Şimdi Ara

2500 Tl yılbaşı indirimli laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2500 tl civarında laptop arıyorum.Çizim uygulamaları(autocad,stechup,vb) kullanacağım.Yazın masaüstü toplamak istediğimden oyunlari full ayarlarda açacak diye bir beklentim yok ama iyi olsun.6 ay sadece laptop kullanacagim sonra masaüstü toplayıp laptopu projelerimi taşımak için kullanacağım.Film dizi için 1080p olsun istiyorum ips ekran da iyi olur. Yılbaşı indirimleri de devam ediyor şöyle bir ürün buldum sizdende tavsiye bekliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gold-15-au111nt-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-15-6-2gb-w10.html#genel-bakis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Attıgın bilgisayardaki özelliklerin hemen hemen aynısı bu var ;http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html
    O fiyatlarda oluyor genelde zaten daha ucuz bakarsan çözünürlüğü düşük olur genelde bu çözünürlükte fiyatlarda en uygunu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavalikopek

Attıgın bilgisayardaki özelliklerin hemen hemen aynısı bu var ;http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html
    O fiyatlarda oluyor genelde zaten daha ucuz bakarsan çözünürlüğü düşük olur genelde bu çözünürlükte fiyatlarda en uygunu bu.

Hocam bu modelin diğeri ne gore avantajları nelerdir birde usd nin rom değeri nedir bi fikriniz var mi?

• drwho123 kullanıcısına yanıt
    Aralarında fark yok denecek kadar az gözle görülür bir fark yok özellikleride öyle.Ama benim lenovo tercihimin sebebi .Daha önce iki laptopuda kullanmıştım HPden memnun kalmamıştım Lenovo daha iyi bence ama siz bilirsiniz gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavalikopek

Aralarında fark yok denecek kadar az gözle görülür bir fark yok özellikleride öyle.Ama benim lenovo tercihimin sebebi .Daha önce iki laptopuda kullanmıştım HPden memnun kalmamıştım Lenovo daha iyi bence ama siz bilirsiniz gene

Ram yükseltilmesi veya ssd eklenmesi gibi avantajları varmıdır lenovonun?

• drwho123 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • hocam bende mühendisim ve autocad, solid edgecam uygulamaları kullanıyorum. bende bu veya bunun 7500u sunu almayı düşünüyorum.

sizin de 4gb model almanız çizim uygulamalarında yardımı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

hocam bende mühendisim ve autocad, solid edgecam uygulamaları kullanıyorum. bende bu veya bunun 7500u sunu almayı düşünüyorum.

sizin de 4gb model almanız çizim uygulamalarında yardımı olur.

Sağolun öneriniz için,dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drwho123 -- 24 Aralık 2016; 15:11:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.