Şimdi Ara

25000 lira aile arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda civic 2003 2004 vtec otomatik vites tüplü alın rahat rahat binersiniz güzel araçtır bilen bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo lar bayağı iyi gibi geldi bana da ha genç araba en azından. Benim istediğim bütün donanımlar mevcut. Ama 2011 model kazasız bir aracın bu fiyata olması düşündürmüyor değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• İkinci eli kötü de sayılmaz zaten fiyatı artık düştü bizim abi satışa çıkardıktan 2 hafta sonra atmıştı gayet iyi bir süre bence.

• Aile arabasi olarak temiz honda city tavsiye edilir tuplu yakit super

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

İkinci eli kötü de sayılmaz zaten fiyatı artık düştü bizim abi satışa çıkardıktan 2 hafta sonra atmıştı gayet iyi bir süre bence.

Hangi motor- donanım ikilisini önerirsiniz?
    edit:yeni kasası çok hoş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 8 Ağustos 2015; 14:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Aveo lar bayağı iyi gibi geldi bana da ha genç araba en azından. Benim istediğim bütün donanımlar mevcut. Ama 2011 model kazasız bir aracın bu fiyata olması düşündürmüyor değil.

chevrolet turkiye piyasasindan cekilecekti en son aveo dediginiz gibi fiyat performans ve yil acisindan tercih edilebilir ama kullanmak icin alacaksaniz yok alayim kullanayimnsonra satarim derseniz satarsiniz ama istediginiz fiyata degil

• quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Aveo lar bayağı iyi gibi geldi bana da ha genç araba en azından. Benim istediğim bütün donanımlar mevcut. Ama 2011 model kazasız bir aracın bu fiyata olması düşündürmüyor değil.

chevrolet turkiye piyasasindan cekilecekti en son aveo dediginiz gibi fiyat performans ve yil acisindan tercih edilebilir ama kullanmak icin alacaksaniz yok alayim kullanayimnsonra satarim derseniz satarsiniz ama istediginiz fiyata degil

Hocam eğer beğenirsem 3-4 yıl kullanırım. Tahminimce 70000 km yaparım. Sonra tabii ki satacağım.

• Aveo yu veya herhangi bir chevroulette aracı şuanda çok yüksek fiyata ve ederinin çok üstünde satın alırsın , bir kaç sene sonra da çok zarar edersin bence yaklaşmamak lazım. Benim aklımın ucundan geçmiyor, bir ara lacettiler ile gerçekten ilgileniyordum. Muayene istasyonunda Görevli bir polis arkadaşım olumsuz konuştu o yüzden bence bakma.

• City ye bakmaya devam o zaman

• City ve Megan. 😎.
    Ben çekirdek aile olduğumdan. Jazz da bakıyorum , sana yeterli gelirse. Jazzlar da iyi aile Arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

City ve Megan. 😎.
    Ben çekirdek aile olduğumdan. Jazz da bakıyorum , sana yeterli gelirse. Jazzlar da iyi aile Arabası

Hocam megan larla ilgili pek çok kötü anım var. ben sanırım city de karar kıldım.

• Hayırlısı olsun. Beğendiklerini listele de bana da atarsın linkleri 😎

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-temiz-aile-arabasi-223567378/detay
    Not:İlan temsilidir.

• hocam en onemlisi surucu koltuguna oturdugunuzda o arabayi benimsemeniz iatekleriniz dogrultusunda benim size tek diyecegim honda city e yogunlasin ve vazgecmeyin yakalayin bir tane alim hemen bir yakinimiza aldik biz temiz ustaya bile gostermeden aldik 4 yil gecti usta gormedi arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildcats -- 8 Ağustos 2015; 15:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

hocam en onemlisi surucu koltuguna oturdugunuzda o arabayi benimsemeniz iatekleriniz dogrultusunda benim size tek diyecegim honda city e yogunlasin ve vazgecmeyin yakalayin bir tane alim hemen bir yakinimiza aldik biz temiz ustaya bile gostermeden aldik 4 yil gecti usta gormedi arac

Hocam gerçekten city bana çok cazip geliyor. Aradığım aracı bulana kadar araştıracağım.

• Kesinlikle Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Kesinlikle Linea

Hocam o fiyata çoğunlukla 200.000 km de bitik araçlar var.

• Bende 25.000 civarı araştırıyorum. Benim gözümede ilk Accent Era takıldı. Güzel araç cidden, taksicilerde çok kullandığı için ustası çok, parçasıda çok ilk arabam olacağı için bu yönlere hoşuma gitti ama km düşürme v.b. kötü olayların en çok yaşandığı model olduğunu duydum. Uzun yoldada kimse tavsiye etmiyor, arkada oturanlar işkence çekiyor uzun yolda fazla sarsıyor diyorlar. Sizden görünce bende City düşünmeye başladım iyice araç güzel gençte duruyor. Bakalım takipteyim konuyu hocam alınca mesaj atmayı unutmayın deneyimlerinizi

• MultiJet motorları çok uzun vadelidir. Hiç unutmam, serviste ustaya taksi Albea geldi. Ben kulak misafiri oldum konuşmalarına. 800 bindeki arabay daha yeni motoru açılıyor dedi. FIAT Fırat'ta ise bizzat satış temsilcisi 1 milyon kilometreye dayanmış araçlar gördük dedi bana. O konuda hiç sıkıntınız olmasın, ömürlük desem yeridir. Yine de endişeniz varsa buyrun;

http://www.sahibinden.com/fiat-linea?a4_min=5000&a4_max=100000&price_min=21500&sorting=price_desc&address_country=1&a5_max=2009&price_max=26000

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.