Şimdi Ara

25000 civarı otomatik araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hb olanları 50 binden başlıyor

sizde lancer alın :D almadan önce kullanın sonra dersiniz coltuda bu firmamı üretti
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    biraz bilgi biraz araştırma ile her şey çözülür.
    kendini kanıtlamamış dediğiniz colt 2011 yılında avrupada en az arıza yapan araç seçildi.
    Türkiyede temsa sebebiyle tutulmamış olabilir ancak başka yerlerde tutulmuş bir araç. Ayrıca bir de dipnot ekleyeyim, Colt, Mitsubishi ve o çok sevdiğiniz Mercedes ortaklığıyla üretildi Smart ile aynı fabrikada Hollanda'da ;) Benzinlisinin motoru Mitsubishi üretimidir, dizelininki ise Mercedes. araç üzerindeki tüm yedek parçalar da Alman malıdır(Sachs).

500 bin km'de her tarafı çürümüş ama kendini kanıtlamış(!) 20 yıllık araç alınacağına düşük km'de daha genç ve sahibini hiç üzmeyecek Colt alınır daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 16 Eylül 2015; 8:10:15 >
  • bence colt un tek kotu tarafı 2.el cok tutulmuyor.ic dizaynı güzel,daha once lpg montajıda yaptık bu araca gayette uyumlu.ben alırmıyımm sanmam =))
  • teko99 kullanıcısına yanıt
    Plaka No
    42KM948
    Marka
    MITSUBISHI
    Model Yılı
    2006
    Ruhsat Tarihi
    10/04/2013
    Tescil Birimi
    KONYA
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Renk 1
    GRİ (Aytaşı Gümüş)
    Renk 2

Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

ARAÇ sahibinden olduğu belli, ama şahsi kanaatim ağır kazalı. içiniz rahat etmeyecekse daha temiz araçlara bakın. ben uzun vadeli araç olarak almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEutsche

bence colt un tek kotu tarafı 2.el cok tutulmuyor.ic dizaynı güzel,daha once lpg montajıda yaptık bu araca gayette uyumlu.ben alırmıyımm sanmam =))

Merhaba.
    Parçaları astronomik pahalı.
    Arkadaşın basit bir radyatör su kabının çıkmasını bulamadığını ve yetkili servise 450 TL ödemek zorunda kaldığını bilirim.
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    ben hala almam diyorum
    sizde yüksek model düşük km cilerdensiniz ne diyeyim :S
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    ewet pahalıymıs.ama insanlar almak istedıklerınde türlü bahaneler üretirler.mesela parcası pahalı ama kolay kolay arıza yapmas mişş mişş da mışş mış mış =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Plaka No
    42KM948
    Marka
    MITSUBISHI
    Model Yılı
    2006
    Ruhsat Tarihi
    10/04/2013
    Tescil Birimi
    KONYA
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Renk 1
    GRİ (Aytaşı Gümüş)
    Renk 2

Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

ARAÇ sahibinden olduğu belli, ama şahsi kanaatim ağır kazalı. içiniz rahat etmeyecekse daha temiz araçlara bakın. ben uzun vadeli araç olarak almazdım.

Evet araç sahibindenmiş, 2 yıldır onlardaymış.
    Expert raporuna göre değişeni yok, kaput, tavan ve iç kısmlar haricinde düzeltme ve boyalar varmış. Motor ve şanzumana garanti veriyor. İstediğin yere götür baktır diyor ki götüreceğim zaten.

Aslında tek çekincem bulunamayacak sorunlar çıkarmasıdır. Yoksa bu ayarlarda diğer marka araçlar 27-30 dan başlıyor. Yani sonuçta kenara bir miktar para ayırmış olacağım.

23 yıllık iyi marka da olsa araç almayı düşünmüyorum özellikle de otomatik olduğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teko99 -- 16 Eylül 2015; 17:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ford Fiesta otomatik lpg li nasıl acaba uygun nu sanzimana olarak kaç ileri bilenler yada kullanan lar önerir mi

• Hocam önyargıları kırmak zordur, ben aracımdan memnunum ve bu doğrultuda tavsiye ediyorum, parçaları pahallı diyenleri de anlamıyorum, 1-2 tane sanayi de ufak bir fiyat araştırması yaptığınız da çok da ucuz parçalar bulunabiliyor, misal yetkili servis de 1500 tl olan sacsh marka debriyaj aktivatörünün aynısını ümraniye de 800 tl ye bulabiliyorsunuz ve buna benzer 10 larca örnek verilebilir.

4 adet amortisörü işçilik dahil 650 tl ye değiştirdim.

Zaten başka da sorun çıkartmaz, alt takım, fren diski ve balatası, akü , buji, v kayışı, otomatikse şanzıman robotu ve balatası,lastikler sağlamsa, motorunada zamanında yağı filtreleri konulmuş ve bakılmışsa al bin devam et bir araç.

Edit: Yukarıda yazdığım v kayışı yanlış anlaşılmasın o kayış şu 15 tl lik olan kayışlardan, araç da triger kayışı yok, trigeri zincirli ve bu zincirin ömrü 15 yıl ve üzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 17 Eylül 2015; 0:17:51 >
  • MESUT52_34 kullanıcısına yanıt
    öncelikle birkaç yanlışı düzeltelim 15 tl ye v kayışı yok triger zincirinin ömrü 140 bin km bu kullandığım araçtada böyle yan sanayi parça herzaman ucuz olur orjinal parçalarını araçların servisleri dışında satılmaz piyasada orjinal diye her aracın parçası var ama kalite yan sanayi burdaki büyük yanlışı düzeltelim orjinal parça sadece ve sadece araçların servisinde bulunur dışarıda köşe başı dükkanda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

öncelikle birkaç yanlışı düzeltelim 15 tl ye v kayışı yok triger zincirinin ömrü 140 bin km bu kullandığım araçtada böyle yan sanayi parça herzaman ucuz olur orjinal parçalarını araçların servisleri dışında satılmaz piyasada orjinal diye her aracın parçası var ama kalite yan sanayi burdaki büyük yanlışı düzeltelim orjinal parça sadece ve sadece araçların servisinde bulunur dışarıda köşe başı dükkanda değil.

Hocam şaka mısın? Bizim araçlarımızla ilgili nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? 15-20 tlye v kayışı var evet alıyoruz ve kullanıyoruz. Ayrıca orjinal parçaların da kodlarını alırsanız dışarıdan rahatlıkla temin edebiliyorsunuz, ne demek servis dışında satılmaz. Yaptığımızı, kullandığımızı bizden daha mı iyi bileceksiniz? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum, kendinizi rezil etmeyin. Ayrıca tüm araçların orijinal parçalarının üreticileri ve kodları bellidir. Bu şekilde aratırsanız internette bulabilirsiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Hayret kimse çıkıp Toyota Corolla 1.6Sol Hatback dememiş.Lpg uyumu var yakıtta üzmez sağlam km sorunu yok bakım parça sıkıntısı yok Japon kalitesi daha ne olsun eski aracımdı 4-5 sene önce 23.5 a satmıştım.Birde otomatik alırsan tadından yenmez mavi renk içi krem döşeme

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Hocam şaka mısın? Bizim araçlarımızla ilgili nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? 15-20 tlye v kayışı var evet alıyoruz ve kullanıyoruz. Ayrıca orjinal parçaların da kodlarını alırsanız dışarıdan rahatlıkla temin edebiliyorsunuz, ne demek servis dışında satılmaz. Yaptığımızı, kullandığımızı bizden daha mı iyi bileceksiniz? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum, kendinizi rezil etmeyin. Ayrıca tüm araçların orijinal parçalarının üreticileri ve kodları bellidir. Bu şekilde aratırsanız internette bulabilirsiniz.

orjinal v kayışı 15-20 tl değil piyasada belki daha ucuzunuda bulabilirsin ama orjinal olmaz ve hala şunu söylüyorum orjinal parça servis dışında satılmaz, bulamazsınız çıkma dışında

• quote:

quote:

quote:

orjinal v kayışı 15-20 tl değil piyasada belki daha ucuzunuda bulabilirsin ama orjinal olmaz ve hala şunu söylüyorum orjinal parça servis dışında satılmaz, bulamazsınız çıkma dışında

tamam hocam öyle olsun ama üzgünüm bu konuda hiç bir şey bilmiyorsun. aracın içinden çıkan aynı marka aynı model aynı kod numarası parçayı ben aldım taktırdım kaç defa oradan biliyorum ama sen servis dışında alınmaz de boşver.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam öyle olsun ama üzgünüm bu konuda hiç bir şey bilmiyorsun. aracın içinden çıkan aynı marka aynı model aynı kod numarası parçayı ben aldım taktırdım kaç defa oradan biliyorum ama sen servis dışında alınmaz de boşver.

Hocam bu arkadaş doğrumu sallıyor, coltun triger zincirine 140,000 km diyor ama zincir değişmeden 200k deviren coltlar var ?

• 2006 civarı fiesta olabilir

• sonuç olarak 2010 hyundai getz otomatik vites 68.000 de bir araç aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teko99

sonuç olarak 2010 hyundai getz otomatik vites 68.000 de bir araç aldım.

hayırlı olsun kaça aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teko99

sonuç olarak 2010 hyundai getz otomatik vites 68.000 de bir araç aldım.

Merhaba.
    Sanırım benzinli aldınız, hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.