Şimdi Ara

2500tl ye tv önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whisqy18

quote:

Orijinalden alıntı: _lightning_

55" 4K ve LG, Samsung, Sony vs. önerebileceğim TV işinde iyi olan markalardan olsun derseniz 3500 civarına çıkmanız gerekiyor hocam. Hem 55" 4K olsun hem 3000'i geçmeyim diyorsanız Arçelik/Beko/Grundig 8752 ve 9762(pazarlık ederek) modellerine bakabilirsiniz. Görüntü kalitesinde ve siyahlarda bariz fark yaratan HDR ve Local Dimming özellikleri var. Ama 500 daha çıkabiliyorsanız ona göre konuşalım.

Çıkabilirim hocam. Mesela samsung q7000 nasıl?

Samsung'un üst serileriyle arasında bariz fark var ama ev ortamında tatmin edecektir KU7000/MU7000 serileri, alınabilir. Bir de kullanacağınız ortama göre düşünmek lazım. Eğer yan açılardan sıkça izlenecek bir odaya konulacaksa tercihiniz LG olsun çünkü IPS panelde görüş açıları daha iyidir. Ama çok ışık alan bir yere konulacaksa da Samsung tercih edin parlaklık düzeyi ve siyahları VA panelde daha iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobra16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobra16

LG 49UJ630V tam size göre hocam. Vatanın gece indirimlerinde 2600 bandına düşüyor fiyatı denk gelirseniz kaçırmayın derim. Ben de 50uh635v var geçen senenin modellerinden ben çok ama çok memnunum. İnş. istediğniz tvyi bulursunuz. Hayırlı geceler.

Hocam samsung 50mu7000 ile lg 49uj630v arasinda kaldim oneriniz nedir ?

mu7000i canlı görmedim fakat araştırdığım kadarıyla 2si arasında ahım şahım fark yok. Hangisine daha sıcak bakıyorsanız onu almanızı öneririm. Benim önerim LGden yana olurdu tabi geçen seneki samsungla aynı fiyat bandındaki LG arasından yaptığım karşılaştırmadan dolayı öyle diyorum.

Lg 55uh615v nasildir hocam

O model pek önerilmiyor. Çünkü ekran büyüklüğü fazla ve panel yenileme hızı 50 olunca saçmalıyor biraz. 50 hz panellerde 50 inc boyutunu geçmemek lazım.

• Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum lg 55uj651v aldim 3600tl media markttan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.