Şimdi Ara

2500tl-2000tl arası dizüstü önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında özelliklerin hepsini aklımda belirledim ama buna uygun bir dizüstü bulamadım. Piyasayı iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Özelliklere gelicek olursak;
    3.nesil i7
    8gb 1600 mhz ddr3 ram
    750gb ve ya 1tb hard disk*
    Geforce 650m ddr3 veya daha iyisi
    Bluray optik sürücü*
    JBL hoparlör*
    1080p çözünürlük*
    15.6 inç ekran boyutu*
    Mat ekran*

Sonlarına yıldız koyduğum özellikler ilk aradığım özelliklerden arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 2 Ocak 2014; 7:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scecap S kullanıcısına yanıt
    Hocam başlıca aradığınız özelliklere en yakın bu var diye biliyorum;http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe295xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51370/

• İkiside çok iyi pcler ama benim bluray film koleksiyonum var yani optik sürücünün bluray olması çok daha iyi olur arkadaşlar.

• arkadasın verdigi asus 550Jv serisinin bluray vs olan bi cok cesidi var. tabi fiyat oynar biraz :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

bende o asusu öneriyorum.
    fiyat gözünü korkutmasın. cok sık günün fırsatı adı altında bu makineyi 2777 tl ye veriyorlar.

• Hacı 2.800 nerdeyse yine çok ya:D 2500 zor çıktm zaten biraz daha 2600 olur en fazla ilginiz için teşekkür ederim bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scecap -- 5 Ocak 2014; 16:11:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Arkadaslar ben butcemi biraz daha arttırıp ativ book 8 almaya karar verdim.İstanbulda anadolu ve ya avrupa yakası farketmez en uygun fiyata kampanyalardan falan yararlanabileceğim bi mağaza söyleyebilirmisiniz rica etsem.

• optik sürücü? arkadaş bluray istemiş
  • O fiyata i7 işlemci gt650M üstü ekran kartlı ve 1080p ekranın üzerine birde bluray sürücülü model bulabilirsen banada haber ver.

Adamın aradığı özelliklere göre en mantıklı seçimi yaptım üstün zekalı kardeşim.
  • adam 1080p ve bluray önceliklerim demiş pek değerli zeki insan. madem ki bulamıyorsun böyle model benim gibi yorum yapma o zaman.
  • Zaten 1080p çok değerli zeki arkadaşım. Tek olay bluray sürücüsünün olmaması o da takılabilecek birşey anladın bundan daha iyisi şamda kayısı bu bütçeye.

Parazitlik yapmayı ne kadar seven bir milletiz yahu.
  • madem ki 2. ekran kartını çıkarıp yerine bluray takacak bu arkadaş o zaman neden sli'a para ödüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

madem ki 2. ekran kartını çıkarıp yerine bluray takacak bu arkadaş o zaman neden sli'a para ödüyor?

Ekran kartını söküp yerine bluray takmak mı?

Tamamdır bu tartışma benim için burada bitmiştir.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scecap

Arkadaşlar aslında özelliklerin hepsini aklımda belirledim ama buna uygun bir dizüstü bulamadım. Piyasayı iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Özelliklere gelicek olursak;
    3.nesil i7
    8gb 1600 mhz ddr3 ram
    750gb ve ya 1tb hard disk*
    Geforce 650m ddr3 veya daha iyisi
    Bluray optik sürücü*
    JBL hoparlör*
    1080p çözünürlük*
    15.6 inç ekran boyutu*
    Mat ekran*

Sonlarına yıldız koyduğum özellikler ilk aradığım özelliklerden arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

şuanda en iyi modellerden bir tanesi bu o özelliklerde ve üzerinde

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59380590_sli_notebook

• Lenovoya blueray bağlayabilirmiyim sonradan bide 2 ekran kartı aşırı ısınma ve güç tüketimine neden olmaz mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.