Dengeli ve Güçlü Sistem Tavsiyesi
Merhaba, benim 110K civarında bir bilgisayar toplama düşüncem var. İş için (yazılım, sistem, sanallaştırma, ai vs) ve oyun için kullanacağım. Studio Display ve Gigabyte m27u ile beraber kullanacağım. Aşağıdaki parçaları seçtim ama bu parçalar denklik bakımından nasıldır alternatifleri var mıdır yorum yapan olursa sevinirim. Cok uzun zamandır masaüstü pc toplamadım baya geride kalmışım hızlı bir araştırma ile bu listeyi çıkardım. Sürekli takipte olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
2M'ye kadar araç tavsiyesi
Merhaba, araç konusunda 2M'ye kadar çıkabiliyorum ama çıkmak zorunda da değilim. Çok değişik bir dönemdeyiz farklı alternatifler var. Aslında konfor ve bakım açısından elektrikli araçlara gönlüm kayıyor 1.9'a 800K krediyle TOGG almak çok cazip geliyor. Sitede oturuyorum kendi park yerim var ama apartmanda yaşayanlar kesin uğraştırır değişik insanlar var ben de onlarla çok uğraşmak istemiyorum. Yazılım sorunları gördüğüm kadarıyla çoğunlukla hallolmuş. Sadece ikinci el ve şarj deneyimi nedeniyle gözüm korkuyor. Skoda Rapid bir aracımız daha var ama bu konfora alışınca uzun yolda onunla çıkmak istemeyeceğim büyük ihtimalle. Bununla birlikte geçiş döneminde 1-2 sene daha oyalanmak için elimden rahat çıkarabileceğim Peugeot 3008 gibi alternatiflere mi yönelsem diye bir düşüncem de var. 1.2 GT Hybrid 1900'e bırakıyorlar. Orada da geçiş dönemi olduğu için tereddütlerim var. MG ve Chery var ama onlarda da yine 1-2 sene sonra ne olacağından çok emin değilim. Normalde çok uzun vadeli planlar yapmam ama eşime, çocuğuma ayıracağım zamanlardan bir miktar feragat edip kazandığım paranın da yok olmasını istemiyorum. Bu durumda üzerinde durduğum modeller veya başka model tavsiyesi alabilir miyim?
TOGG T10X V2 Uzun Menzil
Peugeot 3008 GT
MG HS Luxury
Chery Tiggo 7 Pro Avantgarde
|
Teknosa'nın İşleri PANASONIC RP-HX350E-R
|
Media Markt Kentpark PS4 Rezaleti
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.517 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası