Şimdi Ara

2500 tl ye kadar alınabilecek telefonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum . Bütçem 2500 tl falan ancak iyi bi telefon olmasını istiyorum , o kadar parayı boşa harcamak istemiyorum . Öncelikle sağlam, hızlı, az ısınan, ii kameralı, ii ekranlı bi telefon istiyorum sizin piyasada bildiğiniz yada ilerleyen zamanlarda çıkacak amiral gemisi özelliği taşıyan telefonlar hakkında bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

• Vakit varsa 2~3 hafta bekleyip z3 almanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 İLE Z2 ARASINDAKİ PARA FARKINI KARŞILAYACAK Bİ FARK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ONUN YERİNE Z3C DAHA MANTIKLI OLMAZ MI SİZCE ?
  • Tasarımını beğenmesemde android dünyasından alabilceğin en güçlü telefon z2. HTC One m8 ise kamera olarak geride.
    İOS'a bakıcak olursan iPhone 6 tasarımı bence hoş değil plus ise çok büyük olduğundan 1850TL civarlarına 5S de alabilirsin. Bir miktar parada cebinde kalmış olur.
  • Sırasıyla Z3-Iphone 6 32 GB

• I phoneların bir numarası olduğunu düşünmüyorum android tercihim olacaktır . Z3 Z2 den çok farklı değil bildiğim kadarıyla aradaki fiyat farkını karşılayacak bi fark yok bence z3 c hoşuma gitti ancak başka önerilerde de bulunabilir misiniz .... ?
  • Eğer iPhone düşünmüyorsanız (düşünmenizden yanayım) Z3 - Z3 Compact - M8 - Z2 - G3 32GB
    Sırasıyla bakmanızı tavsiye ederim.
    Kişiden kişiye göre M8 ve Z2 yeri değişir :)

• xperia z2

• quote:

Orijinalden alıntı: Genco6161

I phoneların bir numarası olduğunu düşünmüyorum android tercihim olacaktır . Z3 Z2 den çok farklı değil bildiğim kadarıyla aradaki fiyat farkını karşılayacak bi fark yok bence z3 c hoşuma gitti ancak başka önerilerde de bulunabilir misiniz .... ?

Z3, z2 nin eksikleri giderilmiş halidir.
    Piyasadaki açık ara en iyi mobil kamera. Gibi gibi.

• Dostum ben de bır suredır arastırıyorum telefon almak ıcın
    One cıkan cıhazlar -->> Z3 Compact, LG G3, HTC One M8, Note 4, Iphone 5s
    Z3 compact adından da anlasılacagı uzere kompakt bır cıhaz ve boyuttaşlarına gore en ıyı performansı sunuyor ve kagıt ustunde yukarıdakı yazdıgım cıhazlara cıddı kafa tutuyor.
    LG G3 fiyatı ve sundugu performansla dıkkat cekse de pılı o ekran kalıtesını pek kaldıramıyor ve batarya su gıbı gıdıyor.
    HTC One M8'i pek inceleme fırsatı bulamasam da bayagı ovguler alan bır cıhaz
    Iphone 5s- Seceneklerın arasında mutlaka bır apple olsun. Hafıfe alınmayacak bır cıhaz. Kagıt ustunde zayıf gorunse de gercekten cok hızlı ve stabıl bır cıhaz ancak IOS 8 den sonra kasmalar basladı denebılır.

Bu yazdıgım telefonların bırbırlerıne gore artı ve eksılerı olacaktır. Teknolojı bıraz da sans ısı. En hayırlısını secmen dılegıyle kardesım
  • o paranın üstüne 500 lira daha koyup 1 sene sonra xperia z5 alabilirsin kardeş
  • Bana en geç şubatta lazım telefon o zamana kadar çıkacak telefonlar hakkında bilgi verir misiniz z3c i düşünürüm ancak ekran kalitesi benim biraz hevesimi kaçırıyor ekran kalitesi ii kasası sağlam kamerası ii ve işlemcisi ii olan telefonlar dan bahseder msisniz lg nin telefonlarının hiç sağlam olmadığına şahit oldum bu nedenle başka telefonlar önerir misiniz ...
  • G3 32 Gb al daha konu açma
  • motorola moto g al 1900 tl cebinde kalsın:) onunlada foruma yemek ısmarlarsın
  • note 4
  • z3 compact yada note 4 seçim sizin
  • G3 alın silah gibi ismi var.

• Genco6161 G kullanıcısına yanıt
    Z3c nin ekran kalitesi neden keyfini kaciriyor ips ekran var.

• Piyasadaki en iyi cihaz iphone 6. Bazı cihazların kamerası iyidir bazıları malzemesiyle öne çıkar. İp 6 genele baktığımızda en iyisi. Sonye hiç bulaşma bile. Z1 z2 olmadı z3 çıkarıyolar. Ee sonra ? Android tarafında m8 çok iyidir. Wplerde 1520 alabilirsin. 930 batarya olarak ortalama olduğu için diğer cihazlara göre zayıf kalıyor. Ama günü çıkarır. G2 de alabilirsin paran cebinde kalır ama kamerası üsttekilerden kötü. M8 dahil. Tabi şubata kadar yeni cihazlar çıkar. 64 bit işkemcili cihazlar yaygınlaşır sanıyorum. 64 bit bi cihaz alırsın daha uzun ömürlü gider. Android alacaksan L çıkacak onu da görmek lazım.

• I phonelerden hosşanmıyorum sony z3c de ise sorun ıps ekran değil sorun çözünürlüğünün z2 den az olması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.