Şimdi Ara

25000 liraya Otomatik Vites - Bayan Uyumlu - En az yakan Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Punto derken hangi seri bahsediyon? Neden bu punto şeçiyorsunuz açıklama yaparsanız sevinirim.
  • Punto derken hangi seri bahsediyon? Neden bu punto şeçiyorsunuz açıklama yaparsanız sevinirim. @ilker1041 @Master_Evil @eякαn @Thomassee
  • Öncelikle istediğiniz araç biraz ütopya.

Az yakacak ama LPG'li olmayacak.
    Motor hacmi küçük olacak ki bu küçük segment bi araç olması anlamına geliyor. 190boy ile b segmenti her araçta sıkıntı yaşarsınız. Jazz bunlardan en az sıkıntı yaşayacağınız otomobildir.
    Micrayı beğenmediğinizden yola çıkarak biraz maskülen bi araç bakıyorsunuz sanırım.

Otomatikten kastınız debriyajı olmaması yeterli sanırım sizin için. CVT, tam otomatik, çift kavrama, robotik fark etmicek. Farklarını sorarsanız o bambaşka bi konu sayfalar sürer anlatmak =)

dizel otomatik 25k bütçe ile biraz zor. Tabiki alınır ama neden daha yeni bir model alınmasın.
    LPG çözümünüz olsaydı 1.6benzinli tam otomatik clio III düşünbilirdiniz. LPG ile de sizi üzmezdi.

Benim size sunacağım 3 model tavsiyesi

jazz
    grande punto
    clio III

• quote:

Orijinalden alıntı: monomu

Aynı kriterlerle 2 ay önce eşime araba aradım her kapı Jazz'a çıktı ve aldım.
    2008 elite cvt

Yanlız dikkat, Jazz'ı Golf le karşılaştırıp daha iyi diyen ve bu arabanın 7-8 yaşındaki versiyonlarına 29-30 bin gibi saçma rakamlar isteyen kişiler var piyasada.

hayırlı olsun, ALLAH kazadan beladan korusun İNŞALLAH,
    hocam bu jazz otomatiklerin cvt şanzuman modelleri 2004 yılında mı yoksa 2005 yılında mı başlıyor?
  • Benzinli otomatik Fiesta al uğraşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz CVT 2002-2009 arası var; sonra i-shift denen bir vitese geçti Honda fakat pişman olup 2012 ile birlikte tekrar Jazz CVt getirdi. Zaten bunlarda Türkiyeye gelen son Jazzlar oldu. 2013 te Jazz girişi yok Türkiyeye; 2014 te yeni kasa çıkıyor fakat gelecek mi bilinmiyor. Honda sitesine girerseniz Jazz diye bir araç yok artık.

Alalı 2 ay oldu; araçtan gayet memnun kaldık; eşim çok çabuk uyum sağladı. Bagajı oldukça geniş. İç hacmi de geniş. Gayet ferah bir araç. Elite donanımda standart sunulan digital klima, sunroof, katlanır ayna gibi donanımlar var. Bir Honda klasiği olarak yalıtım neredeyse yok araçta. Ben bazen focustan sonra kullanıyorum ve yeni focusun bir uçak olduğunu anlıyorum :) Jazz ise şehiriçinde bir yerden bir yere gitmek için ideal bir araç. 2 aylık yakıt ortalaması 6.4L/100km. gösteriyor araç.
    CVT ve çift bujili 1.4 litre motor kombinasyonu gerçek bir ekonomi sunuyor. Gaza yüklenmediğiniz sürece kalkıştan itibaren araç 1500-2000 devir aralığında geziniyor fakat hız git gide artıyor. 100 km. ye kadar devir hep böyle, 100 ü geçtikçe devirde 2000 üzerine çıkmaya başlıyor. Rampalarda bazen zorlandığını hissettim, vitesi manuele alıp direksiyondan vites değiştirip bu sorunun üstesinden geldim.
    Aracı eşim kullanıyor, Vitesi D ye takıyor nereye isterse gidiyor ve oldukça mutlu Jazzıyla :)

Tavsiye edeceğim bir araçtır. 2008 model CVT siyah elite donanım 65k km. 22 bin tl ye aldım ben.

• Jazz diyenlerin piyasadan hic haberi yok.
    Su an 30bin den asagi jazz yok olsada ya peert ya da 200k km civari bence iyi arastirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 3 Ocak 2014; 13:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renac86 R kullanıcısına yanıt
    evo serisi olur ama paranız yetmezse grande seriside çok iyidir. neden punto derseniz hem geniş iç hacim hem ekonomik yakıt tüketimi hemde sorunsuz dualogic şanzıman ve sorunsuz fire motor derim...
  • eşimde kullanacağı için lpg hariç aynı kriterlerde ağustos ayında araştırmaya başladım eylül ayında jazz aldım. şehir içi hemen hergün kullanıyoruz. eşim çabuk uyum sağladı.
    yakıt iyi, içi ve bagajı geniş, şanzıman sarsıntısız, motor beklenenden fazlasını verdi, yakıt gayet makul. özellkle bayan kullanacak+hb+geniş bagaj+uygun yakıt+otomatik kombinasyonu içeren konularda tavsiye ediyorum.

monomu 2008 modeli 22 bin TL ye nasıl aldınız.
  • Altan bey tavsiyeni için teşekkür ederim. Peki bu aracı sen rahat kullanabiliyor musun? Sıkıntısı var mı? Kaç model ne kadar aldınız? Yakıt tüketim öğrenebilir miyim lütfen?
  • monomu kullanıcısına yanıt
    monomu;

Geniş açıklamaların için çok teşekkür ederim. Peki kasım ayında 22 bin liraya almanı çok iyi. İnternetten araştırıyorum honda jazz 25000den aşağı bulamıyorum.. Nasıl aldınız peki?
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    nightblueist ilginiz için teşekkür ederim. Toyota yaris bana yetmez :) hem bana hem de eşim kullanabilecek araç lazım...
    HB kategorisinde Toyota Yaris iç hacim olarak Nissan, Ford, Honda gibi markaların ~ sınıf ve modellerine göre tavan yüksekliği ve iç hacim olarak daha ferahtır fakat bagaj olarak bu araçların hepsi için geçerli olan birşey var ki çok fazla beklentiniz olmasın.
    Daha büyük araçlar tabiiki tavsiye edilir fakat fiyatları 30bin tl ve üzeri olacaktır. En azından bilindik şanzuman ve motor sıkıntı yaratmayacak araçlar için bu söylediğim.. O yüzden öneride bulunamıyorum.
    yaklaşık 15 yıl manuel kullanımdan sonra biraz yadırgadım, ilk zamanlar sol ayağım huzursuz oluyordu fakat kısa zamanda alıştım. otomatik vites araçlara karşı hep bir ön yargım vardı, bu araçla önyargılarım bitti diyebilirim. ankarada şehir içi kullanımı çok rahat. ben lpg li kullanıyorum. uzun yolda 7 litre yaktı, bu soğuk havalarda 10+ litre civarı, normal havalarda +-9 litrre civarı lpg yakıyor.

ben aracı 2004 model tüpsüz, tavan ve bagaj hariç boyalı, 86000 km de 22000 tl ye aldım. kabul edeyim çok acele ettim almakta. aracı prof. bir doktor bayandan aldım. büyük kazası yok hatta çoğu yerinda macun da yok, çizdirdikçe boyanmış anlaşılan. ama neticede boyalı işte.
    aynı aracı arkadaşım geçen ay sattı. 2004, bir parça değişen, 1 parça boyalı 75000 km de ve lpg li 25.500 e sattı.

nightblueist arkadaşa tavan yüksekliği konusunda katılamayacağım. diğerlerini bilmem ama jazz ın tavan yüksekliği yaristen fazladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: renac86

Mitsubishi colt pek sevmem. Teşekkürler.. Başka tavsiyeniz var mı?

sebep?
  • Aldığım kişi arkadaşımın arkadaşı; Bu ay içerisinde yurtdışına gidecekler ailecek.
    Biraz da ufak tefek bayan kullanımından kaynaklı çizikler falan var; mesela arka tamponun sol köşesi kapalı otoparkta duvara sürtmüş falan.
    Aracı alıp servise götürdüm, bakımları zamanında ve eksiksiz olarak yetkili serviste yapılmış. 2 kez ön arka tampon değişmiş.

Eşim kullanacağı için ve aynı şeylerin olma olasılığı yüksek olduğundan hiç aldırış etmedim bunlara, fakat fiyata yansıtmasını da istedim tabii. Sonuçta bu rakamda karar kıldık ve eşime hediye olarak aldım bu aracı. Birde güzel bir rastlandı oldu, aracın üzerindeki plaka benim adımın ilk harflerinden oluşuyor :)
    Nasip işte, denk geldi. Ama bunu almasam izmirde başka bir araç daha bulmuştum 2006 model elite cvt 24 bin dedi 23'e onu alacaktım.

Bu bizim araç.
     25000 liraya Otomatik Vites - Bayan Uyumlu - En az yakan Araba Tavsiyesi

• bende kız kardeşim için düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-cok-temizz-f1-sanziman-triptonik-148109371/detay

yada

27 yazmış ama aynı arac 24 25 e alınabilir
  • 1.94 boyum var. Honda Jazz tam sizlik bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Istediğiniz araç,
    2002-2006 honda civic hb 1.6 dır.
    http://www.sahibinden.com/honda-civic/yari-otomatik,otomatik?a4_max=130000&a4_min=20000&a5_min=2002&price_min=21000&a5_max=2006&price_max=28000&a8=62068.
    Düzgün montajlanan sıralı sistem lpg den korkmayın.
    Ben 10 yıldır her kapalı otoparka girerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.