Şimdi Ara

25000e kadar otomatik vites araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

annem için şehir içinde kullanmalık otomatik vites araba bakıyoruz. ilk arabası olacagı için ufak tefek kazalar surtmeler kaçınılmaz olacak diye dusunuyoruz. onun icin satarken içimizi acıtmayacak 20-25bin civarında ikinci el otomatik vites araba bakıyoruz. sahibinden coma bakınca asagıdaki modellerin 2001-2005 arası modelleri dikkat cekiyor ama hangisi iyidir bilemiyorum.

renault - clio
    opel - corsa
    hyundai - getz
    ford - fiesta
    vw - polo
    toyota - yaris,corolla

tavsiyelerinizi beklemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu fikri olan?

• Astra olabilir hocam, elegance donanımı olsun ama

• Getz otomatik +LPG. Piyasa uçmasaydı Corolla HB CVT derdim.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    getz için çok dayanıklı olmayabilir dediler ama bilginiz var mı acaba o konuda?

• Opelde easytronic var. Aman ha uzak dur.

• yarıotomatik şanzıman oluyor galiba. sollama ve yokuşta sıkıntı cıkarıyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibahce

yarıotomatik şanzıman oluyor galiba. sollama ve yokuşta sıkıntı cıkarıyor diyorlar

Uzak durun.
    Tam otomatik iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaris ve fiesta diyorum

• Hocam o paraya ancak onları alırsın zaten. Getz veya clio bakabilirsin. Tam otomatik o paraya zaten alınmaz. Zaten annen acemi şöförse daha iyisini almana gerek yok. Bir arkadaşım yıllardır clio otomatik kullanır gayet memnun.Cliolar tutulduğundan biraz fiyatları yüksek kalıyor gerçi.
    Olaya fransız bakabilirsin aslında citroen c lere peugeot 206 da bakabilrsin. Hatta opel corsa da olabilir.
    Forumlarda biraz gezinip kronik sorunlara tavsiyelere bak.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-1.4-feline-otomatik-anahtari-cevir-ve-git-228739964/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 26 Haziran 2016; 2:24:05 >

• citykhan kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim tavsiye icin. 2001 otomatik corsalar ve cliolar var cogunlukla. peugeot 206 ve getz dusunuyorduk ilk basta cok masraf cıkarır acemiye falan deyip gozumuzu korkuttular. bende cok anlamıyorum acıkcası bu islerden. kazasız araba aramak gereksiz olur sanıyorum ufak tefek kaporta hasarları olanları tercih edebilir miyiz?

• malibahce M kullanıcısına yanıt
    2016 model 7.60li xdrive
  • Getz ve fiesta olabilir

• Konu takip, ben de bu kriterlere yakın araç bakıyorum 27 bin lirayı zorlarım. Otomatik hakkında bilgim yok.

• Robotize otomatikler model yılını da düşünürsek tam bomba oluyor.Sanırım Nissan Micra tam otomatikti.Tam otomatiklere yönelmen senin için daha iyi olur.

• Fiat punto öneririm. Diğerlerine göre daha genç ve temiz bulunur.

• Peugeot 206 tam otomatik

• Getzin şanzımanı tam otomatiktir ve temiz kullanılıp bakımları yapıldıysa evladiyeliktir. İstediğin zaman da satarsın alıcısı her zaman vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.