Şimdi Ara

25000 - 30 000 TL ye 2.0lt motor hacmini geçmeyen hangi 2.el spor araba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilanları gezerken aşağıdaki megane 2 rs ye takıldım . Turbolu bir araca lpg uygulaması yapmış. Bu turbolu bir araç için ileride büyük masrafların çıkmasına sebep olmaz mı ?

Ya da turbolu araca özel BRC kiti mi taktırmış acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kaza-bela-vs-yok-orj-km-bakimlari-yapilmisstir-53028309/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercci -- 11 Ocak 2012; 3:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercci

Merhaba arkadaşlar ilanları gezerken aşağıdaki megane 2 rs ye takıldım . Turbolu bir araca lpg uygulaması yapmış. Bu turbolu bir araç için ileride büyük masrafların çıkmasına sebep olmaz mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kaza-bela-vs-yok-orj-km-bakimlari-yapilmisstir-53028309/detay

Bosver turboyu falan dostum vtec ac keyfine bak ustteki paylastigim linkleri inceledinmi ? Asfalti aglatir onlar.

• BURADAN

Al dostum tam istediğin araç
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ilanları gezerken aşağıdaki megane 2 rs ye takıldım . Turbolu bir araca lpg uygulaması yapmış. Bu turbolu bir araç için ileride büyük masrafların çıkmasına sebep olmaz mı ?

ben bu aracı biliyorum ön taraftan boyası var gibi duruyor ama bilemem arayın bi konuşun ama çok hoş araç gören herkes bir daha bakıyor

bütçem 30 bin demişsin 11 binlik pazarlık mı yapacaksın adamla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 11 Ocak 2012; 3:33:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

BURADAN

çok hoş bişi bu...
    ne varsa japonda var gerçektende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 11 Ocak 2012; 3:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

BURADAN

çok hoş bişi bu...
    ne varsa japonda var gerçektende..

3-4 yıl içinde bu araçtan alma gibi bir hedefim var umarım gerçekleşir.Ben arkadaşın yerinde olsam imkanımda var kaçırmam

• quote:

BURADAN

evet Nissan 200 sx cok severim ama 200 sx de motor yapma sansi yok bu sebeple uzak duruyorum coooook temizini bulabilirsem ki onuda dedigim rakamlara bulamam herhalde :-) bu arada Toyota mr2[b/] ye de asigim :-)
  • e36 3.20. cabrio az daha zorlarsan kendini 3.23 hatta 3.28 bile bakabilirsin devir çevirir seridir konfor harikulade daha ne olsun?
  • Seni teşkilat-ı vtec paklar kardeşim

25000 - 30 000 TL ye 2.0lt motor hacmini geçmeyen hangi 2.el spor araba ?
  • quote:

quote:

BURADAN

evet Nissan 200 sx cok severim ama 200 sx de motor yapma sansi yok bu sebeple uzak duruyorum coooook temizini bulabilirsem ki onuda dedigim rakamlara bulamam herhalde :-) bu arada Toyota mr2[b/] ye de asigim :-)

motor yapma şansı yok ne demek anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

BURADAN

motor yapma şansı yok ne demek anlamadım?

Daha doğrusu krank taşlama şansı yok ve piyasadaki benim alabileceğim tutardakilerin çoğunu aradığımda oraya yazmasalarda rektifiye yaptıklarını duydum. Ustalar yapılmaz demiyor ve cebine koyacağı parayı düşünerek taşlama işlemini yapıyor bu da eğer param civarında bir rektifiyeli 200 sx alırsam cebimden minimum 5000 tl daha motor masrafı çıkacağı anlamına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercci -- 11 Ocak 2012; 17:19:58 >

• arkadaşlar megane 2 rs çok iyi gidiyormuş gerçekten fakat motorda işlem yapmaya pek olanak yok sanırım. Şu an ki tr şartlarında maksimum 300 beygire kadar çıkarabilirim galiba.

Başka alternatif bilmediğim bir makine tavsiyesi olan varmıdır. Yoksa megane 2 rs sahiplerini teker teker aramaa başlıyacağım :D..

İlk arabam bravo hgt 2.0 idi uzun süreler hgt kullandım. Hatta nette hala resimleri mevcut :) çok yakışıklı yapmıştım arabamı. Sonrasında nissan 200sx maceram oldu 1 sene civarı. Hevesim kursağımda kalarak satmıştım. Sağolsun bana çok güzel anılar bıraktı.Çok güzel drift maceralarım oldu. O arabamın temizliğinde bir araba yoktur sanırım ya da almak istesem 40000 tl yi gözden çıkarmam gerekli. Sonrasında Alfa spider almıştım bir sene civarı onu kullandıktan sonra sattım ve uzun süredir honda hrv 4x4 otomatiğe biniyorum ilk otomatik vitesli arabam hrv dir.hakikaten otomatik bana göre değil bunu anladım otomatikteyken can güvenliğim yok. Kontrol bende değil. CVT şanzımınan konforu vs vs sayıyorlar ama tek yönlü yolda atlattığım kazaların haddi hesabı yok.

Ben tekrar özüme döneceğim. Ya bir subaru gt 2.0 ya da Renault megane 2 rs alacağım sanırım. 200 hp üstü istiyorum anlayacağınız :D

• Mercedes CLK 200 Kompressör seni performans açısından tatmin edebilir ama, o fiyatlara ne kadar temizini bulursun bilmiyorum.

Volvo C70 2.0 T5, önden çekişli düşünürsen, seni mutlu eder. 225 bg, turbo.

30bin civarına temiz Bmw 3.20ci bulabilirsin, e36 kasa. Ama ikinci el Bmw hep korkutur beni.

Ben Mercedes hayranlığımdan ötürü CLK alırdım ama, sürate merakın varsa kesinlikle Volvo'yu tavsiye ederim
  • al bitane smart roadster arkana bakma seni gayet mutlu eder 82 bg olduğuna bakma yer uçagı gibi 2.0 lt arabalara kafa tutarsın arkadan itiş istediğin kadar yanla on numara araba cabrio yazın havadardır :)

• volvo c70 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

pejo 406 coupelere bakabilirsin

+1
  • 2001 volvo c70 satılık pazarlıksız 22000 tl....0507 542 57 55 araç muğlada....ciddi olanlar arasın
  • 225 lik megane fena bir cihaz tavsiye ederim. 200sx hem yaslı hemde mekanik sorunlu bi arac .. o yaşlarda 300zx alınabilir.

megane la 1.6 vtec kıyaslayanlarada yuh diyorum 160 nere 225 nere. 1997 model arabaya sırf atmosferik 160hp diye 30 lira veren adama anca SALAK derim.
  • Megane RS
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.