Şimdi Ara

25000 civarı D yada C sınıfı japon araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abd yada Almanya'da hurdayı geçtim, çoktan geri dönüşüme kazandırılıp beyaz eşya formunu alacak 30 yıllık araçlara 25bin lira istiyorlar neredeyse Birde araçta komple temizlik boyası vardır diye yazmıyorlar mı
    Şuan fiyat performans araçları D sınıfı Kore araçlarına kaymış gibi, klimasız, abs siz corollalara dünyanın parasını sayanları uyandırmayalım
  • Japon olacak illa diyorsanız, mazda 626, avensis (lpg takılan), legacy ve carisma derdim 1.8 carismalara lpg olmuyor diye biliyorum, euro accorlara bulaşmayın ama bulunabiliyorsa 99-00 accord iyi olur ama gönlümde mondeo yatardı heralde.
  • ostrah O kullanıcısına yanıt
    Hepsine baktım ama temiz bulmak gerçekten zor, son araştırmalarıma göre protonun bazı serilerinin (416 glxi) mitsubishi carisma ile birebir aynı olduğunu öğrendim, fiyatları oldukça uygun ve temiz olanlarına denk gelebilmek oldukça yüksek. Sanırım tercihim bu yönde olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvoor

Hepsine baktım ama temiz bulmak gerçekten zor, son araştırmalarıma göre protonun bazı serilerinin (416 glxi) mitsubishi carisma ile birebir aynı olduğunu öğrendim, fiyatları oldukça uygun ve temiz olanlarına denk gelebilmek oldukça yüksek. Sanırım tercihim bu yönde olacak.
    Bende protonun araçlarını beğenirim ama zaten piyasası olmayan bir araç, eski araç alıyorken piyasada sayıca çok olan ve nispeten tutulan bir araç almak daha mantıklı 97 accord için çıkmacılara çok gitmek zorunda kaldım, proton daha riskli olur gibi geliyor.
  • Tercihimi temiz bir suzuki sx4 sedan almaktam yana kullandım:) Oldukça temiz ve düşük bir km’ de bir modelini bulunca kaçırmak istemedim. Araç oldukça sağlam ve seri, iç hacmi ve tasarımı da oldukça ferah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. ben ev almak için honda cr-v aracımı sattım. bende bir japon hastasıyım. bütçeme uygun 5-10 bin tl araç ararken 2017 mayısında 1990 lancer sahibinden buldum. açıkcası araç yaşlı diye çekindim almakta ama bu araçlarıda eskiden bildiğim için aracı aldım. 1997 ye kadar bir kişi kullanmış 1997 den 2017 ye kadar benim aldığım kişi yani ben aracın 3. sahibiyim. aldıktan sonra bu aracı iyi ki almışım diyorum. 25-30 tl civarı araç alacak durumum olduğu halde inanın aracı satmak gelmiyor içimden. 4 cam otomatik. elektrikli aynalar. derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon, üç foksiyonlu koltuk ayarı. çocuk kilidi daha aklıma gelmeyen bir çok özelliği var. tüm aksamları çalışıyor, kesinlikle kolay kolay parça kıran bir araç değil. ayrıca parça sorunu da yok. her parçası var en önemlisi şehir içi ve şehir dışı mükemmel bir sürüş keyfi var, bir hafta önce yaklaşık şehirler arası 2500km yol yaptım araç 100 km de 8.3 lt lpg tüketimi yaptı. sizin düşündüğünüz araçlarda süper araçlar korkmadan alın derim hangisi olursa olsun bende az el değiştireni alın derim. 25000 civarı D yada C sınıfı japon araç tavsiyesi

• Bu fiyat aralığında Proton gen 2 en ideal araçlardandır.
    bit.ly
    Proton Gen-2 1.6 Medium Line 27.900 ₺ Sahibinden Satılık İkinci El renk - VASITAM.COM
    https://bit.ly/2Wd8h5L

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.