arkadaşlar 17 yaşındayım yaşım dolunca A2 ehliyet için başvuru yapıcam. 250 cc bir motor düşündüm tabiki honda motor eğitim kursuda alma niyetindeyim . sizce st kanuni mi yoksa kawasaki ninja 250 mı. babamda motor hastası bir tane honda transalpimiz vardı çok gezdik onla bana destek verdiğini söyledi. bende başvru yapmak için bir yaşı beklemem gerektiğini düşünüyorum. neyse çok uzattım sizce bana hangi motor gider tabi sizde bu iki motor dışında öneride bulunabilirsiniz :)
kawasaki daha kaliteli ama parça sıkıntısı varmış. ST kanunide iyiymiş parça sıkıntısı çekmezsin hemde. forumda okudukları mı söyledim sadece yanlış olabilir :D bence ST kanuni al :)
doğru haklısın ama ne biliyim st kore malı acaba istediğim kaliteyi verir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: denfekolte98
bosver sen 250cc'yı 150lık al 250lıkler yaramaz ayrıca pahalı
bilmemki 150lik küçük gibi ya 10.000 liraya kadar çıkabilirim galiba yada babamın yeni alacağı motoru kullanırım. babam enduro hastasıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: MaGneTıC
quote:
bilmemki 150lik küçük gibi ya 10.000 liraya kadar çıkabilirim galiba yada babamın yeni alacağı motoru kullanırım. babam enduro hastasıdır.
motorun babası endurodur zaten. Bence 250cc'lere bulasma lüzumsuz aletler bırak küçük dursun ne yapacan,ortama gireceksen al babanın transalpını v-stromunu r1200'unu...
quote:
quote:
quote:
motorun babası endurodur zaten. Bence 250cc'lere bulasma lüzumsuz aletler bırak küçük dursun ne yapacan,ortama gireceksen al babanın transalpını v-stromunu r1200'unu...
devamını getirmeyi unutmuşsun :D al babanın v-stormunu r1200'ünü motorunda içine et kendininde bir taraflarını kır babanıda üz geberirsin (evet gebrmek)
2007 modelini 45.000KM dir kullanıyorum. Biri pistte 3 kez yanladım. Her seferinde en az 700TL ile topladım. Başlangıç motorunun grenajlı olmaması sözü çok doğru .İllaki 1-2 kez yanlarsınız. En kötü ihtimal sehpadan düşer yada park halinde düşürürler. Ne cılız 250 kawa nede tikirik 250 honda güç ve performansta eline su dökemez. Tutturmuşlar bi kalite gidiyor. Tamam 13bini sayarsan o kaliteyide alırsın zaten. Eeee? 8bine ideal makine tabiiki GT 250R..
iyi cesaret doğrusu ben bile başlamak için 125 cc lik bir scooter düşünyüroum kaldıki istesem cbr125 de alırım ama gözüm yemiyor. illa alıcam dersen ben olsam hondayı seçerdim.
valla doğru aslında ama o bahsettiğimiz transalp 200 kilo babam zor taşıyor gerçi fark etmez o kaldırırsa bende kaldırırım sorun o değil başlangıç seviyesinde 1-2 kere yana yattığımı düşünsek sakata gelirim düşünsenize hızla gidiyosunuz bi anda üstünüze 200 kilo çıktı geberdin zaten babama kalmaz yani :D 125cc one ya mobilet :D ben motorlarla makinalarla büyüdüm sorun olmaz yani
quote:
Orijinalden alıntı: pulvo47
2007 modelini 45.000KM dir kullanıyorum. Biri pistte 3 kez yanladım. Her seferinde en az 700TL ile topladım. Başlangıç motorunun grenajlı olmaması sözü çok doğru .İllaki 1-2 kez yanlarsınız. En kötü ihtimal sehpadan düşer yada park halinde düşürürler. Ne cılız 250 kawa nede tikirik 250 honda güç ve performansta eline su dökemez. Tutturmuşlar bi kalite gidiyor. Tamam 13bini sayarsan o kaliteyide alırsın zaten. Eeee? 8bine ideal makine tabiiki GT 250R..
sende haklısın böyle giderse sanırım st kanuniye gidiyo iş en ucuz yedek parça onda zaten kendiside çok pahalı değil ben boluda yaşıyorum hem ankaraya hem istanbula çok yakın yetkili bayi olaylarıda sorun olmaz . en iyisi o
quote:
valla doğru aslında ama o bahsettiğimiz transalp 200 kilo babam zor taşıyor gerçi fark etmez o kaldırırsa bende kaldırırım sorun o değil başlangıç seviyesinde 1-2 kere yana yattığımı düşünsek sakata gelirim düşünsenize hızla gidiyosunuz bi anda üstünüze 200 kilo çıktı geberdin zaten babama kalmaz yani :D 125cc one ya mobilet :D ben motorlarla makinalarla büyüdüm sorun olmaz yani
özgüven iyidir ama fazlası aptallıktır sen al ybr apache cbf ucunden bırını sec sen oburkılerı dusunme bence hıc bulasma
quote:
quote:
özgüven iyidir ama fazlası aptallıktır sen al ybr apache cbf ucunden bırını sec sen oburkılerı dusunme bence hıc bulasma
ya tabiki o işin esprisi daha yeni başlamışken 250 cc nin üstüne çıkmak aptallık olur . yinede saol uyardığın için bunları bizden başkalarıda okuyacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme