Bütçemi 2500TL'ye kadar çıkarabilirim, güncel oyunları rahat oynayabileceğim kısaca beni uzun süre idare edebilecek bir notebook arıyorum. Son 1 haftadır birçok firmayı devamlı takip ediyorum/inceliyorum ama hah bu alınır diyebileceğim bir notebook bulamadım. Ya ekran kartı dandik oluyor ya işlemcisi.
Düşüncem şu şekilde; işlemcisi en düşük i5-3230M, ekran kartı en düşük GT 645M olsun. Tabiki gönül isterki 4. nesil i7 işlemci veya i7-3630QM işlemcili, minimum GTX 660M düzeyinde ekran kartlı bir notebook olsun ama bulamadım o tarz birşey :) Şimdiden teşekkürler.
özür dilerim. fark etmemişim. dedigi gibi sorunsuz seri odur. 499 ile bilen sorunlu seridir. wireless touchped gibi sorunlar vardir. ama aldigin gibi servise gönderirsen sorun olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SadiceOyun
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanDernek
quote:
Orijinalden alıntı: SadiceOyun
quote:
Orijinalden alıntı: DeadLy_DeMaGe
Teşekkürler hoş gözüküyor. Daha öncede görmüştüm. Ankara'da yaşıyorum, elden alabileceğim bildiğiniz bir firma var mı?
özür dilerim. fark etmemişim. dedigi gibi sorunsuz seri odur. 499 ile bilen sorunlu seridir. wireless touchped gibi sorunlar vardir. ama aldigin gibi servise gönderirsen sorun olmuyor.