Şimdi Ara

25000 lira aile arabası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam aile diyosunuz sümbül era felan almayın teneke gibi araba bizde de accent var ordn bilym :)

Farklı olarak Nissan Almera sedan tekna donanım öneririm bakın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek aileye yeter hocam

Bebek arabası bagaja sığsın , bebek koltuğu rahat otursun

• Almera ve city Arasında kaldım ama almera nın piyasasının daha canlı olmasına rağmen hala aklım city de kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Almera nın Manuelini bilmiyorum ama otomatik olanını adliyede bir arkadaş 2. El olarak almıştı. 2. Haftada sıkıntı yarattı, araca binemeden tamircilerde süründü otomatik olanı tavsiye etmem.
    Hep kötü Örnekler veriyorum ama kusura bakmayın etrafımdaki gördüğüm canlı olaylardan sonra gözgöre göre sorunlu araç almanızı istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Çekirdek aileye yeter hocam

Bebek arabası bagaja sığsın , bebek koltuğu rahat otursun

şimdi oldu
  • Temiz city ler 25-26 dan başlıyor eski konuları okuduğumda 18-19 A 50bin km de temiz arabaların satıldığını okudum. Araçlar bugün daha yaşlı olmasına rağmen neden bu kadar pahalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Temiz city ler 25-26 dan başlıyor eski konuları okuduğumda 18-19 A 50bin km de temiz arabaların satıldığını okudum. Araçlar bugün daha yaşlı olmasına rağmen neden bu kadar pahalı?

Bende ona bakiyordum hocam piyasa komple pahali tek city'e ozel bir durum piyasa durulunca tamamiyle temiz km si dusuk modellerini 22,23 e buluruz insallah tertemizini. City olmazsa Jazz dusunuyorum ben yani oylede boylede Honda'ya bulascagim İlk aracim Honda olsun bakalim

• Hocam dizel düşünürseniz 206 1.4 hdi feline öneririm. Bu model diğer 206 lardan tamamen farklı. Honda city kadar donanımlı ve daha ucuz. Ben aracı bizzat tavsiye ederim çünkü yıllarca kullandım aracı.

• quote:

Hocam dizel düşünürseniz 206 1.4 hdi feline öneririm. Bu model diğer 206 lardan tamamen farklı. Honda city kadar donanımlı ve daha ucuz. Ben aracı bizzat tavsiye ederim çünkü yıllarca kullandım aracı.

Bugun sansina 2006 city denk geldi park halinde gittim yanina baya bir inceledim neresi begenilmiyor hala anlamdim arabanin. City fazla girdi aklima cok alasim var ama babam bile fiyati niye bu kadar uygun bunlarin kesin bir seysi vardir dedi 206 yada cok baktim hocam ama City dururken 206 kotu geliyor gozume otomatik almayi planliyorum Honda'nin otomatik modelleride cidden kaliteli deniyor. Ama kafami kurcaliyor iste fiyati niye uygun diye bilmedigim kotu bir yanimi var diye dusunuyorum ama herkesde ovup duruyor yuksek hizlar ve tipi haric.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 9 Ağustos 2015; 21:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

Hocam dizel düşünürseniz 206 1.4 hdi feline öneririm. Bu model diğer 206 lardan tamamen farklı. Honda city kadar donanımlı ve daha ucuz. Ben aracı bizzat tavsiye ederim çünkü yıllarca kullandım aracı.

Bugun sansina 2006 city denk geldi park halinde gittim yanina baya bir inceledim neresi begenilmiyor hala anlamdim arabanin. City fazla girdi aklima cok alasim var ama babam bile fiyati niye bu kadar uygun bunlarin kesin bir seysi vardir dedi 206 yada cok baktim hocam ama City dururken 206 kotu geliyor gozume otomatik almayi planliyorum Honda'nin otomatik modelleride cidden kaliteli deniyor. Ama kafami kurcaliyor iste fiyati niye uygun diye bilmedigim kotu bir yanimi var diye dusunuyorum ama herkesde ovup duruyor yuksek hizlar ve tipi haric.

Hocam bizim komşuda da var city. sahibi emekli öğretmen. Araç şuan 168.000 km de çok memnun araçtan. Sıfırdan beri onda. Arada yolda flan görünce konuşuyorum araçla ilgili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

Hocam bizim komşuda da var city. sahibi emekli öğretmen. Araç şuan 168.000 km de çok memnun araçtan. Sıfırdan beri onda. Arada yolda flan görünce konuşuyorum araçla ilgili.

Ben biraz arastirmayada erken basladim aslinda gelecek yil mayis haziran gibi anca alirim ben o zamana kadar fiyatlar iyice oturur diye dusunuyorum su ara cok yuksek. Ama simdilik hala City dusunuyorum. 206 larin bence dis ve ic tasarimi citylere gore cok daha eski duruyor. Aile araci icinde icinin guncel dizayn ve konfor icermesini istiyorum yani 206 lara binince eski ve ucuz bir arabaya bindiginin farkina variyorsun ama City'de bu his ortadan kalkiyor

• Honda city de bagaj lambası var mı acaba?

• megane 2 tavsiye ederdim ama bu fiyata zor... City güzel araç...
  • http://www.hurriyetoto.com/ikinci-el-otomobil/ilan-detay/240340/sahibinden-renault-megane-14-16v-authentique-ankara-kecioren-etlik-incirli

Arkadaşımın arabası tavsiye ederim hocam. Hiç bir problemi yok... Maddi sıkıntılar nedeniyle satmak zorunda....
  • Bemce sw arac daha iyi olur. Focus dacia Logan veya Volvo serisone bakabilirsin

• Benim arkadaşta ilk kasa city var atrşleme bobini yakma rekoru kırıyo araç sanırım fabrikasyon bir sıkıntı var servis cözemedi sanayideki ustalar çözemedi adama yazık aracın degerinin yarısı masraf etti ki bende bir japoncu olarak hayretle izlemekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaraylı1903 -- 14 Ağustos 2015; 22:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Benim arkadaşta ilk kasa city var atrşleme bobini yakma rekoru kırıyo araç sanırım fabrikasyon bir sıkıntı var servis cözemedi sanayideki ustalar çözemedi adama yazık aracın degerinin yarısı masraf etti ki bende bir japoncu olarak hayretle izlemekteyim

Hocam tonla konu okudum hiç birinde bu konu ile ilgili mesaj okumadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Arkadaşlar honda city lere baktım aracın dış görünüşü çok iyi olmasada benim ihtiyaçlarıma cevap vereceğini düşünüyorum. Siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

trim ve yol sesinden içinde durulmuyor,kesinlikle turkiye şartlarında kullanılabilir değil

• 2009 Symbol Clio Miss gibi gider

• Hocam bu ilk kasalardan belki sorunlu olabilir adam neler yapmadı şimdi satlık araç baş edemedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.