Şimdi Ara

2M'ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, araç konusunda 2M'ye kadar çıkabiliyorum ama çıkmak zorunda da değilim. Çok değişik bir dönemdeyiz farklı alternatifler var. Aslında konfor ve bakım açısından elektrikli araçlara gönlüm kayıyor 1.9'a 800K krediyle TOGG almak çok cazip geliyor. Sitede oturuyorum kendi park yerim var ama apartmanda yaşayanlar kesin uğraştırır değişik insanlar var ben de onlarla çok uğraşmak istemiyorum. Yazılım sorunları gördüğüm kadarıyla çoğunlukla hallolmuş. Sadece ikinci el ve şarj deneyimi nedeniyle gözüm korkuyor. Skoda Rapid bir aracımız daha var ama bu konfora alışınca uzun yolda onunla çıkmak istemeyeceğim büyük ihtimalle. Bununla birlikte geçiş döneminde 1-2 sene daha oyalanmak için elimden rahat çıkarabileceğim Peugeot 3008 gibi alternatiflere mi yönelsem diye bir düşüncem de var. 1.2 GT Hybrid 1900'e bırakıyorlar. Orada da geçiş dönemi olduğu için tereddütlerim var. MG ve Chery var ama onlarda da yine 1-2 sene sonra ne olacağından çok emin değilim. Normalde çok uzun vadeli planlar yapmam ama eşime, çocuğuma ayıracağım zamanlardan bir miktar feragat edip kazandığım paranın da yok olmasını istemiyorum. Bu durumda üzerinde durduğum modeller veya başka model tavsiyesi alabilir miyim?

TOGG T10X V2 Uzun Menzil

Peugeot 3008 GT

MG HS Luxury

Chery Tiggo 7 Pro Avantgarde

• 2 milyon gibi rakamlara çıkılıyorsa premium markalara yönelmek daha mantıklı geliyor. Ama illa bu araçlar arasından alacağım derseniz peugeottan uzak durmanızı tavsiye ederim. Hele ki 1.2 motorda lspi sorunu yaşayan bir sürü kişi mevcut, bunlardan biri de benim. Neyse ki satıp kurtuldum, hiç aklımda olmayan a3 e geçiş yaptım, servisi olsun sorunsuzluğu olsun şimdilik mutlu etti.

• 800k kredi ile togg en mantiklisi. Bu zamanda faizsiz kredi cok degerli. 800k bankaya yatirsan yillik en az 350-400 getirir.

Togg test ettim harika arac olmus. Digerleri yanından bile gecmez. Test sonrası beni de seytan durtmeye basladi.
    Vergisi dusuk oldugu icin rakiplerine gore daha donanimli ve avantajli su anda
  • Chery mantıklı . Uygun fiyata premium suv
  • ordaolmayanadam O kullanıcısına yanıt
    Bunlardan birini alacak olsam 3008’i alırdım ama onun da kasası değişiyor. Tiguan yeni çıktı ve life donanım 2 milyon. 3 bölgeli kliması bile var life donanımın.
  • MetuEs kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden tog alınır mı, herkes paylaaycak vs diyor, yani satışlar falan kötü, satmaz diyorlar
  • 2 milyona çıkacaksanız d segment altı bir şey kesinlikle almayın veya kredi çekmeden zorlayıp 1.5m civarına bir şey alın faizler çok yüksek.

illa bu seçenekler arasından olacaksa da togg ve chery elemenizi tavsiye ederim mg hakkında bilgim yok

ben baktığımda 2023 sıfır 5008 buldum masaj falan bile yapıyormuş yolda falan da harika duruyor özellikle sol şeritten uçarken

2M'ye kadar araç tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 28 Nisan 2024; 2:6:49 >

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Bu mu uçuyor sol şeritten ? 1.5 130ps dizel o cüsseyle
  • road35 R kullanıcısına yanıt

yokuş aşağı 222 görüyor ki en baba türk yolunda 180'den sonra gidemiyorsunuz altınızdaki arabadan bağımsız. 90 km ile önüne atlayanı mı dersin tırı mı dersin 100 çeşit tip var. benim asıl kastettiğim o cüssenin yolda süzülmesi ve tasarım olarak iyi olduğu için genel görüntüsü, güç konusunda demiyorum.

• Tucson derim. 4x4 2023 modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Sedan olsun derseniz de Superb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 1 Mayıs 2024; 0:3:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.