapphire-dual-x-r9-280-oc?showall=&start=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercumania -- 25 Temmuz 2014; 17:01:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.