Şimdi Ara

2500 YTL civarı surround ses sistemi önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: sadays
    biraz daha stereo ağırlıklı bir avr düşünüyoruz sinema için olsaydı 1200 alternatif olabilirdi

Stereo performansı söz konusu olduğunda bir AV receiver için, Marantz ve Nad alternatifleri de değerlendirilebilir sadays, ne dersin?

dostum bu fiyata bulamam diye düşünmüyorum 674 için 1200 ytl iyi fiyat değil mi?
  • quote:

...dostum bu fiyata bulamam diye düşünmüyorum 674 için 1200 ytl iyi fiyat değil mi?

Fiyat iyi, ona lafım yok. AV receiver alma safhasında çok incelemiştim bu AV receiver'ı. Kullanıcılar memnun genelde, editörlerde aferin demiş. Sadece bir kaç gavur, hdmi üzerinden 1080p iletiminde bazı sorunlar yaşadıklarını yazmışlardı, haberin olsun.
    Bir de şöyle bir çözüm geliyor aklıma; daha önce linkini verdiğim ikinci el 661'i alsan, bir de 300-400 ytl civarı ikinci el Nad 352 yapsan nasıl olur?
  • boşver onu da arkadaş yapsın artık
  • quote:

boşver onu da arkadaş yapsın artık

Sonuç belli oldu o zaman; nedir sistem?
  • klipschler hakkında yeterli feedback alamadım ne buradan ne turkeyforumdan ne de hakancezin forumundan

amfi kesin gibi onkyo 674 ama hoparlörler hala kafamda soru işareti insanlar klipschleri hep arkadaşın dinlediği türlerin dışında önemişler pop rock elektornik müzik v.s. sanırım diamond veya ikinci el evo bakalım ikisini de dinletmeye çalışıp kararı arkadaşa bırakacağım gibi
  • 661 aldır hoparlorleri de wharfedale 9.6 9.4 ve CM aldır bence. Bu işten çok anlamayan bir arkadaşsa çabuk değiştirmeyecektir daha uzun vadeli olur. İkisi de olan bir satıcıya klipschonkyo kombinasyonuna çok yakın bir fiyat oluşturabilirsin gibime geliyor.
  • sorun da burada ya sevgili daneel amfiler hanyada hoparlörler konyada tabiri caizse
  • Merhaba Uzun zamandır bu işin içindeyim ve piyasa fiyatlarını takip ediyorum sizden ricam size verilen fiyatların burada lanse edilmemesi cunku tanııdık vs şeklinde oldugu için verilen ozel fiyatlar lanse edildiğinde o fiyatlardan alma şansınız kalmamakta .
  • ben forumlarda fiyat yazılmasına karşı değilim tam tersi destekliyorum ki herkes kazıklanamsın en iyi fiyata en iyi ürünü alsın

neticede firma isimleri açık alana yazılmıyor özelden insanlar birbirine haberdar ediyor dolayısıyla şikayet v.s. önüne geçilmiş oluyor

ben fiyattan ziyada onkyo 674 ve klipsch birlikteliği nasıl olur klasik türk ve batı müziğinde onun derdindeyim

selamlar
  • arkadaşlar 3-4 ay sonra iyi bir sistem almayı istiyorum araştırmalara şimdiden başladım. Şu an sadece internetten araştırma yapıyorum. Hem sinema performansı iyi hemde müzik performansı iyi bir sistem kurmak istiyorum. Bunun içinde 2500-3000 ytl arası para ayıracam.İlk araştırmalarım sonucunda sistemi şu parçalardan oluşturmaya karar verdim

JBL Nothridge E-80 2 adet 442,80*2 ytl front
    Bose Vcs-30 917.98 merkez ve surround
    JBL balboa sub 424
    sony str D6510 HDMI anfi 629 ytl
    toplam 2900

Bu fiyata degermi aynı performansı daha ucuza elde edebilirmiyim Altarnatif bileşen önerileriniz varmı teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brandnew

arkadaşlar 3-4 ay sonra iyi bir sistem almayı istiyorum araştırmalara şimdiden başladım. Şu an sadece internetten araştırma yapıyorum. Hem sinema performansı iyi hemde müzik performansı iyi bir sistem kurmak istiyorum. Bunun içinde 2500-3000 ytl arası para ayıracam.İlk araştırmalarım sonucunda sistemi şu parçalardan oluşturmaya karar verdim

JBL Nothridge E-80 2 adet 442,80*2 ytl front
    Bose Vcs-30 917.98 merkez ve surround
    JBL balboa sub 424
    sony str D6510 HDMI anfi 629 ytl
    toplam 2900

Bu fiyata degermi aynı performansı daha ucuza elde edebilirmiyim Altarnatif bileşen önerileriniz varmı teşekkürler..

Tercihlein için marka bazında yorum yapmıyacağım, fakat front ve center hoparlörün aynı seriden olması önerilir genelde. Frekans tepkilerinin, hassasiyetlerinin aynı olması ve aralarında uyumsuzluk olmaması açısından.
    Sistem oluştururken bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakbul30 -- 2 Ekim 2007; 2:14:01 >

• Bugün Active'den(İstanbul, Gençten Han) siyah WHARFEDALE DIAMOND 9.3'u 250$'a (eve teslim ücreti dahil) aldım.Çok memnunum, özellikle basları inanılmaz .Ayrıca beklediğim fiyata bakılınca kelepir. (350 $ )

2500 YTL civarı surround ses sistemi önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbass -- 20 Kasım 2007; 19:47:03 >

• quote:

quote:

...dostum bu fiyata bulamam diye düşünmüyorum 674 için 1200 ytl iyi fiyat değil mi?

Fiyat iyi, ona lafım yok. AV receiver alma safhasında çok incelemiştim bu AV receiver'ı. Kullanıcılar memnun genelde, editörlerde aferin demiş. Sadece bir kaç gavur, hdmi üzerinden 1080p iletiminde bazı sorunlar yaşadıklarını yazmışlardı, haberin olsun.
    Bir de şöyle bir çözüm geliyor aklıma; daha önce linkini verdiğim ikinci el 661'i alsan, bir de 300-400 ytl civarı ikinci el Nad 352 yapsan nasıl olur?

Kürşad hocam, 300-400 ytl ye NAD C352 bulursan bana haber ver olurmu..??
    325 de uyar.

TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazh -- 11 Mart 2008; 16:29:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahbeyazh
    Kürşad hocam, 300-400 ytl ye NAD C352 bulursan bana haber ver olurmu..??
    325 de uyar.
    TŞK

O zamanlar nomehifi'da bulunuyordu yaklaşık bu fiyatta ikinci el Nad 352,
    Eğer şimdilerde bulursam ben alırım, sonra sana haber veririm siyahbeyazh baba
    Nitekim bu aralar stereo sistem kaşıntısı başladı bende
    Selamlar...

Düzenleme: Eksik kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 11 Mart 2008; 17:41:30 >

• quote:

O zamanlar nomehifi'da bulunuyordu yaklaşık bu fiyatta ikinci el Nad 352,
    Eğer şimdilerde bulursam ben alırım, sonra sana haber veririm siyahbeyazh baba
    Nitekim bu aralar stereo sistem kaşıntısı başladı bende
    Selamlar...

Düzenleme: Eksik kelime.

O zaman size bir Yamaha sever olarak garantili AX-397 yi verelim 300 YTL ye. '' Sen niye almadın '' diyecek olursan, benim alacağım amfi nin Projeksiyon TV nin sehpası nedeniyle yüksekliği 12 cm i geçmemek zorunda. Yoksa kaçırmazdım.

Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.