Şimdi Ara

2500 YTL civarı surround ses sistemi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kürşat dalgınlıkla cd bankın yerine prokare'nin internet sitesini veriyorsun ben daha prokarenin burnundan kıl aldırdığını bilmem fiyatlardan sait beyin bildiğim kadaryıla internet sitesi yok ama tlefonu tabii ki var

0-224-2216026
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays
    kürşat dalgınlıkla cd bankın yerine prokare'nin internet sitesini veriyorsun ben daha prokarenin burnundan kıl aldırdığını bilmem fiyatlardan sait beyin bildiğim kadaryıla internet sitesi yok ama tlefonu tabii ki var
    0-224-2216026

Dalgınlık yok sadays. O linkte " adreslerimiz" bölümünde bulunan "bursa"= cd bank var. Ben de zaten alışverişlerimi onunla yapmıştım.
  • uyduruyorlar cd bank başlı başına ayrı bir firma ve wharfedale diamond serisinin Türkiye dağıtıcısıdır

Prokareden bir şey almam da alınmasını önermem de çok pahalı satıyorlar çok
  • quote:

uyduruyorlar cd bank başlı başına ayrı bir firma ve wharfedale diamond serisinin Türkiye dağıtıcısıdır

Prokareden bir şey almam da alınmasını önermem de çok pahalı satıyorlar çok

Kim uyduruyor anlamadım! Ben, hep verdiğim linkteki bursa telefon numarasını arayarak Sait Bey ile alış veriş yaptım. İnanmıyorsan ara ve gör, ne diyeyim...!
  • cd bankla görüştüm ortak projelerde çalışıyoruz diyor bir nevi iki firma birbirinin bursa ve istanbul ayağı gibi ancak maalesef prokareden bu fiyatlara almak mümkün değil hoparlörleri görmek için gidilip sonra sait beyden sipariş verilebilir açıkçası bende bu bütçeye bir arkadaş için bakıyorum f/p oranı yüksek bir şey derdindeyim
  • quote:

cd bankla görüştüm ortak projelerde çalışıyoruz diyor bir nevi iki firma birbirinin bursa ve istanbul ayağı gibi ancak maalesef prokareden bu fiyatlara almak mümkün değil hoparlörleri görmek için gidilip sonra sait beyden sipariş verilebilir açıkçası bende bu bütçeye bir arkadaş için bakıyorum f/p oranı yüksek bir şey derdindeyim

Senin verdiğin telefon numarası ile benim verdiğim linkteki bursa telefon numarası aynı dikkat edersen.
    quote:

bende bu bütçeye bir arkadaş için bakıyorum f/p oranı yüksek bir şey derdindeyim

Bu konu ile ilgili açtığın topiği diğer forumda bugün okudum.
    AV receiver olarak Yamaha 661 en uygunu olacaktır. Eğer Wharf. Dio. serisi düşünüyorsan ve arkadaşının yer sıkıntısı yok ise ben hem ön hem arkalar için Wharf. Dio. 9,6 tavsiye ederim, olmadı 9.5'te olabilir arkalar için. Center'ın 9CM olmasında fayda var. Sub'da ikinci el(800 Ytl civarı bulunabilir) Def. PF1500 olursa tadından yenmez bence.
    Daha dün Cd bank'tan fiyat almıştım;
    Wharf. Dio. 9,6=729$ *2=1458$ %22 forum indirimi uygulandığını düşünürsek 1137$= 1440 Ytl yapar
    Wharf. Dio. 9CM =265$ %22 forum indirimi uygulandığını düşünürsek 206$=260 Ytl
    Sub=800 Ytl
    Toplam yaklaşık 2500 Ytl yapar.
    Birazcık daha bütçeyi arttırıp 1000 Ylt civarı temiz Yamaha 661'de bulursanız, bence iyi bir sistem olur.

• maalesef bu paraya amfi de dahil o yüzden arkalara 9.6 zor biraz
  • quote:

maalesef bu paraya amfi de dahil o yüzden arkalara 9.6 zor biraz

Dinlemedim ama bu set sağlam gözüküyor; bilmiyorum değerlendirdin mi daha önce? Scubat kullanıyor, pm atıp performansı hakkında bilgi alabilirsin.
    Jamo S606 HCS 3

Düzeltme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 19 Eylül 2007; 17:15:37 >
  • arkadaş daha çok sinema değil müzik ağırlıklı kullanacak riske edemem teknosalarda gördüm sesini beğenmedim
  • senin amfiyi hesaplı alabileceğimiz bir yer var mı dostum bu Enkayın satış politikası da insanı kanser eder yahuu nedir bunlardan çektiğimiz
  • quote:

arkadaş daha çok sinema değil müzik ağırlıklı kullanacak riske edemem teknosalarda gördüm sesini beğenmedim

O zaman benim sistemdeki gibi arkaları 8.4 yap, olsun bitsin. Neyse; cd bank kavgasından nerelere geldi konu!
    Ben sana kolay gelsin diyeyim,
    Selamlar...
  • pardon ya senin amfi onkyo değildi değil mi?
  • quote:

senin amfiyi hesaplı alabileceğimiz bir yer var mı dostum bu Enkayın satış politikası da insanı kanser eder yahuu nedir bunlardan çektiğimiz

Bende Yamaha Rx-V659 var. AV receiver için ne karar verdin, sen ondan haber ver önce!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

arkadaş daha çok sinema değil müzik ağırlıklı kullanacak riske edemem teknosalarda gördüm sesini beğenmedim

O zaman benim sistemdeki gibi arkaları 8.4 yap, olsun bitsin. Neyse; cd bank kavgasından nerelere geldi konu!
    Ben sana kolay gelsin diyeyim,
    Selamlar...

yok ya ne kavgası aşkolsun prokareye gıcık olduğum için link verince insanlar direkt orayla muhatap oluyor fiyatları yazan arkadaş mesela sanırım bursayı aramadı fiyatı prokareden aldı yanılmasınlar diye şeyettirdim
  • quote:

yok ya ne kavgası aşkolsun prokareye gıcık olduğum için link verince insanlar direkt orayla muhatap oluyor fiyatları yazan arkadaş mesela sanırım bursayı aramadı fiyatı prokareden aldı yanılmasınlar diye şeyettirdim

Ne bileyim, öyle bir hiddetle girdin ki konuya
    Ben o linkle beraber Sait Bey'in ismini ve %22 forum indirimi uygulandığını belirtirim zaten. Ama dikkat edersen fiyatlar aynı, farkı %22 forum indirimi yaratıyor, neyse...
    Sen AV reciever için ne karar verdin?
  • quote:

quote:

senin amfiyi hesaplı alabileceğimiz bir yer var mı dostum bu Enkayın satış politikası da insanı kanser eder yahuu nedir bunlardan çektiğimiz

Bende Yamaha Rx-V659 var. AV receiver için ne karar verdin, sen ondan haber ver önce!

ne kararı kararı bütçe verecek belli işte para hoparlör işini tamamlayınca belki ikinci el belki sıfır bir amfi niyetindeyim ama mesela 661 stereoda nasıl tamam sinema performansına sözüm yok ama

bir de mesela amfide hdmi'yı ben lüzumsuz görüyorum ancak arkadaş diretiyor öyle olunca bu bütçeyle de iş zor bakalım hayırlısı sağol herşey için kürşad kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Eylül 2007; 16:46:33 >

• quote:

....sağol herşey için kürşad kardeş

Sen de sağol, hayırlısı olsun ve de kolay gelsin.
    Kal sağlıcakla, selamlar...
  • quote:

quote:

cd bankla görüştüm ortak projelerde çalışıyoruz diyor bir nevi iki firma birbirinin bursa ve istanbul ayağı gibi ancak maalesef prokareden bu fiyatlara almak mümkün değil hoparlörleri görmek için gidilip sonra sait beyden sipariş verilebilir açıkçası bende bu bütçeye bir arkadaş için bakıyorum f/p oranı yüksek bir şey derdindeyim

Senin verdiğin telefon numarası ile benim verdiğim linkteki bursa telefon numarası aynı dikkat edersen.
    quote:

bende bu bütçeye bir arkadaş için bakıyorum f/p oranı yüksek bir şey derdindeyim

Bu konu ile ilgili açtığın topiği diğer forumda bugün okudum.
    AV receiver olarak Yamaha 661 en uygunu olacaktır. Eğer Wharf. Dio. serisi düşünüyorsan ve arkadaşının yer sıkıntısı yok ise ben hem ön hem arkalar için Wharf. Dio. 9,6 tavsiye ederim, olmadı 9.5'te olabilir arkalar için. Center'ın 9CM olmasında fayda var. Sub'da ikinci el(800 Ytl civarı bulunabilir) Def. PF1500 olursa tadından yenmez bence.
    Daha dün Cd bank'tan fiyat almıştım;
    Wharf. Dio. 9,6=729$ *2=1458$ %22 forum indirimi uygulandığını düşünürsek 1137$= 1440 Ytl yapar
    Wharf. Dio. 9CM =265$ %22 forum indirimi uygulandığını düşünürsek 206$=260 Ytl
    Sub=800 Ytl
    Toplam yaklaşık 2500 Ytl yapar.
    Birazcık daha bütçeyi arttırıp 1000 Ylt civarı temiz Yamaha 661'de bulursanız, bence iyi bir sistem olur.

Kursad 9.6'ların çiftinin fiyatı değil mi 729$?

• quote:

Orjinalden alıntı: Daneel
    Kursad 9.6'ların çiftinin fiyatı değil mi 729$?

Evet çifti o kadar. Bursa cd bank %22 forum indirimi uygular peşin alımlarda. Yukarıda, rear'lar için de 9.6 düşünüldüğünden çarpı iki diye hesaplamıştık.
  • Kürşat hocam arkalar için 9.6'ya gerek varmı sence ? Sonuçta detay sesleri duymaya yarıyor arka hoparlörler yanlışmıyım ?
    Bende çünkü sistem upgrade yapıcam. Önlere bende 9.6 düşünüyorum ama arkalarda bende kararsızım arkalara 8.4 güzel gider gibime geliyor.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.