Şimdi Ara

2500 TL ye kadar mutfak şefi (stand mixer) önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
29.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arzum'da modeller arasında farklar var: AR 1069, model ismi olarak sanki yukarıda görünse de özellik olarak geride

AR 1068 modeli: Gövdesi döküm, 1.200 watt, Karıştırma Haznesi 5 litre
    AR 1069 modeli: Gövdesi plastik, 1.000 watt, Karıştırma Haznesi 4,5 litre
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    AR 1068 modeli güzel bir ürüne benziyor fakat aparat olarak hamur açma-makarna kesme işlevi olan bir yan ürün-aparat eklenebilecek bir marka model konusunda cok az secenek var gibi; örneğin arçeliğin 1292 k modeli var ama belirttiğim hamur açma-kesme aparatı tek başına yüksek bir fiyattan satılıyor tabi bulunabilinirse
  • hidrojen kullanıcısına yanıt
    Evet, makarna hamuru açma aparatı aslında önemli, bende o manuel elle çevirmeli makarna aparatı var ama onunla gerçekten uzun sürüyor.
    Diğer yandan bakınca da bir makarna açma aparatına 700-900 TL vermek saçma geliyor (neticede evde her gün makarna açmıyoruz ) o nedenle işte alım amacını iyi belirlemek lazım, rakamları görünce bu iş yatırım gibi çünkü

MSA'nın şefleri, bu evde oldugumuz günlerde Grundig'in şefini çok tanıtıyor, makarna açma aparatı da var kullanıyorlar gördüm lakin makarna açma aparatının ne kadara satıldıgını online olarak göremedim, sadece Grundig KMP 8650 S modelini görebiliyorum, 1.000 watt ve 2.300 TL civarı
    www.hepsiburada.com
    Grundig KMP 8650 S Kitchen Machine / Mutfak Şefi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-kmp-8650-s-kitchen-machine-mutfak-sefi-pm-HB00000GX0TX

• @kmesne aldığınız Kenwood Kmix RD750 modelle aranız nasıl, belki ilk kullanım sonrası birşeyleri hatalı yaptınız da düzelttiniz ve cihaz şu an iyi der misiniz?

Kenwood çünkü çok iyi bir marka diye biliyorum, aldıgınız model de aparat takılabilir uzun vadeli bir model, sizi yolda bırakmamasını dilerim.
  • Arçelik, Grundig ve Beko aynı makineler gibi duruyor. Anneler günü şerefine güzel bir indirim gelebilir. Takipteyim bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Fiyatları iyi not edin, genelde bindirim yapıp indirim gibi gösteriyorlar çünkü, ben o yüzde pek inanmıyorum o günlerdeki indirimlere.
    Not aldım, Arçelik tost Makinesi, çaycı indirimi yapınca buna da yapar diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hala aynı açıkçası ben ürünü nerdeyse hamur için aldım ama hamur performansı çok kötü. İyi bir ekmek ve pizza hamuru %70 su oranında olmalıdır (100 gram una 70 gram su) Bu makine %60 su oranında bir hamuru bile toparlayamıyor kaseye yapışıp kalıyor. Şu anki aklım olsa grundig kmp8650 alırdım. Hepsiburada da 3000 TL üzerine 500 TL indirim vardı Grundig kmp8650 ve grundig delisia blender seti alırdım şu anki kenwood fiyatına almış olurdum.

Beko arçelik grundig 3 ü de aynı makina bekonun videolarını izledim hamur konusunda iyi gerçekten
    Nerede tanıtıyorlar kmp8650 yi ?
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki MSA'nın şefleri canlı yayınlarda ve bazı IGTV videolarında tanıttılar. Muhtemelen Grundig ile MSA arasında bir partnerlikten ötürü.
    https://www.instagram.com/mugekocakk/https://www.instagram.com/efemcakiroglu/

Sizin bu makina ile makarna hamurunu bile yapanlar var, üşenmedim valla bayagı baktım, ki makarna hamuru serttir yani. Neticede %70 hidrasyon ekmek için çok basit bir oran ve her makina bunu yoğurabilmeli diye düşünüyorum, aşağıda örnek bir video paylaşayım adam her türlü hamuru sizn makina ile halletmiş, neden sizde böyle oldu anlamıyorum, e bunu iade edin ya da şikayet açın. O kadar para verdiniz.
    sandro tuttiincucinayoutube
    impastatrice planetaria Kenwood K-mix recensione Ita
    https://www.youtube.com/watch?v=xeHY8Gd6QwM&lc=z22btpdh5ve5gvshs04t1aokgqbkaqrup01pq5aqdmqxrk0h00410

• Kenwood Khh326Sı Çok Amaçlı Mutfak Şefi

www.hepsiburada.com
    Kenwood Khh326Sı Çok Amaçlı Mutfak Şefi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/kenwood-khh326si-cok-amacli-mutfak-sefi-p-HBV00000A3BPD

2500 TL ye kadar mutfak şefi (stand mixer) önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 27 Nisan 2020; 23:50:48 >

• ya da

akakce.com
    Arzum AR1066 Crust Mix Color Misty 1000 W 4.5 lt Mutfak Şefi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mutfak-sefi/en-ucuz-arzum-ar1066-crust-mix-color-misty-1000-w-4-5-lt-fiyati,275171110.html

Arzum AR1066 Crust Mix Color Misty 1000 W 4.5 lt Mutfak Şefi

Hocam asıl aksine sert hamurda daha iyi olması beklenir zaten toplanması kolay olur önemli olan ıslak hamur. Videodaki %70 lik hamur oranı kısmı nerede bulamadım da ?
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Fini van Breugelyoutube
    Kenwood kMix Spiral Doughhook
    https://www.youtube.com/watch?v=36I7B6pryfs

• alırken firmanın arkasındaki servisine, güvenirliği ne dikkat edin
    sonra benim gibi böyle apışıp kalırsınız

dökme olduğu için kaynak olmuyormuş sanırım koca makine kenarda duruyor çöp oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gael kullanıcısına yanıt
    Hangi model, ne zaman aldınız ve ne kadar sonra ne problem yaşadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Hangi model, ne zaman aldınız ve ne kadar sonra ne problem yaşadınız?
    2017 de aldık
    essenso marka, hani şu avm ler de mutfak eşyası satan zincir mağaza olan esse magazalarindan

1sene sonra resimdeki gibi karistiricinin olduğu yer parçalandı, nasıl bir mühendislik yapmışlarsa aparat parçalandıgi cılız yerden destek alıp dönüyormuş

yekpare olduğu için değiştirilmesi zor dökme olduğu için kaynakda yapılmıyor

o dönem servise vericektim ama o dönem mağazalar iflas etmişdi, bugün baktım mağazalari heralde tekrardan açılmış(int sitesi açılmış) başka marka satıyorlar, okuduklarım kadarıyla da servisleri çalışmıyormuş telefonlara bakan yokmuş

yani demem o ki dandik markalara yonelmeyin malının arkasında duracak büyük firmalardan alın

• döküm olduğu için dayanamamış patlamış.
    bu makinelerin gövdesi çelik olması gerekmez mi

• Anneler günü için bir indirim olacak mı diye bekliyorum, yoksa arzum un crust ını alacağım. Mucizeler gerçekleşirse evde ekmek vs konusunda, o zaman daha cok para verip baska bır sey alabilirim. Arçelik leri begendım bu fiyat aralıgında ben.
  • Kaan K kullanıcısına yanıt
    Arzum Crust yerine Arzum AR 1068 (Gastromix) i incelemenizi öneririm, az bir fiyat farkı var ama döküm gövde ve çelik aparatları için değer.

Not: Anneler günü zaten geldi denecek kadar yakında, ben pek indirim vs görmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.