Bildirim
2500tl ye tv önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konu güncel 49 inc arıyorum. -
up -
Hala güncel sizi bekliyorum :) -
2500 2800 olur 55 inc önerilerinizi bekliyorum lütfen yardimci olun -
Niye bu kadar bencil bizim insanimiz bilgisi olduğu halde yardimci olmuyorlar -
Öncelikle hayırlı olsun hocam inşallah. Bahsettiğiniz fiyat bandında Vestel sıkça karşınıza çıkacaktır ama düğün telaşesi sırasında sinirlerinizi alt üst etmek istemiyorsunuz Vestel ve yan markaları SEG, Axen, Hi-Level vs. uzak durun derim. Biraz araştırırsanız sebebini görebilirsiniz.
4K mı olacak? -
Abimin düğünü için bende bakıyorum Vestel 55UA8300 düşünüyoruz. -
Aynı Fiyat aralığında bende TV arıyorum,
ne kadar bakarsam bakayım karşıma hep Vestel geliyor,
49UB8300 veya 55" olan modellerinden birini seçecem sanırım.
Fikir ve önerilere açığım. -
quote:
Orijinalden alıntı: _lightning_
Öncelikle hayırlı olsun hocam inşallah. Bahsettiğiniz fiyat bandında Vestel sıkça karşınıza çıkacaktır ama düğün telaşesi sırasında sinirlerinizi alt üst etmek istemiyorsunuz Vestel ve yan markaları SEG, Axen, Hi-Level vs. uzak durun derim. Biraz araştırırsanız sebebini görebilirsiniz.
4K mı olacak?
Allah razı olsun hocam LG istiyorum bende çok anlamadığım için burdan sordum 4k olması tercihimdir tavsiye edebilceğiniz model varmı ? -
3000 e kadar çıkabilirim. -
55" 4K ve LG, Samsung, Sony vs. önerebileceğim TV işinde iyi olan markalardan olsun derseniz 3500 civarına çıkmanız gerekiyor hocam. Hem 55" 4K olsun hem 3000'i geçmeyim diyorsanız Arçelik/Beko/Grundig 8752 ve 9762(pazarlık ederek) modellerine bakabilirsiniz. Görüntü kalitesinde ve siyahlarda bariz fark yaratan HDR ve Local Dimming özellikleri var. Ama 500 daha çıkabiliyorsanız ona göre konuşalım. -
hocam bencillikten değilde ses ve görüntü kalitesi iyi olupta o fiyat aralığında önerilecek pek model olmadığı için yorum gelmiyordur..alınacak olan markalar belli en basiti grundig markasın bile alınacak modelleri 3500-4000tl..e kötü malıda burda kimse önermez git bunu al diye bence en mantıklısı gidin bi mağazaya hangi tv nin renkleri akıcılığı hoşunuza gidiyorsa onu alın derim çünkü burda öneride bulunulsa dahi siz memnun kalmayabilirsiniz kesinlikle almadan önce mağazada inceleyin alacağınız tv yi. -
LG 49UJ630V tam size göre hocam. Vatanın gece indirimlerinde 2600 bandına düşüyor fiyatı denk gelirseniz kaçırmayın derim. Ben de 50uh635v var geçen senenin modellerinden ben çok ama çok memnunum. İnş. istediğniz tvyi bulursunuz. Hayırlı geceler. -
quote:
Orijinalden alıntı: kobra16
LG 49UJ630V tam size göre hocam. Vatanın gece indirimlerinde 2600 bandına düşüyor fiyatı denk gelirseniz kaçırmayın derim. Ben de 50uh635v var geçen senenin modellerinden ben çok ama çok memnunum. İnş. istediğniz tvyi bulursunuz. Hayırlı geceler.
Ist bilisim 2699 hocam vatan sa 2699 mu oluyor 2599 mu? Bu arada tesekkur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: _lightning_
55" 4K ve LG, Samsung, Sony vs. önerebileceğim TV işinde iyi olan markalardan olsun derseniz 3500 civarına çıkmanız gerekiyor hocam. Hem 55" 4K olsun hem 3000'i geçmeyim diyorsanız Arçelik/Beko/Grundig 8752 ve 9762(pazarlık ederek) modellerine bakabilirsiniz. Görüntü kalitesinde ve siyahlarda bariz fark yaratan HDR ve Local Dimming özellikleri var. Ama 500 daha çıkabiliyorsanız ona göre konuşalım.
Çıkabilirim hocam. Mesela samsung q7000 nasıl? -
quote:
LG 49UJ630V tam size göre hocam. Vatanın gece indirimlerinde 2600 bandına düşüyor fiyatı denk gelirseniz kaçırmayın derim. Ben de 50uh635v var geçen senenin modellerinden ben çok ama çok memnunum. İnş. istediğniz tvyi bulursunuz. Hayırlı geceler.
Hocam samsung 50mu7000 ile lg 49uj630v arasinda kaldim oneriniz nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: whisqy18
quote:
Ist bilisim 2699 hocam vatan sa 2699 mu oluyor 2599 mu? Bu arada tesekkur ederim
Valla kaça düştüğünü hatırlamıyorum ama geceleri bir kaç kez denk geldim haftaiçi oluyor 22.00dan sonra. 2600 diye hatırlıyorum ben ama 2700 de olabilir tabi 2699 yazıyorlar o yüzden yanlış hatırlayabilirim.
-
quote:
quote:
Hocam samsung 50mu7000 ile lg 49uj630v arasinda kaldim oneriniz nedir ?
mu7000i canlı görmedim fakat araştırdığım kadarıyla 2si arasında ahım şahım fark yok. Hangisine daha sıcak bakıyorsanız onu almanızı öneririm. Benim önerim LGden yana olurdu tabi geçen seneki samsungla aynı fiyat bandındaki LG arasından yaptığım karşılaştırmadan dolayı öyle diyorum.
-
quote:
quote:
quote:
Hocam samsung 50mu7000 ile lg 49uj630v arasinda kaldim oneriniz nedir ?
mu7000i canlı görmedim fakat araştırdığım kadarıyla 2si arasında ahım şahım fark yok. Hangisine daha sıcak bakıyorsanız onu almanızı öneririm. Benim önerim LGden yana olurdu tabi geçen seneki samsungla aynı fiyat bandındaki LG arasından yaptığım karşılaştırmadan dolayı öyle diyorum.
Lg 55uh615v nasildir hocam
Benzer içerikler
- peaq tv yorumları
- toshiba 65ua2263dt
- 65 inç tv önerisi
- lg tv kanal silme
- tv den çıt çıt ses gelmesi
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X