Bildirim
2500TL bütçeyle topladığım kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Bence sistem çok güzel ancak ileride sistem güncellenince sıkıntı çıkmaması açısından 700w daha iyi olur. Ben bu hatayı yaptım 500w aldım. Şimdi sistemi yenilemeye kalksam güç kaynağı ilk değişecek parça. Yani siz en az bir 700-750w düşünün bencequote:
Orijinalden alıntı: Okab3quote:
Orijinalden alıntı: Lezard
Kasa mı topladım ama tek takıldığım yer psu sistemi kaldıra bilir mi ?
Her türlü yoruma açıktır. Önerilere de
İyi
-
Hocam o kasadaki güç kaynagı (Tauro 600w) 12v kanalindan 432w güç veriyor. Kasayi arkadaşların dedigi gibi Assasin alın bence. -
quote:
Bu sisteme o kasa yetmeyecektir kardeşim.. PSU 12V kanalından 435 Watt verebiliyor.. Çok verimli değil yani.. Bütçe yoksa daha iyisi için, RAM'leri daha uygun fiyatlı Corsair Vengeance Pro modelleriyle değiştir, ilk etapta da soğutucuyu çıkar.. onu sonra da alabilirsin.. ama kasayı bir daha yükseltme şansın olmayabilir.. :) Şununla değiştirebilirsin kasayı:
Gigabyte IF-233 700 Watt MidT ATX Siyah (12V kanalı 648 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/gigabyte-if-233-700-if-233-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65298
-
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 aklımda bu kasada var şu an indirimle 426Tlquote:
Orijinalden alıntı: Angelmaxquote:
Bu sisteme o kasa yetmeyecektir kardeşim.. PSU 12V kanalından 435 Watt verebiliyor.. Çok verimli değil yani.. Bütçe yoksa daha iyisi için, RAM'leri daha uygun fiyatlı Corsair Vengeance Pro modelleriyle değiştir, ilk etapta da soğutucuyu çıkar.. onu sonra da alabilirsin.. ama kasayı bir daha yükseltme şansın olmayabilir.. :) Şununla değiştirebilirsin kasayı:
Gigabyte IF-233 700 Watt MidT ATX Siyah (12V kanalı 648 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/gigabyte-if-233-700-if-233-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65298
-
Hazır konusu varken yeni konu açmayayım, 2400 küsüre ben de bunu almayı düşünüyorum. Sorum şu mevcut Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel (2x4GB) ramleri kullanacağım. Bu sisteme gider mi. Çünkü bütçemi çok fazla aşmaya başladı hdd ve ram mevcut olanları takmak istiyorum. Bir de güç kaynağı yeterli olur mu gtx 770 için?quote:
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 aklımda bu kasada var şu an indirimle 426Tl
Alıntıları Göster
-
Hocam ayni bellegi forumda bir arkadas 205 e satiyor haberin olsun ben aldim memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.
Hazır konusu varken yeni konu açmayayım, 2400 küsüre ben de bunu almayı düşünüyorum. Sorum şu mevcut Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel (2x4GB) ramleri kullanacağım. Bu sisteme gider mi. Çünkü bütçemi çok fazla aşmaya başladı hdd ve ram mevcut olanları takmak istiyorum. Bir de güç kaynağı yeterli olur mu gtx 770 için?
Geil RAM'ler marka olarak pek bilinmese de, kalite olarak oldukça iyi diye biliyorum.. Anakart uyum konusunda problem çıkarmazsa ve RAM'lerde herhangi bir arıza yoksa, tabi ki bu sisteme gayet iyi gidecektir.. elindeki hard disk de SATA 1.0 bile olsa yeterlidir, onu da kullanabilirsin yeni sisteminde..
Kasayı da şununla değiştirirsen güç konusunda bir sıkıntın olmayacaktır:
Gigabyte IF-233 700 Watt MidT ATX Siyah (12V kanalı 648 Watt, Marka Cougar CMX, 80+ özellikli)
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/gigabyte-if-233-700-if-233-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65298
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 3 Şubat 2014; 12:44:56 >
-
ucu ucunada olsa yeteceğini düşünüyorum
konu sahibi arkadaş sende arkadaşların dediği kasayı al ve yoluna devam et -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Hazır konusu varken yeni konu açmayayım, 2400 küsüre ben de bunu almayı düşünüyorum. Sorum şu mevcut Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel (2x4GB) ramleri kullanacağım. Bu sisteme gider mi. Çünkü bütçemi çok fazla aşmaya başladı hdd ve ram mevcut olanları takmak istiyorum. Bir de güç kaynağı yeterli olur mu gtx 770 için?
Geil RAM'ler marka olarak pek bilinmese de, kalite olarak oldukça iyi diye biliyorum.. Anakart uyum konusunda problem çıkarmazsa ve RAM'lerde herhangi bir arıza yoksa, tabi ki bu sisteme gayet iyi gidecektir.. elindeki hard disk de SATA 1.0 bile olsa yeterlidir, onu da kullanabilirsin yeni sisteminde..
Kasayı da şununla değiştirirsen güç konusunda bir sıkıntın olmayacaktır:
Gigabyte IF-233 700 Watt MidT ATX Siyah (12V kanalı 648 Watt, Marka Cougar CMX, 80+ özellikli)
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/gigabyte-if-233-700-if-233-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65298
O zaman kasa içi fanları iptal edeyim azcık masraf azalsın
-
quote:
Evet, iyi olur kardeşim.. Zaten kasada 2 adet 12 cm geliyor, ileride 2 tane daha (yan kapağa) ekler ya da daha kaliteli olanlarla değiştirirsin..
Ancak karar vermeden önce kasayı iyice incele derim.. PSU'su çok kaliteli ve verimli, fakat kasanın genel dış görünüşü, iç aksamı ve malzeme kalitesi pek tatmin etmeyebilir seni..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Evet, iyi olur kardeşim.. Zaten kasada 2 adet 12 cm geliyor, ileride 2 tane daha (yan kapağa) ekler ya da daha kaliteli olanlarla değiştirirsin..
Ancak karar vermeden önce kasayı iyice incele derim.. PSU'su çok kaliteli ve verimli, fakat kasanın genel dış görünüşü, iç aksamı ve malzeme kalitesi pek tatmin etmeyebilir seni..
Evet onu görünce moralman çöktüm, mevcut kasam da akasanın siyah kutusu. Dedim ulan bir kere olsa cafcaflı bir kasam olmayacak mı
-
quote:
Evet onu görünce moralman çöktüm, mevcut kasam da akasanın siyah kutusu. Dedim ulan bir kere olsa cafcaflı bir kasam olmayacak mı
Maalesef öyle.. Cafcaflı kasa istiyorsan Cooler Master HAF 912 Advance alacaksın PSU'lu modeli, onun da fiyatı malum yani.. Bence dış görünüşü boşver, kasanın PSU'sunu parayla bile ucuza alamazsın, o kadar diyorum..
-
Benim tek tavsuyem var o da kasa sistemin en uzun omurlu olacak olan bilesenidir. Bu dogrultuda secim yap ben 4 yıl once aldım haf 922 yi ve en az bir 7 sene daha cikarir diye dusunuyorum bu dogrultuda tercih yap. Havalandirmasi mukemmel olanlardan al bizzat ben kardesim icin k380 aldim kasa tek fanla geliyor birde ustune 60 tl har ayip 3 fan daha aliyorsun gerek yok kasayi saglamindan sec isini uzun yillar gorsun -
Benim içinde öyle kasa dış görünüşüne önem veriyorum haf 912 almak istedim. Biraz araştırdım herkes 400R öneriyor hem daha ucuz haf dan. Ama gönlüm hayla HAF dan yana :)quote:
Orijinalden alıntı: Xef1ONYX
Benim tek tavsuyem var o da kasa sistemin en uzun omurlu olacak olan bilesenidir. Bu dogrultuda secim yap ben 4 yıl once aldım haf 922 yi ve en az bir 7 sene daha cikarir diye dusunuyorum bu dogrultuda tercih yap. Havalandirmasi mukemmel olanlardan al bizzat ben kardesim icin k380 aldim kasa tek fanla geliyor birde ustune 60 tl har ayip 3 fan daha aliyorsun gerek yok kasayi saglamindan sec isini uzun yillar gorsun -
Normal duruyor daha iyisi yapıladabilir yalnız, sen beğendiysen idealquote:
Benim içinde öyle kasa dış görünüşüne önem veriyorum haf 912 almak istedim. Biraz araştırdım herkes 400R öneriyor hem daha ucuz haf dan. Ama gönlüm hayla HAF dan yana :)
Alıntıları Göster -
Önerilere açığım fikrinizi belirte bilirsiniz daha performanslı olacak isequote:
Orijinalden alıntı: Themistokles
Normal duruyor daha iyisi yapıladabilir yalnız, sen beğendiysen ideal
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- hotfix nedir
- exynos 2400
- anakart önerisi
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
- lga 1851
- exynos 2500
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X