Max. 25 bin TL bütçe ile alınabilcek bir araç lazim. -Otomatik vites olacak. (şanzıman probleminden bahsediliyor) -Hatchback -5 kapı düsünüyorum. -Hem ben hemde eşim kullanabilecek uygun olan araba. -Kapalı otoparkta kullanacağımız için LPG olmayacak. -En az yakan araç olsun. (Benzin veya Dizel olabilir) -Motor performası iyi olsun (Sağlam ve dayanıklı olacak) -Bagajı küçük olmayacak. -Vergi düşük olsun. (1.2-1.6 arası motor hacmi)
Hangi modelin hangi motor seçeneğini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler herkese...
Bence galericinin çok az hasarlı demesine bile şükretmek lazım, gerçekte çok az hasarlı olsaydı, araç dört dörtlük diye yazarlardı. Kesin araç pert olmuştur. Bence de puntolara bakın bi..
Bence galericinin çok az hasarlı demesine bile şükretmek lazım, gerçekte çok az hasarlı olsaydı, araç dört dörtlük diye yazarlardı. Kesin araç pert olmuştur. Bence de puntolara bakın bi..
Alıntıları Göster
Donanımlı bir Palio bakabilirsiniz. Model de yeni olur, paranızın bir kısmı da cebinizde kalır
quote:
Orijinalden alıntı: gentleman_
Donanımlı bir Palio bakabilirsiniz. Model de yeni olur, paranızın bir kısmı da cebinizde kalır
Alıntıları Göster
TAVSİYE EDENLER:
- Palio - Punto - honda jazz - ? - ?...
BAŞKA TAVSİYE EDENLER VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM. KIYASLAMA YAPARIZ...
puntoyu tarif etmişsiniz. o kalitesiz diyeni de hayatınızdan çıkarın
quote:
Orijinalden alıntı: ilker1041
puntoyu tarif etmişsiniz. o kalitesiz diyeni de hayatınızdan çıkarın
Alıntıları Göster
Aynı kriterlerle 2 ay önce eşime araba aradım her kapı Jazz'a çıktı ve aldım. 2008 elite cvt
Yanlız dikkat, Jazz'ı Golf le karşılaştırıp daha iyi diyen ve bu arabanın 7-8 yaşındaki versiyonlarına 29-30 bin gibi saçma rakamlar isteyen kişiler var piyasada.
monomu
kullanıcısına yanıt
Monomu;
Honda Jazz almışsınız hayırlı olsun. Nasıl memnun kaldınız mı? Her hangi sorun çıktı mı? Artıları - eksileri söyler misin lütfen? Otomatik vites sıkıntısı var mı? Yakıt tüketimi nasıl?