Şimdi Ara

2500TL bütçeyle topladığım kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lezard

Önerilere açığım fikrinizi belirte bilirsiniz daha performanslı olacak ise

Kasayı değiştir kardeşim.. Başka bir şeye gerek yok.. O kasa ile sistemden tam verim alamazsın, O.C. yapamazsın.. Bir daha söylemem, sen bilirsin.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Önerilere açığım fikrinizi belirte bilirsiniz daha performanslı olacak ise

Kasayı değiştir kardeşim.. Başka bir şeye gerek yok.. O kasa ile sistemden tam verim alamazsın, O.C. yapamazsın.. Bir daha söylemem, sen bilirsin.. :)

Zaten kasa olarakhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 bunu alacağım. Orada demek istediğim daha performanslı toplana bilecek ise söyle bilirsiniz demek istedim.

• quote:

Zaten kasa olarakhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 bunu alacağım. Orada demek istediğim daha performanslı toplana bilecek ise söyle bilirsiniz demek istedim.

Linkteki kasa da, fiyatına göre PSU yönünden zayıf bir ürün kardeşim.. 552 Watt veriyor o PSU.. Daha uygun fiyata şu kasayı önerebilirim:

Xigmatek Assassin Black Edition 700 Watt Tauro 80+ Bronze MidT ATX (12V kanalı 696 Watt)http://www.sinerji.gen.tr/xigmatek-ccm-38cbw-e71-tauro-700w-siyah-kasa-pmu32762

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 4 Şubat 2014; 10:25:07 >

• quote:

quote:

Linkteki kasa da, fiyatına göre PSU yönünden zayıf bir ürün kardeşim.. 552 Watt veriyor o PSU.. Daha uygun fiyata şu kasayı önerebilirim:

Xigmatek Assassin Black Edition 700 Watt Tauro 80+ Bronze MidT ATX (12V kanalı 696 Watt)http://www.sinerji.gen.tr/xigmatek-ccm-38cbw-e71-tauro-700w-siyah-kasa-pmu32762

selam kardeş buna benzer sistem bende yapacam psu bu olmazmı benim aklımda bu var.

www.n11.com/ocz-zs750w-eu-zs-series-750w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889970

OCZ-ZS750W-EU ZS Series 750W 80+
    Bronze Psu Güç Kaynağı

fiyatida uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

selam kardeş buna benzer sistem bende yapacam psu bu olmazmı benim aklımda bu var.

Bronze Psu Güç Kaynağı

fiyatida uygun.

Merhaba kardeşim.. Linkteki PSU gayet güzel ve kaliteli bir üründür.. Gerçek 750 Watt değil, ancak yine de 12V kanalından 650 Watt kombine güce sahip.. bu değer de alacağın sisteme rahatlıkla yetecektir diye tahmin ediyorum.. :)

• quote:

quote:

Bronze Psu Güç Kaynağı

fiyatida uygun.

Merhaba kardeşim.. Linkteki PSU gayet güzel ve kaliteli bir üründür.. Gerçek 750 Watt değil, ancak yine de 12V kanalından 650 Watt kombine güce sahip.. bu değer de alacağın sisteme rahatlıkla yetecektir diye tahmin ediyorum.. :)

sagol kardeş O.C düşunmuyorum zatende. ilerde O.C yapilacak olsada yetermi bu PSu peki

• quote:

sagol kardeş O.C düşunmuyorum zatende. ilerde O.C yapilacak olsada yetermi bu PSu peki

Alacağın sisteme göre değişir yetip yetmeyeceği kardeşim.. Komple almayı düşündüğün sistemi bir yazabilirsen daha net bilgi verebilirim sana..
  • keşke AMD yerine İntel Tercih etseymişsin Ama tercıh senn
  • quote:

quote:

Alacağın sisteme göre değişir yetip yetmeyeceği kardeşim.. Komple almayı düşündüğün sistemi bir yazabilirsen daha net bilgi verebilirim sana..

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz (yada coarsair ram)

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache
    7200Rpm Harddisk

SAPPHIRE
    HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB
    256Bit AMD Radeon DX11.1

yada
    ASUS GTX650Ti Boost DirectCUII O.C
    GDDR5 2GB 192Bit Nvidia

GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+
    DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    ANAKART

Bronze Psu Güç Kaynağı

daha sonrada
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB /
    Yazma 410MB) SSD alacam

sistem bu kardeş yetermi PSU sence. bjk.muratada mesaj attiydim bunun icin onunda cevabini bekliyorum.
    sitede cogu kisinın yardimına koşuyorsunuz valla sagolun.

• quote:

sistem bu kardeş yetermi PSU sence. bjk.muratada mesaj attiydim bunun icin onunda cevabini bekliyorum.

Yazdığın sisteme alacağın OCZ PSU fazla fazla yeter kardeşim, Hatta biraz O.C. bile yapsan kesinlikle sorun olmayacaktır.. :) ama kasa göremedi sistemde, iyi bir hava sirkülasyonu ve serin, stabil çalışan bir sistem için kasa seçimi de önemlidir. .Onu da bir yazarsan sana zahmet..
  • quote:

quote:

Yazdığın sisteme alacağın OCZ PSU fazla fazla yeter kardeşim, Hatta biraz O.C. bile yapsan kesinlikle sorun olmayacaktır.. :) ama kasa göremedi sistemde, iyi bir hava sirkülasyonu ve serin, stabil çalışan bir sistem için kasa seçimi de önemlidir. .Onu da bir yazarsan sana zahmet..

Psu suz kasa arastiriyoqum daha kardeş.

• quote:

Psu suz kasa arastiriyoqum daha kardeş.

Tamam kardeşim, araştır sen.. sonra bana da linkini at da vereceğin paraya değip değmeyeceğini inceleriz.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.