Şimdi Ara

Dengeli ve Güçlü Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim 110K civarında bir bilgisayar toplama düşüncem var. İş için (yazılım, sistem, sanallaştırma, ai vs) ve oyun için kullanacağım. Studio Display ve Gigabyte m27u ile beraber kullanacağım. Aşağıdaki parçaları seçtim ama bu parçalar denklik bakımından nasıldır alternatifleri var mıdır yorum yapan olursa sevinirim. Cok uzun zamandır masaüstü pc toplamadım baya geride kalmışım hızlı bir araştırma ile bu listeyi çıkardım. Sürekli takipte olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• 7950X3D muazzam bi işlemciidir. Anacak kasanızın üste ,420 mm soğutucu desteği yok. 360 mm alınız Zaten ,360 mm sıvı soğutucu ,çok rahat soğutur.

Ramlere dikkat edin EXPO özelliği olması,şart.

1200 WATT powerde çok aşırıya kaçmış. Şunu alın geçin.

Dengeli ve Güçlü Sistem Tavsiyesiteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-850w-80-gold-14cm-fanli-tam-moduler-guc-kaynagi-hps-850gd-f14c-38182.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.