Şimdi Ara

250cc racer motor tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megelli hakkında tanıtım videosu çıktı, artık ne doğru neresi yanlış meydanda, Hyosung'dan daha kötü bir motor olduğu iddaalarının da boş olduğunu görmüş olduk, Hyosungda, hatta TR'ye gelen hemen hemen 10,000 tl altı tüm motorlarda olduğu gibi kötü lastik sorunu ve ön fren problemi Hyosungda olduğu gibi bunda da var. Megelli'nin en kötü yanı herhalde dikiz aynaları ve titreşimdir.

Ama genel anlamda parça kalitesi Hyosungdan daha iyi olduğu da meydana çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 11 Aralık 2013; 22:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: draconist

Bence Hyosung GT250R'a hiç bulaşma, Megelli ondan çok daha iyi bir motor, yakında Facebookda Barkın abi (Altın elbiseli adam) tanıtımını yapacak.
    Daha önce Hyosung'u incelemişti, videosunu izlemeni tavsiye ederim.

Bu da Megelli 250R
     250cc racer motor tavsiyesi

https://www.facebook.com/altinelbiseliadam
    http://twitter.com/AltnElbsAdm

Kawasaki Ninja, Megelli 250R ile birlikte yoldaki görünüşü ve kısa incelemesi.

Tanıttı barkın abin :D
    barkın ustamızın söyledikleri
    - bu motor titriyor tireşimden adam ölür
    -inince çişini yapamazsın
    -eller gidona sıkışıyor
    -uzaktan 10 numara görünüş yanına gelince tırt.
    -motor gitmiyor gitmediği için durmuyorda :D

10 üzerindne sıfır aldı insanları yanıltmayalım.

• quote:

Megelli hakkında tanıtım videosu çıktı, artık ne doğru neresi yanlış meydanda, Hyosung'dan daha kötü bir motor olduğu iddaalarının da boş olduğunu görmüş olduk, Hyosungda, hatta TR'ye gelen hemen hemen 10,000 tl altı tüm motorlarda olduğu gibi kötü lastik sorunu ve ön fren problemi Hyosungda olduğu gibi bunda da var. Megelli'nin en kötü yanı herhalde dikiz aynaları ve titreşimdir.

hocam bak ben hyosung kullanıcıyım , megelliyide gittim gördüm :D insanları ısrarla yanıltıyorsun. öncelikle hyosungda titreşim yoktur bu motordakinin 10 da biri kadar belki :D göstersi direk arızalı demişler rezalet
    artı lastikleri geç fren olarak hyosung
    motor olarak kalite olarak hyosung, hyosung suzuki mühendislerinin geliştirdiği bir motordur.
    elciklere bak manetlere bak gidip bisikletten söküp motora takmışlar megellide. koltuk şasi amortisörler o kadar vasat ki :D

bana hyoyu sorarlar yanıma gelip abi motor nasıl takoz gibi derim :D takıtı iyi malzemesi idare eder gitmemde demez sürüşü harikadır derim :D tat verir derim ama övmem hiç bir artısı yok gibi :D frenleri mükemmeldir bi.

ama bana megelliyi görmeden övüyorsan ayıp ediyorsun :D tamamen hurda yani parası olmayan adama alternatif olmaz ..

• Ben insanları yanıltmıyorum, en başta çıkar çıkmaz her iki motorun da videosunu veren benim, birilerini yanıltan varsa en başta sizlersiniz, ben Megelli Suzukiden, Yamahadan iyi demedim, Hyosungdaki kötü olan ne varsa Megellide de var, dönmeyen Hyosung direksiyonu yüzünden modifiye yapıp direksiyonu yükselten Hyosung kullanıcıları var.

Çok sevdiğiniz Hyosung motor videosunu da ilk ben verdim, orayı izlerseniz Barkın orada Hyosung tekerleğine mukavva diyor. Amortisör ve fren hiç yok diyor, ha belki o kadar yani megelli kadar titreşim yoktur. Hyosung'un gidişine ve görünüşüne en baştan beri lafım yok.

Akıl var mantık var, hadi diyelim ki o da yok, en basitinden düz mantık var, hiç insanları yanıltmak isteyen biri kalkıp da her iki motor hakkında, varsa iyi ve kötü özelliklerinin verilmiş olduğu videoları burada paylaşır mı? Üstelik daha önce hiç Megelli sürmediğimi de belirttim, tek tecrübem Hyosung ile oldu, o da rezaletti, Barkın hocanın dediği kadar var. Kesinlikle şehir içi motoru değil.

Bir kaç bin lira daha sabrederek biriktirmek ve gidip Japon motorlardan birini almak, almayı düşünen arkadaşlar için en mantıklısı olacaktır. Megelli alma Hyosung al diyen adam varsa en büyük insan yanıltmayı o yapar, ben son olarak diyorum ki, parası olan ya da biriktirme şansı olan her iki motoru da almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 16 Aralık 2013; 22:16:50 >

• quote:

Megelli hakkında tanıtım videosu çıktı, artık ne doğru neresi yanlış meydanda, Hyosung'dan daha kötü bir motor olduğu iddaalarının da boş olduğunu görmüş olduk, Hyosungda, hatta TR'ye gelen hemen hemen 10,000 tl altı tüm motorlarda olduğu gibi kötü lastik sorunu ve ön fren problemi Hyosungda olduğu gibi bunda da var. Megelli'nin en kötü yanı herhalde dikiz aynaları ve titreşimdir.

sana açıklama gereği duymuyorum sende sağdan solda görme duymacılardansın ve hyo dusmanısın

notere anahtarları bırakırım hyosungu alırım ortaya anahtar koyan varsa bakarız

• quote:

Ben insanları yanıltmıyorum, en başta çıkar çıkmaz her iki motorun da videosunu veren benim, birilerini yanıltan varsa en başta sizlersiniz, ben Megelli Suzukiden, Yamahadan iyi demedim, Hyosungdaki kötü olan ne varsa Megellide de var, dönmeyen Hyosung direksiyonu yüzünden modifiye yapıp direksiyonu yükselten Hyosung kullanıcıları var.

Çok sevdiğiniz Hyosung motor videosunu da ilk ben verdim, orayı izlerseniz Barkın orada Hyosung tekerleğine mukavva diyor. Amortisör ve fren hiç yok diyor, ha belki o kadar yani megelli kadar titreşim yoktur. Hyosung'un gidişine ve görünüşüne en baştan beri lafım yok.

Akıl var mantık var, hadi diyelim ki o da yok, en basitinden düz mantık var, hiç insanları yanıltmak isteyen biri kalkıp da her iki motor hakkında, varsa iyi ve kötü özelliklerinin verilmiş olduğu videoları burada paylaşır mı? Üstelik daha önce hiç Megelli sürmediğimi de belirttim, tek tecrübem Hyosung ile oldu, o da rezaletti, Barkın hocanın dediği kadar var. Kesinlikle şehir içi motoru değil.

Bir kaç bin lira daha sabrederek biriktirmek ve gidip Japon motorlardan birini almak, almayı düşünen arkadaşlar için en mantıklısı olacaktır. Megelli alma Hyosung al diyen adam varsa en büyük insan yanıltmayı o yapar, ben son olarak diyorum ki, parası olan ya da biriktirme şansı olan her iki motoru da almasın.

cahil olmayın adamın parası yok işte japonu neyle alsın ? ninja honda alıyorlar 5-6 bin biniyorlar 1000 tl aşşağısına satmaya çalışıyorlar . fiyat bindiren tuhaf adamlar var plaka aldım rodaj yaptım diye :D hyoda böyle mi ? direk 2 bin aşşağı düşüyor koltuğa oturunca 7 bine 3-4 bindeki bir hyoyu alabilirsin kış ortası git bak şimdi kıştın ninjaya alabiliyormusun ?

kendinizi konuda ezmeyin hocam ben hyosung kullanıcısıyım megelliyide gittim gördüm denedim hyosungun yarısı etmez , ayrıca hyo kullanmak beceri tecrübe ve kuvet ister boy kilo ister. ağır motordur 1000 lik havası yaratan tek motordur. öneririm söylediğim gibi koşulları kabullenir alırsın keyfine bakarsın :D artısı yok eksisi çok ama tat verir vazgeçemezsin. param olsa almam evet ama bu paraya anca bu :) mutlaka 2. elde az km geçmişi olmayan hyo alın paranız 5 binin üstündeki hiç bir hyo alınmaz istediği kadar temiz olsun kimseye güven olmaz.

• quote:

Hyosung ile megelliyi karşılaştırdınya ne diyem sana hyosungu kullanmamış olarak çok haksızlık yapıyorsun 250cc de alabileceğin en iyi motorlardan biridir hyo

• 3 yildir hyosung gt 250r kullanicisiyim cok memnunum.250 cc racing ler icinde gorunumu .ve guc olArak bir numara kawasaki ninja guc olarak daha ustun. Ama gorunum kukemmel.2007 model 2. El aldim hic bir sorun yasamadim kendi dusmelerim haricinde . Tek sorunu.parcasi pahali .parca kalitesi honda dan dusuk fakat onun kadar pahali hatta daha bile pahali. Parcasi dandik demiyorum. Ama honda dan kakitesiz. Kisaca hiz gorunum. Kavasaki ninja hyosung. Yakit. Kalite konfor honda. Honda yi kullanmak da basit dir yeni başlayanlar icin ideal.

Benim servisin dedigi laf. Bu hysung u kullanan adam her motoru kullanir. Kullanimi biraz zor
     250cc racer motor tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladim tesekkur ederim yorumlariniz icin bunlari degerlendirerek bir kararda bulunucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.