Şimdi Ara

25000 TL'Ye 4-5 Yil Idare Edebilecek Oyun Sistemi Onerisi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

Orijinalden alıntı: DeCeXVoiS

Merhaba Arkadaslar Ben Kaan Foruma Yeni Katildim Ve 25000 TL ye bir sistem toplamak istiyorum 4-5 yil idare edebilecek ozellikle son cikan oyunlari ultrada kaldirabilecek bir sistem soylebilecek olan varmi yorumlarda bekliyorum.

Elinde 25.000 TL ile ss koy buraya yardımcı oluruz.Şimdi güle güle.

+1
  • güldüm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazim Hatasi Icin Ozur Dilerim Oyun Bilgisayari Degil Render Isleri Icin Kullanacagim. Forum Kirliligi Diyen Arkadaslar Render Isine Girmemis Ufak Kardesler. Ekran Karti Olarak QUADRO Sli yapmayi dusunuyorum fakat geriye kalan sistemi ne yapacagim hala kafam yatmiyor patronun butcesi bu kadar.
  • imOKAY kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:48:14 >
  • Abi daha tavsiyede bulunuyosunuz ya

• Yaş kaç troll arkadaş?
  • 25000e sistem toplanmaz en az 50000 lazim.Malesef dostum.

• dostum ilk başta bende 2500tl sandım ama #25000 helal be tam benim kafadasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba Arkadaslar Ben Kaan Foruma Yeni Katildim Ve 25000 TL ye bir sistem toplamak istiyorum 4-5 yil idare edebilecek ozellikle son cikan oyunlari ultrada kaldirabilecek bir sistem soylebilecek olan varmi yorumlarda bekliyorum.

Paraların ssini atta en iyisini yazalım
  • quote:

Piyasadan temin edilebilecek donanımlarla elde edilebilecek en hızlı bilgisayarı toplama hedefiyle yola çıktığımız Mars Görevi, Full HD çözünürlükte tüm oyunlarda sıkıntısız olsa da 2K çözünürlükte engellerle karşılaşmıştı. Bu sefer bütçemiz 21000TL üzerinde ve amaç 2K oyunlar dahil engel tanımayan bir Rüya Sistem!

Intel Xeon E5-2687W: 2x 2000$ = 4000$
    Asus ZP9E-D8 WS: 556$
    Corsair 32GB Vengeance: 220$
    Intel DC S3700 (200GB): 590$
    Intel 910 PCIe (400GB) : 2000$
    Corsair H100 Su soğutma: 2x 110$ = 220$
    Corsair AX1200 Güç Kaynağı: 265$
    AMD HD 7990: 1000$
    Western Digital 4TB Black: 300$
    Viewsonic 2770 LED: 750$
    Creative SoundBlaster ZXR: 250$

4 TANE DE 512 GB SSD AL FİYATI 25.000 TAMAMLA.

Ama bunları alıp buraya ss koymazsan, asıl troll sen olmuş olursun.

• 0a fazla bastin herhalde 25000 tlye araba alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazmayın.

• ben cvp yazanın aklından şüphe ederim yazık la hayali bile abartı cocugun :D
  • DeCeXVoiS D kullanıcısına yanıt
    20000 tl araba al 5000 tl ye bir sistem kurarsın 3-4 sene idare rahat rahat oyun oynarsın ama konu troll gibi geldi
  • quote:

Yazim Hatasi Icin Ozur Dilerim Oyun Bilgisayari Degil Render Isleri Icin Kullanacagim. Forum Kirliligi Diyen Arkadaslar Render Isine Girmemis Ufak Kardesler. Ekran Karti Olarak QUADRO Sli yapmayi dusunuyorum fakat geriye kalan sistemi ne yapacagim hala kafam yatmiyor patronun butcesi bu kadar.

Render diyo sen naapçan renderi lise 1 deki fonksiyon sorularını mı çözdürcen 3boyutlu silindir mi çizecen
    Koy 25000 ss ini nickin ve tipin le beraber kurup evine kadar getirmeyen en adi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para bende olsa araba alırım o paraya bilgisayarmı alınır :D Bi yandan ss at bakalım
  • DeCeXVoiS D kullanıcısına yanıt
    burdan Tüm Adminlere Forum Sorumlularına Sesleniyorum Böyle insanlara IP Ban istiyoruz
    Ve Hatta dolandırıcılıktan DAva bile Açabilirsiniz İnsanları kullanıcaları Çok Uyuz ediyorlar . .

NOT: Türkiyede hiç bir baba Bi PC'YE O kadar para Vermez .

bir sisteme : 4 bin TL'den Fazla harcanmaz .

• Dostum 25 bin TL'ye bir PC toplarız 95 - 2000 Model bir arabada üzerine veririz.
  • Siz Konuyu Trolleyin Kardesim Baska Foruma Konu Acarim. Bu Konuyuda Kilitleyin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.